Frank & Jag

De första stegen!

Frank är ju sjuk just nu, så därför är aktiviteten både på instagram och här på bloggen lite lägre än vanligt… Frank sover dåligt och blir väldigt lätt ledsen, det räcker med att jag torkar hans näsa så sitter han och gråter i 5 minuter. Igår lät hans hostningar sämre än dagarna innan så vi funderade på att boka tid hos barnläkaren för att få något som underlättar, speciellt om natten. Men i natt sov han hela natten och hostade inte alls lika mycket så vi avvaktar helt enkelt!

Däremot så hände det något väldigt roligt i förrgår (ja, jag bloggar som sagt väldigt lite när det är sjukstuga här hemma…) och det var att Frank tog sina första steg!! Tre långsamma steg från vardagsrumsbordet till soffan, tyvärr hann jag varken filma eller fota! Jag och Ludde låg i soffan helt knäpptysta och bara kollade, sen applåderade vi när Frank hade gått klart. Är otroligt glad över att han ville ta sina första steg när vi båda var hemma!

Sedan dess har han gått några gånger till, då också tre steg i taget. Snart kommer han säkert springa runt lika fort som han kryper!

IMG_4557.JPG

IMG_4556.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.