Fru Magnolia

Härliga fredag

Då var det fredag då. Skönt! Kom hem i morse vid 07.00 och gick och la mig och sov. Innan jag somnade lyckades jag dock känna några buffar inne från prick. Det var första gången som jag kunde känna buffarna utanpå magen… Häftigt. Tyvärr han jag somna innan sambon fick möjlighet att känna han med. Men det kommer ju fler gånger.

När jag vaknade var det dax för lunch på stan med min kära vän Frun. Roligt att kunna träffas så pass ofta som vi nu gör. Efter lunch var det dax för att lämna prover hos familjeläkarna. Även fast jag ringde och pratade med dem om vilka prover som skulle tas, så blev det inte som jag ville. Jag orkade inte bråka och åkte upp till jobb och lämnade de prover som anser att de hade missat. Så nu tänker jag inte oroa mig mer.

Åkte för bi en snabbis och tittade på barnvagnar. Svårt…! Jag måste ta tag i det där på riktigt snart. Sen bar det av till ICA för att middagshandla. Sambon shoppa loss på lampor som aldrig förr…. Bra, för det betyder att jag nu kan se vad jag gör när lamporna faktiskt lyser när dem är tända i köket. På ICA mötte vi en gammal arbetskamrat till pappa och en kompis till oss. Det blev mycket prat. Kul att träffa folk men känner på ica. Det händer inte så ofta.

Nu är jag ganska trött, och jag tror att prick är det med. Ska bli skönt att faktiskt dela säng med sambon i natt. Visst är det skönt med en stor säng, men jag delar nnog hällre med nån jag älsar än att sova i den ensam.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.