Familjen Davidsson

Dagens goda gärning :)

Då har man gjort dagens goda gärning idag. Har lämnat blod idag nämligen 🙂 Det är något som jag har gjort till och från sen jag var 18 år. Det har ju visserligen varit en hel del uppehåll i samband med alla graviditeter, men jag har försökt att göra det mellan varven i alla fall. Efter att jag hade lämnat så tog det hb värdet på mig och oj, det var visst bara på 112 🙁  Ligger man under 120 så får man inte lämna. Det kanske borde ha kollat det innan men i och med att jag låg så bra till sist så gör man inte det. Sköterskan frågade mig om jag har känt av någon trötthet eller så. Jag svarade att det är ju inte lätt att tänka på då man hela tiden har tjugo tusen saker i luften. Fast när jag väl tänkte efter så inser jag att jag nog är lite tröttare än vanligt. Det kanske blir lite bättre nu när jag äter mina järntabletter 🙂

När jag kom hem så tog jag med mig Maja ut till killarna en sväng i det underbara vädret. Gäller att passa på i fall det blir sämre som de har sagt. Efter en stund var det dags att åka och hämta Isak på dagiset. Då Fredrik precis hade varit inne så tänkte jag vara så snäll och inte besvära honom så jag packade in Nils, Maja och Axel i bilen för en tur till dagiset. När jag nästan är framme så ringer Fredrik och frågar om han ska ta med sig något mer barn hem. Jag undrar frågande vad han menar och talar om att  jag är ju på väg till dagiset för att hämta Isak. Fast jag har Isak här med mig i bilen säger han då. Va? Jo, då ville han göra det smidigt för mig genom att plocka upp honom då han ändå gjorde ett ärende i stan. Lite brist i kommunikationen kanske 😉 Fast hellre två föräldrar som är på väg att hämta än att båda glömmer 😉 Så det var bara för mig att vända hem igen.

När middagen var uppäten så tillbringade vi resten av eftermiddagen ute. Det lustiga var bara att när jag gick in en sväng på några minuter och sen kommer ut igen så blåste det helt plötsligt halv storm ute. Det var som riktiga vindbyar. Efter ett tag så lugnade det sig igen. April väder som sagt 😉

När vi kom in så vill Lina baka lite scones. Först tänkte jag säga nej men sen ångrade jag mig och lät henne göra det. Hon fixade i princip allt själv, duktig tjej! Efter en mysig kvällsmat så gjorde jag i ordning gänget inför natten. Fredrik kom in och tog över med att lägga Maja och Nils medans jag smet ut på en runda med min trevliga granne.

Så nu sitter jag här hemkommen efter en härlig kvällsrunda och känner mig lite trött. Så då är det bäst att lyssna på kroppen och går och lägger mig 🙂

20140428_210401

God natt!!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammalinda

    Men vilken tur att du fick reda på att du hade dåliga värden!! Det är ju inte alltid man kollar sånt (typ graviditet bara ju..) Hoppas att du kommer bli piggare nu!

    Roligt av er att båda åkte in!! Tur att du inte hann fram till förskolan. Liiite pinsamt 😉

    Kram

  2. Lina

    Hej! Jag har lämnat blod 2 gr men blev så trött och andfådd efter så jag slutade med det. Borde kanske börja igen då jag vet hur viktigt det är. Jag måste också bara säga att jag gillar din blogg bäst av alla familjen annolunda bloggar. Inte massa reklam och selfie bilder med putande läppar. Nej en helt vanlig blogg med en helt vanlig familj ( ok lite mer barn kanske;-) och en vardag som dom flesta känner igen sig i. Soliga hälsningar från ett varmt Californien!

    1. Linda

      Hej!
      Tack så mycket! Roligt att du gillar den 🙂 Ja, några selfie bilder lär det nog inte bli här, gillar inte att vara med på kort 😉 Häftigt att ha en läsare ifrån Californien! Ja, att lämna blod känns alltid bra men blir man dålig av det så ska man ju inte ha dåligt samvete för det. Du har ju i alla fall tagit ett steg längre än många andra 😉 Skicka gärna lite sol till detta avlånga och lite kyliga land. Kram Linda!!

  3. Anette

    Hej, javisst är det bra att lämna blod! jag brukar också göra så med jämna mellanrum. Men här i Finland kollas alltid hb före man donerar och är värdet under 125 får man inte ge :).

    Ha det så gott, de har lovat bättre väder igen nästa vecka!

    1. Linda

      Hej!
      Det skiljer sig lite ser jag 😉 Jag får nog inte heller lämna innan jag har kollat mitt hb först nästa gång 😉

      Kram Linda