Elin

FinaStina

Annons

Kryssning med Birka

Lördag till söndag åkte jag och två kompisar med Birka och bodde i Deluxe-hytt och käkade lyxfrukost, riktigt härligt att komma i väg och bara vara sig själva. Vi hann även med att vara lite hyrtiga och ta en runda uppe på ”motionsspåret” högst upp, heja heja!

Hade så roligt så att fota det hade jag inte en tanke på , men lite utsikt och middagens dessertbuffé lyckades jag iallafall föreviga. 🙂

image

image

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Klädbytardag

I dag är det dags att lämna in ett lass på vårens årliga klädbytardag här i stan.
Som tur är så anordnas det även en dag (helg) på hösten också. Så skönt att bli av med allt ”skit”. 😂

image

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Moraitika – Korfu

Om ett par veckor så åker vi till Grekland, närmare bestämt till ön Korfu  och en by på sydöstra sidan som heter Moraitika.
Vårt lägenhetshotell ligger direkt vid Messonghi stranden.
Det ska bli riktigt skönt att komma i väg och det ska bli spännande och se hur Korfu skiljer sig jämnfört med Samos och Kreta där vi varit tidigare år när det gäller Grekland. Korfu ligger i det Joniska havet  mellan Grekiska fastlandet, Albanien och Italien och ska tydligen vara väldigt Italien och medelhavsinspirerat.

Återkommer om denna resa längre fram.

image

image

image

(Bilder lånade från Fritidsresor.se)

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Ett blommigt paraflax piggar alltid upp! ☔

image

I dag slutade jag jobbet redan vid kl 11 så jag hämtade Alexander direkt efter att de hade ätit lunch.
På vägen hem från dagis pratade vi bl.a om älgar, raggarbilar, daggmaskar, snea granar, hoande ugglor, tjälen i marken som har sönder asfalten och småplaskade även i ett par stora vattenpölar. Vi brukar ta en liten genväg genom skogen till och från dagis, lika trevligt oavsett årstid, finns mycket att titta på tillsammans med en nyfiken 4-åring. Det är både löv och barrskog och fullt med blåbär under sommarsäsongen.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Dagens middag!

I kväll åt vi något som var supergott och väldigt enkelt, perfekt att ta med på utflykt också i stället för t.ex en wrap! 😄

image

Pitabröd (värm i brödrosten)
Rostbiff
Tzatsiki
Fetaost
Tomat
Gurka
Rödlök
Svarta oliver
Tjocka pommes frites.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera