Frank & Jag

Busspremiär & bajskaos

Idag skulle jag och Frank göra något som jag dragit mig för väldigt länge; åka kommunalt! Frank har mått mycket bättre idag så vi beslöt oss för att åka till Sollentuna C och fika med Anki.

buss

I väntan på bussen så la Frank en riktig rackabajsare i blöjan, och eftersom det var 6 minuter kvar tills bussen skulle komma så bytte jag blöja lite snabbt. Däremot så fanns det inte en enda papperskorg i närheten, och självklart så kom bussen tidigare än beräknat då! Fick släpa med mig den illaluktande bajsblöjan och alla nerkladdade våtservetter i sidokorgen på Donkeyn till Sollentuna. Stackars alla busspassagerare som stod i närheten av oss säger jag bara!

rakmacka

I övrigt så gick premiärturen bra för oss, Frank somnade gott på bussen. Träffade Anki och köpte antagligen norrorts dyraste räkmacka; 99kr(!!). Och nej, den var inte gjord av guld!

Sedan gick vi och kollade lite i butikerna, jag hittade lite pynt till Franks dop på TGR. I övrigt har jag verkligen inte tänkt ut alls hur det ska vara på dopet…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Åh vad glad jag blir, visste inte att de hade den butiken där! 😀 Tack för tipset! 😀 Hoppas frank kryar på sig och blir frisk snart! 😀 <3