Så här bor vi! – Frank & Jag

Frank & Jag

Så här bor vi!

Jag har ju lovat att visa upp huset vi hyr efter begäran! Har dragit ut på det så himla länge pga att det alltid ligger leksaker/badkläder/handdukar/soffkuddar överallt (life of a småbarnsförälder) och det har inte känts så superkul att visa upp huset från den stökiga sidan. Idag, däremot, lämnade vi Huay Yang och fixade lite fint efter oss (dom kom dock och städade efter att vi åkte, det kan behövas…) så då passade det bra att knäppa lite kort.

IMG_1115.JPG

Det fanns två stora sovrum; vi tog rummet på första bilden och Frank fick det andra. Där hade han sin resesäng och sov hur gott som helst varje natt! Varje sovrum hade en varsin utgång till altanen, supermysigt!

Köket var väldigt standard men det användes bara till att göra frukost och mat till Frank.

Vardagsrummet var stort och ljust med utgång till altanen.

Varje sovrum hade eget badrum, men hur kul är det att fota badrum och toaletter? Det fanns även ett extrarum som var ganska litet, men där stod en våningssäng. Perfekt om man reser två familjer med barn som är lite större än Frank!

IMG_1113.JPG

Och så hade vi en gigantisk trädgård med massa fina blommor och palmer där Frank älskade att springa runt!

IMG_1114.JPG

Men det absolut bästa med huset var att det låg så perfekt med swimmingpoolen precis utanför! Man badade hela tiden i poolen eller havet som låg 150 meter ifrån.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilie

    Meeen hur underbart som helst!

    Vill gärna veta område och hur jag går till väga för att hyra nått av husen där ni bott 😀

    //instagram Qeela_
    Hihi