Frank & Jag

Frank & Jag Årskrönika 2014 del 1

Jag tänkte summera det gångna året, och det har varit ett väldigt händelserikt år! Skulle jag skriva om allt så skulle ingen orka läsa det, har därför valt ut några höjdpunkter. Här kan ni läsa hur mitt år såg ut från januari till juni.

IMG_3544.JPG

Januari månad känns som att jag levde i en bebisbubbla inne sovrummet! Frank var 16 dagar gammal den 1 januari och dagarna bestod av att sova, amma, sova, amma… Vi var inte ute så mycket då det var kallt och blött, jag hade fortfarande ont efter förlossningen och allt kändes främmande… Tänk om han börjar gråta när vi är ute? Om jag måste byta blöja i Täby Centrum? Vart tar jag vägen om han är hungrig? ALLT var nytt och läskigt! Däremot kom många vänner och släktingar över vilket var mysigt!

IMG_3503.JPG

Februari blev vi däremot modigare! Vi fikade och träffade massor med vänner, Frank följde med till Rapunzel så jag kunde fixa mitt hår, jag blev med Bugaboo Donkey och sålde Brion. Jag hade plötsligt tid till att laga mat igen, efter att ha levt på matlådor och yoghurt. Mitt instagramkonto blev dessutom populärare och följarantalet exploderade, vilket var superkul.

IMG_3509.JPG

I mars hände det grejer; jag fyllde år, Ludde tog körkort, jag började gå på mammagrupp och onsdagarna spenderades på barnvagnsbion. Dessutom blev en blogg till, jag gick på mitt första event (Loppievent), en pitchfilm spelades in på Söder med Kajsa-Stina (nyponbebis.se) som sedan blev till programmet Hej Bebis. Där träffade jag även Annika som kom att bli en av mina bästa vänner. Sedan kom en inbjudan till Malins mammalyxevent där jag träffade många av mina bloggvänner som Deers, Atousa, Regina och framförallt Malin som jag klickade direkt med och pratar med varje dag! Efter det började plötsligt alla möjliga eventinbjudningar att rulla in och i vårt hem stod plötsligt goodiebags i varje hörn.
Sista bilden tillhör nyponbebis.se

IMG_3536.JPG

Vi började april med ett besök hos Maria på Elodie Details, en sprudlande och glad tjej! Vi gick på massa roliga events, köpte en Bugaboo Bee+ (som har vart vår resevagn), började på babysim och hängde med massor av mammor om dagarna. Frank blev även sjuk för första gången och hade tredagarsfeber.

IMG_3537.JPG

I maj döptes Frank i Täby Kyrka och veckorna innan bestod av så mycket förberedelser och pyssel. Dessutom gjorde Frank premiär i sitt eget rum och det gick hur bra som helst! I övrigt var det som vanligt mammahäng, bio, babysim, events… Frank slutade även amma under maj.
Eventet i Sunne var första gången jag sov borta från Frank! Läskigt… Fick erbjudande om att bli ambassadör för både Smileinabox.se samt Ergobaby 360, jag nappade på båda.
Sista bilden tillhör prinsmamman.se

IMG_3538.JPG

Juni bestod av ett event; Atousa och Kilians skönhetsmingel. Sedan spenderade vi några dagar i Skärgården innan jag, Ludde och Frank lämnade Sverige och åkte till Thailand. Resan gick jättebra och vi började dagarna i Bangkok med sol, bad, god mat och utflykt på Ocean World och Madame Tussauds. Frank fick dessutom sin första tand i juni!
Sedan åkte vi till Krabi, och mer om det blir det i del 2 :]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.