Fru Magnolia

Så var det dax igen


Efter två dagar snorfrit här hemma satte det igång igen igår. Grönt kladds om glider ner ur liten näsa ner mot liten läpp. Stackars O. Han får så himla svårt att sova när han är förskyld. Och sen snarkar han som en hel karl när han väl har somnat, vilket leder till att jag sover jätte kass. Aja, det är väll bra för det lilla immunförsvaret innbillar jag mig. Det ska ju tränas.

Igår var vi på kyrkis med I och lilla J. Det var väldans stojigt där. Många stora barn som lekte på en liten yta. Men det blir väll så när det är sportlov. Nästa vecka är nog lugnet åter. Efter sång och fika så tog vi oss en kort promenix. Det rä så skötn att bara komma ut. Längtar dock tlls när snön är borta så man kan gå brevis varandra och prata.

Jag han även med att gå till Vincent och mäta O’s fötter. 11,2 cm långa var dem. Bra att veta när skor ska inhandlas till pojken. De har så många söta skor i den butiken. Jag hittade ett par lacksandaler som jag skulel kunan tänka mig. Synd att de bara gör skor upp till stl 35.

O tränar för fullt på att gå här hemma. Nu kan han gå utmed möblerna och bara hålla med en hand. Han är så duktig min lilla O.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.