Frank & Jag

Bondgård med djungeldjur från EcoSthlm

IMG_4978.JPG

Det här är Franks senaste leksak; ett superfint hus av märket Fairwood från EcoSthlm. Dom senaste dagarna då Frank har vart sjuk har vi lekt hur mycket som helst med det här huset! Och det är ingen vanlig bondgård…

IMG_4993.JPG

Taket är nämligen avtagbart och inuti gömmer sig massor av djungeldjur! Hela 18 st djur :] Frank älskar huset och sitter och plockar djuren in och ut ur huset, gång på gång…

IMG_5035.JPG

Smaka, plocka, hålla… Det bästa är att Frank kommer ha användning av dessa leksaker i flera år framöver. Nu gör han inte så mycket mer än att plocka och undersöka alla djur, men dessa leksaker lämpar sig självklart även till äldre barn!

IMG_4995.JPG

Huset och djuren är handgjorda på Sri Lanka av gummiträd och målade i giftfria färger. Alla gummiträd på Sri Lanka är planterade och efter 25 år producerar de ingen latex och då huggs det ner och återplantering sker.

IMG_4976.JPG

Skulle ni vilja vinna ett eget djungelhus med leksaker till barnen? Chansen är stor att det dyker upp en tävling i samarbete med EcoSTHLM inom kort! 

Om ni gillar giftfria, hållbara och sjysst producerade leksaker så tycker jag verkligen att ni ska kika in hos EcoSTHLM, antingen på hemsidan eller butiken i Skrapan (Götgatan 78, Stockholm). Där finns verkligen något för alla!

Edit: Nu kan ni vinna en egen bondgård med djungeldjur, kika in här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.