FinaStina

We R Family 20 april @ Fotografiska

Gårdagens We R Family event var otroligt lyckat tycker jag. Det nya konceptet var klockrent! Det bjöds på Rosé, Champagne, snittar, småplock, tävlingar, underhållning, företagspresentationer, pappa/barn-modevisning och en massa annat skoj. De företag som var på plats var Bambino, Mitsubishi, Svensk Fågel som gästades av Ubbe Kvarnefält från Sveriges Mästerkock, Sobea, Marques de Cáceres, 3M, active kids och SOS barnbyar Sverige.

Något som jag liksom Charlotta tycker var lite tråkigt, eller rent ut sagt var väldigt oförskämt var alla dessa människor som bara reste sig och gick under Andreas Weises uppträdande (Han var jätte duktig tycker jag, sjunger riktigt bra.). Jag stod längst bak eftersom att jag hade Alexander i vagnen och såg när folk började resa på sig, regerade på det och undrade varför, är det för att man inte har något hyfs eller för att man är så girig och vill roffa åt sig gratispryttlar? Har dock sett detta beteende under tidigare event och jag hoppas att folk tänker till lite extra tills nästa gång. Skärpning!

Bilder och film från modevisningen kommer lite senare! 🙂 Einari och Stina var jätteduktiga.

Och icke att förglömma, det var riktigt skoj att träffa alla nyfunna bloggkompisar bland annat  Sarianne, Camilla  och DianaStadstjejBlirLantlolla missade jag däremot som vanligt, men på´t igen bara, någon gång ska jag lyckas säga hej.. 😉

(Dagen började dock inte så bra med snöblandat regn, trafikstockningar och avstängda vägar. Men fram kom vi till slut. Hade oturen att få stå och bråka med ett fönster i en kvart också i spöregnet (sen om det beror på att jag är okunnig eller om det verkligen var så att elektroniken hakade upp sig det vet jag inte… 😉 ), så jag var skapligt blöt alltså när jag kom in. :))

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. stadstjejlantlolla

    Håller med helt och hållet om att folk var oförskämda som bara ställde sig upp och gick mitt i uppträdandet (så otacksamt). 
    Otroligt att vi lyckades gå om varann igen. Kikade efter dig men det får bli nästa gång 😉 
    Såg din söta familj på scen däremot det var Jättekul 🙂

    1. finastina

      Hahah… ja, tredje gången gillt får vi hoppas ! 🙂 Nästa gång får vi ha varsin ros i knappahålet eller nått.. 😉

  2. Madde

    Hej!

    Vad roligt att du hittat till min blogg och självklart får du låna bilder av mig inga problem alls och speciellt inte när det är din man och dotter på bilden. 😀

    Kramar.

  3. Sarianne

    Super kul att ses igår!
    Reagerade också på att alla reste på du och gick, satt och funderade på vad det var som va så viktigt! Konstigt!
    Stina var ju bedårande, förstår att du måste va stolt!
    Kram