Frank & Jag

Idag dök vi!

Idag har vi alla tre varit och badat på Vattenhuset i Bergshamra! Den här dagen var det extra spännande eftersom Frank skulle dyka för första gången! Vi övade förra gången genom att hälla vatten över barnen och när dom fick vatten över huvudet så sa vi ”och nu kommer vattnet!” och då skulle dom hålla andan. Idag la vi alltså till ett dyk i det momentet när dom höll andan. Det var lite nervöst för mig och Ludde men Frank var superduktig och dyket gick toppenbra! Han fick inte ens vatten i munnen 🙂

20140519-173522-63322548.jpg

Tror att Frank var extra taggad idag: lilla hårdrockshanden åkte fram, haha.20140519-173523-63323694.jpg

Sedan åkte vi till Ikea, och det var nog vårt snabbaste Ikea-besök någonsin! 5 minuter tog det för oss att gå in och hämta byrån vi ville ha och sedan gå och betala den.

Den här byrån köpte vi! Och jag kan säga att anledningen till att jag inte skrivit något tidigare idag är för att jag har varit helt inne i att montera ihop den, vilket var lättare sagt än gjort! Men några timmar och x antal svordomar senare var det klart! Nu slipper det, som Ludde brukar säga, ”se ut som Bagdad” i badrummet. Ja, jag har en tendens att sprida ut allt mitt smink där inne… Sen har jag så mycket saker att det tar upp alla lådor i badrumsmöblerna.
Däremot glömde jag att köpa lådavdelare så Ludde var gullig nog och gick till Clas Ohlson och köpte lite provisoriska. Dom är inte lika fina som Ikeas, men det dög bra 🙂 Ska fota och lägga upp bilder senare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.