Frida M Thornberg

När tårtbitarna är lika stora

Jag vet inte hur ni fungerar, men jag har insett att jag är som lyckligast när livets alla tårtbitar är ungefär lika stora. Familjelivet. Jobblivet. Tid för vänner. Tid för mig själv. Tid för relationen. Och så alla de andra bitarna som finns där. Det är som härligast och mest harmoniskt när alla tårtbitarna är i balans. På sistone har jag önskar större tårtbit där jag bara kan ”hänga” med barnen. Inte ha hundra saker inbokat, utan bara vara tillsammans hemma och kanske spontant få ett infall och hitta på nåt. Så idag har jag sannerligen ökat på min tårtbit. Och det känns så fint i mitt hjärta.

Höst1

Höst2

Pärlplattor är en favorit hos lill-Myran just nu. Båda våra tjejer är vänsterhänta. <3

Höst3

Halloweenpumpa-tillverkning.

Höst4

Långlunch (nåja, för att vara i sällskap av tre personer under 6 år…)

Höst5

Höst6

Och till detta: hemmafix, myskläder hela dagen, kaffe, film, mys, kramar, kanelbullar och mjölk, höstfix på balkongen, hårinpackning, ansiktsmask, spökpromenad, pyssel, liten tripp till Fridhemsplan, spännande busstur där bussen gick sönder. Grön ärtsoppa med pepparrotscreme och hembakt bröd. Och såklart en och annan fight. För det hör ju till. Och jag måste säga att precis så här ska nog ändå en höstlovsonsdag vara!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Men oh vad mycket mys ni hunnit med. Längtar lite tillbaka till den tiden när sonen var liten och vi gjorde en massa sånt mys 🙂

    Kram och ha en skön kväll!

  2. Daniela

    Håller verkligen med dig om att de där tårtbitarna är så oerhört viktiga allihopa. Allt handlar om balans.

    Vad mysigt att ni har fått massvis med tid tillsammans dessa dagar. Låter helt underbart!

    Min lille kille drabbades inatt av magsjuka, så nu känns det lite tufft här hemma. Inte så höstlovet skulle sluta. 🙁

    Kram

  3. Johanna

    Ser ut som ni haft en helt underbart mysig dag!! Erat kök är så snyggt och genomtänkt, du kan verkligen få till det med detaljer. Fiskrätten såg supergod ut. Ha de fint och hoppas ni får en fin lov dag även idag.

  4. Tess

    Ditt hem alltså. To die for!

    Det där med tårtbitarnas storlek funderade jag faktiskt på igår. Just nu är jobbet en gigantisk tårtbit. Vänner får jag lov att tacka nej till en hel del just nu. Inte för att jag jobbar dygnet runt men för att min energi just nu håller på att ta slut. Jag måste bygga upp den igen. Barn har vi inga så när jag väl kommer hem så blir det middag, soffan, ett glas vin framför nån serie och sen sängen. Är för slut för att träffa familj och vänner trots att jag egentligen säkert skulle få upp energinivån om jag gjorde det.
    Jag är helt klart i en svacka. Puh!

    Kram och tack för en inspirerande blogg!

    1. Mirjam

      Underbart! Jag har också jobbat så mycket men är helt ledig denna höstlovsvecka. Såå mysigt & välbehövt att bara vara med barnen & göra saker de vill…batteriuppladdning för alla:)
      /mirjam