Familjen Davidsson

Hopptävling på schemat idag :)

Regnet det bara öser ner ……   Från att ha varit en kanon sommar utan knappt något regn så får vi igen det flera gånger om nu. Ena stunden är det fint väder och i nästa så öppnar sig hela himlen 🙁  Det gäller att försöka hinna ut en sväng mellan skyarna.

Tyvärr var det dock inget uppehåll alls då vi skulle åka till familjedagen i stallet igår  🙁  Så då lät vi största delen av familjen få vara hemma.  Det blev jag, Elin, Emma och Lina som åkte en sväng. Pga det dåliga vädret så var det endast några få tappra som hade trotsat vädret med att sälja på loppisen. Jag hittade i alla fall ett par byxor och ett fodrat regnställ till Maja 🙂  Vi stannade bara en liten stund sen for vi vidare för att handla istället.

Efter middagen så skulle tjejerna till stallet.  Elin valde att följa med istället för mig och det tackade jag för då jag kände mig lite krasslig 🙁  Jag valde att krypa ner en stund och vila mig lite istället.

Vid åtta snåret var de ett par glada tjejer som kom hem. Elin hade tagit en massa härliga kort. Hon har verkligen talang för det där 🙂  Det här är några utav korten hon tog.

 

 

 

20140823_183734(0)

 

20140823_184833

 

Man skulle kunna tro att de rider vid någon sjö men så är det inte.  Utan det är en del utav ridbanan som har blivit översvämmad av allt regnade.

Idag så ska Emma tävla två hästar i hoppning.  Den ena är ju Hajen som vi sköter och den andra är en utav ridskolans hästar. Emma och Elin for till stallet redan vid åtta i morse för att fixa i ordning hästarna.  Jag och Lina ska strax åka dit för att titta 🙂

Ha en bra dag!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.