Familjen Davidsson

Oturs drabbade känns det som…….

Nu har vi firat två grabbar och en tjej 🙂  Det är skönt att kunna slå ihop kalasen så här för det blir ju ett och annat under ett år. Vi firade ju Axel och Isak samt deras kusin som fyller i slutet av mars. Köpe fika blandat med lite hembakat som sen avslutades med tårta. Ett härligt kalas i ett underbart sommarväder 🙂

När kalaset var över så fixade jag ihop lite middag till familjen. Då de satte sig till bords så for jag iväg för att hämta Mia en utav mina vänner. Hon och jag har anmält oss till en löpargrupp. Jag har sprungit lite på egen hand för typ två år sen men absolut inget större. Fast nu så tänkte jag nu eller aldrig. Då även Mia skulle vara med så känns det alltid lite lättare när man är två som kan sporra varandra. Vi har ju valt nybörjargruppen så det känndes lagom. Det var rätt grupp för mig, en alldeles lagom nivå. Vi gick och sprang lite om vartannat, så kallad intervall träning. Jag tyckte det var jätte roligt! Så nu ska jag se till att ta mig i kragen och kämpa vidare! Jag  ska ju säga att jag somnade ovaggad den kvällen 😉 Vaknar med världens tränings värk 😉

Idag var det meningen att vi skulle hem och fika hos en annan mamma i det gänget som vi umgås i. Tyvärr fick vi ett sms på morgon kvisten att de var sjuka 🙁 Så besviken jag blev då jag har sett fram emot träffen då det var ett tag sen vi sågs sist. Snabbt som ögat så skickade jag iväg ett sms till de övriga mammorna och välkomnade dem hem till mig. Jag lovade dem lite fika och ett halv städat hem om det var okej. De nappade på det och kom hem till oss. Då jag ändå skulle köra in tjejerna till skolan så stannade jag till i affären och köpte lite fika. Hann hem lagom för att slänga ihop en liten blåbärspaj att bjuda på 🙂 Vi fick en härlig stund att prata av oss  och barnen lekte så bra med varandra 🙂

20140427_121922

Resten av stunden fram tills middags dags var vi ute i det helt underbara vädret. Killarna kör över gräsmattan fram och tillbaka med sina nya leksaks redskap till deras traktorer. De är envetna när de kämpar sig upp för backarna med traktorerna för det är inte lätt. Även att gunga är just nu ett stort nöje.

20140428_124742IMG_20140428_195642

Senare när middagen var uppäten så for jag och Lina till stallet. Emma var som vanligt redan på plats 😉 Idag stod det hoppning på schemat. Jag stod och tittade en stund innan det var dags att fara hem för att hämta Carl. Han skulle samåka med tränaren som skulle hämta sin dotter i stallet, hon rider i samma grupp som Lina. Det gäller ju att pussla ihop det lite 😉 När jag kommer tillbaka till stallet så får jag höra att Linas häst har lagt sig ner och försökt att rulla sig två gånger, när hon sitter på. Bus hästen Mojje! Det var ingen fara med Lina, hon skrattade gott åt allt.  Lina och jag återvänder till det andra stallet för att fixa i ordning hästen. Därefter tar vi och går tillbaka till ridklubben för att hämta bilen. Då vi kommer fram så ropar några tjejer att Emma har ramlat av och ligger helt stilla och gråter. Jag rusar in till henne för att kolla läget. Hon är hel men lite yr i bollen vilket jag kan förstå efter en sådan dykning rätt ner på huvudet. Hon hoppar i alla fall upp igen och tar några hinder till enveten som hon är. Fast klokt nog så skippade hon lektionen efter. Hon kände sig lite bättre nu ikväll. Sån tur att hon inte skada sig värre då hon ska till Tyskland på torsdag.

Lite senare när vi var hemkomna ifrån stallet så åkte jag för att hämta Carl ifrån fotbollen. Även han hade fått sig ett par smällare under träningen och var lite mörbultad. Känns som att det inte gå så bra för familjen just nu. Vi saknar även våran ena honkatt, hon har varit borta i mer än fyra dagar nu 🙁 Har ingen aning om vad som har hänt. Vi har kollat runt så hon inte är instängd någonstans men icke. Så nu tycker jag att det räcker med tråkig heter för oss.

Imorgon är det en ny dag med nya utmaningar. Hoppas att det vänder nu då 😉 Jag ska lämna Isak på dagis efter lite ledighet och sen ska jag lämna blod. Så med det säger jag:

God Natt!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej jag är en tyst trogen följare av din blogg. Jag har bara en liten fråga till dig. Jag har precis som du en stora maskiner tokig påg på 4 år och undrar var ni köpt era barntraktorer?
    Sen vill jag bara säga att ni verkar vara en mycket trevlig och mysig familj.

    1. Linda

      Hej!

      Roligt att du läser bloggen och tack för komplimangen 🙂
      Vi beställer ju våra traktorer genom RC maskiner som ligger här i stan. Men om du söker på Rolly Toys som märket heter så kan du nog hitta sidor där man kan beställa dessa saker 🙂 Hoppas att du hittar något till honom. De är mycket uppskattade av våra killar 🙂 Lycka till!

      Kram Linda