Familjen Davidsson

Bloggandet hinns inte med då vi har sommarlov :)

Fast man är ”ledig” och allt så hinner jag liksom ingenting 😉 Det blir liksom ingen ordning och allt läggs åt sidan när solen skiner som bäst. Fast det kommer ju sämre dagar så då hinns det väl med. Det blir också senare kvällar för barnen vilket gör att man inte får så mycket gjort innan man själv ska gå och sova.

Det har varit ett par riktigt härliga sommar dagar nu 🙂 Helt underbart!! Vi har äntligen kommit ner till badet och barnen har badat, inte jag 😉 Det är lite svårt att vara i vattnet och försöka hålla koll på alla barnen själv. För just nu är jag gräsänkling. Fredrik jobbar nämligen för fullt igen med andra skörden ensilage så han ser jag knappt 😉 Så då gör jag så att jag åker ner lite senare på eftermiddagen/kvällen då det inte är så mycket folk på stranden. Då behöver man inte heller oroa sig för att barnen ska bränna sig i solen.

I onsdag så firade vi Nils som fyllde hela 3 år!! Undra vart tiden tar vägen 😉 Han fick en jätte fin trimmer som både lös och lät. Han var så stolt över den. Givetvis så måste även han ha en egen traktor så den hade Fredrik sett ut till han. Gissa om det var en stolt kille som puttade ,runt detta fina fordon. Tyvärr han jag inte få någon bra bild på den utan det får bli morgondagens projekt 😉 Här är lite bilder ifrån firandet med bara familjen.

 

Photo_Collage_Maker_1uN8HB[1]

Då mina barn inte är några stor älskare av tårtor så fick det bli en slags traktor skapelse i glass istället. Det var uppskattat, speciellt då det var en massa godis på den 😉 Kanske inte det snyggaste men ack vad den gick åt 😉

Dagarna som har varit har vi mest tagit det lugnt och försökt att vara ute så mycket de bara går.  I onsdags och torsdags kväll så for vi till stranden och avnjöt kvällen där. Isak har verkligen blivit mycket tuffare i vattnet så den släpper jag inte med blicken. Axel tog det betydligt lugnare. För Maja var det ju första gången att åka och bada så här men det tog inte lång stund förrän hon kravlade sig i 😉  Det var i alla fall underbart att få vara där tillsammans med barnen 🙂

Photo_Collage_Maker_BDiGuh[1]

Idag har jag grejat lite med trädgården och tvätten. Vi hade tänkt att åka och bada men det blåste lite mer nu ikväll och sen blev klockan så mycket. Killarna räddade sin kväll med att åka traktor. Det är tur att det är några stycken så att de kan fördela sig. Nils var överlycklig av att få ha åkt lastare tillsammans med Fredrik och packat gräs.

Nej, det får bli allt för den här gången för nu måste jag bara sova!

God natt!!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.