Familjen Davidsson

Vilken vecka ;)

Det är helg!  Äntligen 🙂  Det har varit en intensiv vecka då allt ska funka igen. Barnen började skolan i onsdags så då var det dags att komma in i rutinerna. Jag  brukar jag alltid köra mina barn första skoldagen så jag kan ge dem en liten mjuk start.

Jag väckte hela skolgänget på morgonen och det gick bra förutom att Axel absolut inte ville gå upp. Han ville minsann inte gå till skolan sa han. Efter mycket lirkande och tjatande så släpade han sig upp och gjorde sig färdig i snigel fart.

Tillslut kunde vi åka iväg.  Först körde jag in tjejerna till stan sen for vi ut till de yngres skola. Väl där så bjuds det alltid på lite fika ute på skolgården innan de börjar.  Axel stod bredvid mig och vägrade delta. När det väl var dags att lämna så fick jag tvinga in honom i skolan. Inte så roligt 🙁

Väl hemma var det bara att svida om för att åka till jobbet. Fick börja tidigare då vi hade en massa planering att plöja igenom. Dagis barnen hade ju sin lediga dag idag så de var hemma med Fredrik.

Jobbet flöt på bra och jag stängde för första gången.  Direkt efter så åkte jag hem och hämtade upp alla barnen utom Maja.  Vi hade nämligen fått fri biljetter till cirkus utav vår snälla granne 🙂

20140820_193513

Vi fick en härlig kväll med många skratt 🙂 Nils var alldeles hänförd av allt som han såg. Den enda som blev lite rastlös var som vanligt Isak 😉  Fast det löste vi med hjälp av spel på mobilen.

När vi sen kom hem så var vi många trötta men nöjda själar 🙂

Natten till torsdagen blev lilla Maja sjuk. Lite feber och snorig.  Inte så mycket sömn där inte 🙁  Jag höll även killarna hemma ifrån dagiset med. Så det blev lite vabbande halva dagen tills Fredrik kom in och vi bytte av så jag kunde fara till jobbet en stund.

20140822_110741

Senare på kvällen var det dags att äntligen få träffa mitt efterlängtade tjej gäng över en bit mat.  Det var så roligt att få träffa dem igen,  det var ett bra tag sen sist 🙂

Natten som kom erbjöd även denna på dåligt med sömn då även Isak blev lite dålig. Han hade ont i magen och Maja var fortfarande febrig.

For till jobbet, började inte förrän halv ett så jag hann med att fixa lite här hemma först 🙂 Dagis gänget fick vara hemma idag med då de var sjuka. På jobbet förflöt det på i ett rätt lugnt tempo då vi hade många lediga barn.  Skönt att avsluta en intensiv arbetsvecka så 🙂 Direkt efter jobbet for jag och handlade samt uträttade några ärenden.  Åkte hem där det fick bli lite taco mys med familjen 🙂  Tyvärr blev det ännu ett sjuk fall, Axel hade feber och huvudvärk 🙁 Inte kul att all skit ska börja redan.

Idag ska vi åka till stallet en sväng där det är en familjedag med loppis, ponny ridning mm. Det blir även en sväng till ”våra” hästar för en liten sväng i skogen om det inte regnar allt för mycket 😉

Ha en skön helg allesammans 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.