Fru Magnolia

Ödets ironi

En liten sammanfattning för er som har missat. I september sökte jag tre veckors semester över jul och  nyår med start den 20/12.  Den 15/11 får jag reda på att den första av dessa veckor avslås. Jag blir arg, för att inte säga fly förbannad. Det må vara laglig rätt att göra så, men moraliskt är det förkastligt. Jag hade köpt det hela om man kunde ha meddelat mig detta något tidigare. Jag  menar, jag sökte trods allt semester 3,5 månad innan. Det borde med andra ord inte kommit som någon överraskning. Att sedan gömma sig bakom ett datasystem som inte tillåter att man godkänner semester förns man godkänner schema är ironi på hög nivå.

Skit samma. Jag ställde in mig på att jobab den här veckan, utan att vara bitter. I söndags märkte vi att lilla O inte riktigt var sig själv. Och på måndagen slog febern till. VAB…

Jag vill nu tacka landstingets knasiga regelverk (eller är det bara vår avdelning kanske?) för att jag inte slösade bort min semester, utan att jag fick ta ut VAB dagar i stället.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.