Frank & Jag

Kaosbebis

23maj1Det gick superbra på salongen idag, trots att vi stannade längre än väntat. Frank fick hänga med lilla Lisbeth och hennes barnvakt och skötte sig strålande. Han var dock inte lika förtjust när vi kom hem och jag väckte honom i bilen – han började storgråta mitt på gatan. Satte honom i bärselen, testade med napp, testade med flaska. Nepp. Var bara att gå in med skrikande bebis. Stod och fumlade med väskan innan jag lyckades fiska upp nycklarna till porten. Grannarna tyckte nog jag var asjobbig.

Något som slog mig är att om det bara hade vart för 2 månader sedan eller tidigare, då hade jag fått panik över att han börjar skrika utanför hemmet. När jag har känt av minsta antydan till att han kommer börja bli missnöjd så har jag typ fått hjärtklappning och rusat hem med honom. Min största mardröm har typ vart att stå mitt i affären med en vrålande bebis. Nu tar jag det ganska lugnt, gråter han så är det inte hela världen. Bebisar gör det, men det går över. Folk får väl tycka att jag är skitjobbig, men that’s life.

23maj2

Sedan var vi och mötte upp Maria från Elodie Details också, hon ska vara hundvakt åt Elsa hela helgen! En sån lycka för en liten mops 🙂 Frank hängde med i nya ergobabyn, och han somnade så fort vi vinkat av Maria på tåget! Sov så djupt att han inte ens märkte att jag la ner honom och bytte pyjamas. Lilla skrutt. Febern har gått ner idag, men ligger fortfarande högre än hans normala temp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.