Familjen Davidsson

Jag lovade ju att berätta, nej inga barn på gång men ett jobb :)

Förlåt alla mina läsare, om det finns några kvar 😉 Det har bara varit så intensiva dagar just nu. Vi har haft fullt upp med att ordna inför den stora dagen idag. Vi har ju haft våran första konfirmation idag 🙂 Det känns så overkligt! Både jag och Fredrik har ett flertal gånger sagt dopet istället 😉 Vi har liksom inte förstått än att det är dags för en konfirmation än, så stora barn har vi bara inte, eller 😉 Vilken konstigt känsla att vara i kyrkan och se sina döttrar stå där framme i sina kåpor. Tycker inte det var längesen jag stod så, kommer ihåg det så väl faktiskt. Ja, att åren går förstår man ju när man ser sina barn växa så det knakar.

Vi har i alla fall haft en underbar dag tillsammans med våra nära och kära. Vädret kunde inte ha varit bättre. Det kändes ju inte så hoppfullt igår då regnet stod som spön i backen. Vi hade bokat församlingshemmet först men då antalet bjudna inte blev så många som vi hade tänkt ifrån början så valde vi att vara hemma istället. Efter lite lånande och trixande med bord och stolar så fick vi ihop det riktigt bra tycker jag. Vi vågade inte duka ute i alla fall vädret inte var på vår sida. Maten bestod av köpt smörgåstårta (har insett att man inte kan göra allt) och sen blev det bullar, mazarinkaka och kladdkaka med krossad daim på och till den serverad vi hallon, blåbär, banan och vaniljvisp.

20140525_123233

Tjejerna var rätt trötta men väldigt nöjda. De fick en massa fina smycken som de kan bära med sig i livet och minnas sin konfirmation 🙂 Själv är jag  glad över att kunna släppa lite av allt detta nu och återgå till vardagen igen.

Givetvis har det hänt en hel del de här senaste dagarna, men det får jag ta mer om imorgon för det orkar jag inte nu 😉

Fast givetvis ska jag avslöja en sak som har hänt. Lovade ju att berätta när det var klart. Nej, inga bebisar 😉 Däremot har jag börjat på ett nytt jobb!! Jag sökte nämligen en tjänst på 50% på hotellet här i stan. Min tanke har ju varit att börja jobba lite till hösten inom kommunen där jag har min anställning men sen dök den här tjänsten upp. Så jag sökte och fick den. Det är en städ, frukost och tvätt tjänst. Inget glamorös kanske men passar mig bra. Tycker om att det rör lite på sig, träffa lite folk mm Denna tjänsten funkar rätt så bra då jag ska arbeta varannan helg. Det kan ju låta tråkigt kanske att man inte är ledig tillsammans med barnen men jag vill hellre finnas till handa i vardagen då vi har så mycket annat. Så jag jobbade hela fredagen samt halva dagen igår. Samtidigt skulle jag då förbereda inför konfirmationen så ni kan förstå att jag har haft lite att göra. Ska även jobba imorgon så nu borde jag gå och lägga mig. Imorgon är det Fredrik som får ta över rollen att få dagen att funka 🙂

God natt på er!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Grattis till jobbet.
    Vad har du för tjänst inom komunen?
    Förstår dig precis att du hellre vill vara hemna med barnen i veckorna än på helgerna. Att få vara hemma när barnen kommer hem från skolan betyder mycket.

  2. Vanna

    Grattis till jobbet!! Nu karnse du kan få till några rutiner! 🙂 med att gå och lägga dig lite tidigare:) inte för att jag själlv lyckas så bra med de men ändå:) läsare finns men vi kommenterar inte så ofta.