Frank & Jag

Nyheter från Britax 2015 hos Prat PR

IMG_4601.JPG

Imorse var jag ju som sagt på Britax frukostevent för bloggare och media hos Prat PR. Vi blev först bjudna på en härlig frukost och sedan höll Tommy från VTI (Statens Väg- och Transportforskningsinstitut) ett väldigt intressant föredrag om bakåtvänt åkande. Vi fick bland annat se statistik från Tyskland där man vänder barnet framåt så tidigt som vid 1 års ålder, vilket är väldigt oroväckande! Tur att vi ligger lite före i Sverige. 

IMG_4599.JPG

Efter det här föredraget kan jag säga att jag är riktigt nöjd över mitt val av en bakåtvänd bilbarnstol som är anpassad upp till 25kg. Och det fanns gott om tid till att ställa frågor efter föredraget.

britax 2015

Sedan fick vi se 2015 års vagnar från Britax. Dom flesta av er har kanske koll på att Brio barnvagnar blev uppköpta av Britax år 2013 och sedan januari 2015 lanseras de f.d Brio-vagnarna som Britax Go och Britax Go Next. Brio Smile behåller dock sitt namn.

britax go next

Två nya färger hos Britax Go Next: Navy Melange på vitt chassi och Black ink på svart chassi. Dessutom med en ny maxvikt på 17kg. Lanseras i april.

Britax Affinity Black Chrome Black Thunder

Promenadvagnen Britax Affinity med nyheten Black Chrome chassi

brio smile black black

Brio Smile: nytt för i år är helsvart chassi. Kan påpeka att denna barnvagn är min makes favoritvagn! Kan nog tänka mig en nu när den finns i svart chassi…

britax hi-way thunder black chili pepper

Britax Hi-Way för bakåtvänt åkande 9-25kg i nya färgerna Black Thunder och Chili Pepper

Tack Britax och Prat PR för en trevlig och lärorik morgon!
Produktbilder från britax.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.