Frank & Jag

Dagens reajakt

Efter biofilmen så drog vi på reajakt i Täby Centrum. Jag letade efter långklänningar och barnkläder, men blev väldigt besviken när det visade sig att det inte fanns några fina plagg alls 🙁

DSC_0286

Gick till Kicks för att köpa en necessär, men hittade istället massa bra grejer som var nedsatt 70%. Alla dessa grejer kostade 150kr! Någon fin necessär till Frank hittade jag inte, och inte i någon annan butik heller.

DSC_0287

Däremot köpte jag den här fiffiga nappen till Frank på Lekia. Man kan lägga ner exempelvis frukt, bär eller grönsaker i ”nätnappen” och barnet kan på så sätt smaka på det utan att riskera att sätta i halsen.

DSC_0288

Hade en värdecheck på KappAhl, så dom här solbrillorna fick hänga med hem. Nu använder vi ju mest solhatt till Frank, men det kan ju alltid vara bra att ha ett par ifall att!

DSC_0285

Och innan jag gick hem köpte jag en sallad, perfekt orkar-inte-laga-lunch-lunch. Det blev två sorters kycklingspett (yakitori och jordnöt), potatissallad, pasta, sallad, rödlök, rökt lax, avocado, ostkuber, bönor och linser. Mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.