Familjen Davidsson

Loppis fynd, snälla grannar och en massa regn :)

Vilket regnade! Det kan vara fint ibland men sen öppnar sig hela himlen. Ja, ja det behövs regn men nu räcker det. Jag vill börja göra lite fint i trädgården någon gång och det känns inte så lockande i detta vädret.

Igår var jag i alla fall snabbt upp på benen när klockan ringde 🙂 Det var ju loppis dags! Älskar som sagt var loppisar 🙂 Speciellt den här som är på hela gatan genom Tranås centrum, det är inte så stort 😉 Men det får plats med en hel del säljare och det är ju huvudsaken. Det gäller att vara där före alla andra för att fynda. Jag mötte upp min kära vän Mia 🙂 Vi är båda lika loppis tokiga så det här är ett gemensamt intresse. Vi har samma smak när det gäller saker och ting men vi dealar lite med varandra så ingen ska bli ledsen 😉 Det började bra med att jag hittade två jätte fina solstolar som barnen kan ha när vi åker till stranden i sommar. Det blev även två lampor, en snygg hemmagjord tavla, leksaks bilar, ljuslyktor, fina klänningar ifrån pomp de lux till Maja och en hel del annat 🙂 Så det var riktigt roligt och fixa om lite här hemma.

20140510_18523420140510_184518

 

Väl hemkommen ett par timmar senare så kände jag mig inte allt för pigg. Frusen och ont i halsen. Det känns som jag bär på något som inte riktigt vill bryta ut. Jag fick dock lägga bort tycka synd om mig känslan då Lina skulle iväg. Hon hade hajk med scouterna vid två. Det sprack upp lagom tills vi anlände till platsen där de skulle vara. Så det var tur det. Lina hade redan innan bestämt sig för att hon inte ville sova över vilket förvånade mig lite då hon inte brukar vara den som backar. Fast jag tror nog att hon tyckte det var lite otäckt att sova antingen ute eller i den gamla stugan nära skogen 😉 Så vid strax efter nio på kvällen så åkte jag och hämtade hem henne. Hon kom lagom till vårat mys framför melodifestivalen med grönsaker och dipp som var barnens önskemål 🙂 När alla bidrag var slut så hade nästan alla förutom Lina och Emma somnat framför tv:n. Strax efter gick även de samt Fredrik och lade sig. Så där satt jag själv till klockan var halv ett och tittade klart 🙂 Jag tycker absolut inget illa om personen som vann men självaste låten föll inte mig i smaken. Jag hade ingen direkt favorit utan tyckte det fanns flera bidrag som var okej.

Photo Collage Maker_qNjkHM

Det blev ju lite bus ute mellan skurarna.

Idag var tanken att Lina skulle åka tillbaka till scouterna för att vara med dem och äta frukost och leka lekar. Fast då jag tittade ut så såg det inte så lockande ut. Lina tyckte det samma så hon valde att krypa ner i sängen igen 😉 Själv så låg jag och halvsov bra länge på soffan, så skönt! Lite senare på dagen så åkte jag och Lina in till stan för att köpa present då hon skulle på kalas på kvällen. När vi kom hem så gjorde Fredrik middag medans jag åkte ner till våra underbara grannar. Mannen i huset där är en riktig fixare! Han gillar att laga och greja med saker. Så nu hjälpte han mig att fixa till två utav barnens cyklar 🙂 Fredrik kan han med men tiden räcker inte till alltid. Så då är det tur att man har goda grannar 🙂 När middagen var uppäten så kom de upp med cyklarna och som tack bjöd jag på kaffe och kaka. Idag hade jag ju egentligen min löparträning men jag skippade den då jag inte känner mig helt hundra.

20140510_034449

Detta lilla söta djur höll jag på att sätta tänderna i under middagen 😛

Vid halv sju tiden for jag för att hämta hem Carl som var hos en kompis och även Lina ifrån kalaset. Smidigt nog så var det på nästan samma ställe, sånt gillar jag 😉 När vi kom hem så gjorde Emma mannagryns gröt till hela gänget, hon är en riktig liten kokerska 😉

Det är dags för en ny vecka imorgon. Den börjar vi med att åka på kalas hos ett utav barnen i vårat mamma gäng. På tisdag kommer äntligen Elin hem igen 🙂

God natt!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.