Familjen Davidsson

Älskar våren :)

Sol, sol underbara sol 🙂 Jag älskar våren när den visar sig ifrån denna underbara sida! Jag vill bara vara ute så mycket som möjligt och det samma gäller barnen.

Dagen började med att jag, Nils och Elin tog en promenad bort till grannen som hade en stor loppis. Det var väldigt mycket gamla saker och möbler. Jag köpte två rostfria skålar, en mortel och ett slags rivjärn. Elin hittade en jätte fin ask som jag tyvärr lyckades tappa på vägen hem så det gick sönder 🙁 Det går att laga men helt okej blir det väl inte. Även Nils fyndade lite. Det blev två leksaks bilar som han så stolt tog med sig hem och lekte med hela dagen 🙂

På väg till loppisen gick vi förbi en annan granne som har två gamla arbetshästar. Han sa till Elin och hennes kompis att de var välkomna att sköta hästarna när de vill. Eventuellt kunde de få rida också men då fick nog någon vara med, då ingen hade gjort det på ett bra tag. Så efter vi var färdiga på loppisen kilade Elin dit med kompisen och borstade hästarna.

Emma for också iväg till sitt stall för att ta hand om sköthästen. Hon skulle ta en härlig skogs runda 🙂
Själv tog jag hand om lite diverse hushålls sysslor medans de övriga var ute och lekte. När Elin kom hem så for hon och jag till stan för att inhandla lite lördags godis och samt lite till middagen.

Väl hemma så drog jag igång med middagen. Vi är inga sillätare i familjen, Fredrik i så fall men ingen annan. Så det blev
potatisgratäng, köttbullar, prinskorvar och ägg. Barnen hade fått göra sina egna ägg med lökskal, dill och ris. De är alltid lika spännande att se hur äggen blir.
Medans de små åt upp maten så gick Elin ut för att gömma påskäggen. Därefter var de fritt fram för alla de andra att få leta. De sprang runt som tokiga efter sina påsk ägg. Så roligt att se 🙂
När alla hade hittat sina ägg så satt de och bara njöt av solen och godiset 🙂

Senare på kvällen gick vi ner till Fredriks föräldrar för att äta lite gemensam kvällsmat. Det blev korv med bröd till barnen och varm smörgåstårta som jag hade gjort till oss stora.

Det var ett par trötta barn som somnade gott i kväll 🙂

Jag ska nu göra dem sällskap och krypa ner i min säng och sova!

God Natt!!

 

Photo_Collage_Maker_gH4mfO[1]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.