Familjen Davidsson

Nu börjar det bli alldeles för mycket :(

Nu tror jag snart att gränsen är nådd! Veckan började visserligen rätt så bra igår. Vi var på barn kalas jag, Isak, Nils och Maja. Det var ett utav barnen i vårat mamma gäng som fyllde år. Det bjöds på gott fika och trevligt sällskap 🙂 Även Isak blev firad på ett litet hörn så han blev glad över att få lite paket. När vi sedan ska åka hem så lyckas lilla Maja få ett rejält tag om Isaks glasögon. Han skriker till på henne och drar tillbaka. Jag lyckas få fatt i glasögonen men ser att de redan har fått sig en smäll. Ena bågen är lite lös och skev. Så det fick bli en liten sväng till optiker för att fixa till dem. Första smällen!

20140511_011315

Två härligt trötta barn efter kalaset. Jag har nu turen att ha lätta barn som jag bara kan flytta över ifrån bilen in till sängen/soffan när de sover 🙂 Så de sov ett par timmar efter kalaset. Vi åt middag och sen var det dags för stallet. Det var ett bra tag sen nu för Lina då hon inte har kunnat rida på ett tag pga armen. Det regnade rätt friskt när vi gick till stallet så man var rätt blöt. Det har verkligen varit ett otroligt regnande de senaste dagarna. Så här såg det ut när vi for iväg till Carls fotbolls träning 🙁 Nu vill jag börja se solen igen!

20140511_064650

Linas lektion förflöt bra tycker jag. Vi skyndade oss tillbaka till stallet för att göra i ordning hästen för att sen stressa iväg för att hämta upp Carl. Så jag släpper av Lina och hämtar upp Carl som är i upplösnings tillstånd. Han hittar nämligen inte sina fotbollsskor. Han börjar få lite panik över att han glömde dem i fredags då de spelade match. Vi åker iallafall bort till träningen, där möter hans tränare upp oss när vi kliver ur bilen. Han har nämligen skorna i sin bil 🙂 Så jag såg hur Carl fick tillbaka lugnet och glatt kunde gå ner och träna. Jag for hem så att Fredrik kunde få gå ut och jobba. Vi åt lite kvällsmat innan jag tog med mig de två minsta i bilen för att först plocka upp Carl och sen även Emma i stallet. Väl hemma var det dags för alla kvällsbestyr.

Idag börjar dagen som jag hoppas att det är den sista i ledet av otur. Axel ville som vanligt inte gå till skolan idag. Jag tjatade lite på han och även hotade med att han skulle minsann inte få sitta vid någon dator om han var sjuk. Ja, okej sa han bara. Jag lät han vara hemma och tänkte att det går väl över snart. Fast idag så låg han bara på soffan och såg faktiskt lite trött ut. Jag kände på han och han hade faktiskt feber, så hur dum känner inte jag mig 🙁

Då Isak sitter i soffan och tittar på tv så hinner en busunge vid Maja få tag i hans glasögon igen! Den här gången blev det lite mer skada på bågen 🙁 Så när optikern öppnade vid klockan tio så stod vi där och väntade 😉 Glasögonen blev fixade igen och vi kunde åka vidare till dagiset.

Vid tolv snåret så ringer skolan. Lina har ramlat igen! Hur mycket ska detta barn klara. Jag åker för att hämta henne då hon var lite svullen i handleden. Det är ju nästan precis en vecka sedan hon slog sig sist. Vi får komma in till läkaren efter ett tags väntan. Den här gången ringde jag inte först till vård centralen som man ska göra för sist fick jag ju vänta ett antal timmar innan det blev min tur 🙂 Så det är lite svullet så vill de ju gärna röntga men naturligtvis så är den stängd 🙁 Läkaren såg ju att inget var direkt brutet utan gav oss en tid till röntgen imorgon. Så klockan halv åtta ska vi vara där och sen får vi se vad det visar.

Då vi var klara hos läkaren for vi till dagis för att hämta Isak. Då kommer hans fröken fram och talar om att det har skett en olycka med hans glasögon. Då de har regnat idag så visste väl han inte Isak riktigt hur det funkar om man behöver torka dem lite. Så hans lösning hade blivit att torka dem mot en tegel vägg! Ja, ni kan nog själva gissa hur de så ut 🙁 Helt förstörda på glaset. Så det var bara att fara ner till optikern igen. Så nu får vi vänta i en vecka på nya glas. Jag tror nog att han inte kommer att pusta sina glasögon på ett tag 😉

Nu ikväll har Lina haft ondare i sin arm och det är nog lite mer svullet än innan. Funderade ett tag på att ringa till Eksjö men vi pratade med rådgivningen och avvaktar tills imorgon bitti.

Så håll tummarna att det ser bra ut!

Det som förgyllde våran dag idag var ju ändå att våran Elin äntligen kom hem nu ikväll efter sin Tysklands resa 🙂 Så härligt att ha henne hemma igen! Hon verkar ha haft en härlig resa trots det dålig vädret.

Imorgon är det en ny dag. Jag hoppas att saker och ting börjar vända och att våran otur snart är ett minne blott 😉

God natt på Er!!!

20140510_183248

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mormor

    Ville bara ge dig en massa ”styrkekrama” till en underbar mamma som tar hand om mina barnbarn som med ett leende kör dom hit och dit oftas utan protester,Tack för allt du ger ! saknar er alla, men snart är ni här pussar och kramar till er alla.

    1. Linda

      Hej!

      Ja, det har varit en del nu men jag hoppas att det ska bli bättre nu. Det känns så nu i alla fall 🙂

      Kram!!

  2. Linda

    Förlåt men jag tokskrattar åt glasögontorkandet! Tog han av sig dem innan han torkade dem? Och varför just mot en tegelvägg. Ojoj, Isak gjorde min kväll! 😀

    1. Linda

      Hej!

      Jag kan förstå det! Jag kände lite så med mitt i eländet 😉 För man kan ju tänka sig hur det såg ut. Lille mannen där 😉 Idag fick han tillbaks dem. Så vi får se hur länge de håller.

      Kram Linda

    1. Linda

      Hej!

      Tack! Det värmer. De hjälpte nog med för nu börjar det ju bli lite bättre 🙂

      Kram Linda

  3. Anette

    Oj, nej vad trist med alla olyckor och missöden! Hoppas att Linas arm blir ok snart och att Isak får ha sina glasögon i fred… Kramisar till er! 🙂

    1. Linda

      Hej!

      Ja, det har varit en del nu. Så nu hoppas jag att vi har haft vår beskärda del 😉 När botten är nådd så kan man ju inte komma längre ner 😉 Så nu vänder det!

      Kram Linda

  4. pia

    Men Oj vad eländigt med allt som hänt 🙁 Men du ska se att nu vänder det, både med olyckor och med vädret =) Ha en härlig onsdag

    1. Linda

      Hej!

      Jag kan förstå att det är svårt att inte skratta åt eländet. Det är lite så här med, ska man skratta eller gråta 😉

      Kram Linda