Familjen Davidsson

Det är bara att kämpa på ……

< och kollade på bilen idag som det var sagt så vi vet fortfarande inte hur läget är med den. Så imorgon blir det att kämpa för att få iväg den till verkstan .Vill ju gärna ha tillbaks så snart det bara går.

Jag har även med hjälp av en underbar person på loppi försökt att få ordning på problemet till bloggen men ack det gick ej. Så jag får väl försöka mer imorgon. Vädret gjorde ju inte heller sitt bästa precis för att lätta på mitt humör, regn och stormvindar. Usch, nej nu får jag sluta gnälla så! Det är bara att försöka gilla läget och göra det bästa av situationen 😉 Fördelen med vädret är ju att jag håller mig inne och sorterar kläder. Måste ju ta tag i det där då allt ska lämnas in på fredag inför bytardagen.

Idag var det dags för att lämna Isak på dagis igen efter en tids uppehåll. Vi var ju som sagt var en sväng där igår för att bara kolla läget lite. Det är ingen lätt match att få Isak att göra sig i ordning inför dagiset. Han försöker slingra sig med diverse olika ursäkter som att han är förkyld, lite trött mm. Det går inte heller att stressa på honom för då låser han sig och det blir bara värre. Så det är bara att ta det lugnt och ta den tid det tar. Det är ju fördelen att det går nu när man inte jobbar. Han har även varit ledsen vid lämnandet sen de bytte till nya lokaler nu vid års skiftet. Att personalen på dagiset är så bra underlättar ju för en som förälder en hel del. Det som är skönt är att det faktiskt går över efter ett tag och han kommer igång bra. Det är så roligt att se ibland när man kommer till dagiset och han är helt inne i något och inte ens märker när jag kommer. Det gör gott för mamma hjärtat 😉

Idag så tog Fredrik med honom till dagiset. Han var med en stund där och lämnade honom sen efter ett tag. Det var väl inga jätte glada miner men det hade gott bra sen i alla fall 🙂 Så imorgon är det dags igen.

För övrigt har den här dagen varit så lugn och skön efter det att alla hade kommit hem ifrån skolan och dagis. Det var som om det var en ledig dag eller något. Tror nog att vädret gjorde sitt. Alla liksom bara tog det lugnt. Tisdag är ju den enda dagen vi inte har någon aktivitet, rätt skönt faktiskt 😉 De stora läste, de mindre pysslade med pärlplattor eller lekte med lego och Lina var en sväng hos farmor.

Det var ju våffeldagen idag. Då vi åt våfflor i söndags så hade jag ingen tanke på att göra det idag igen. Fast nu kom det sig så att jag inte hade hunnit handla innan kvällsmaten. Så vi hade inget smör och inte så mycket bröd heller. Så då förenade jag nytta med nöje och gjorde våfflor till kvällsmat i stället. Barnen blev ju knappast ledsna för det 😉 Så när Fredrik kom in lite senare så var alla mätta och belåtna. Så han tog över nattandet och jag for in till stan för att handla.

Då jag fortfarande måste skriva mina inlägg på annat håll så kan jag inte få in bilderna i texten som förr. Så därför lägger jag dem här i slutet av texten istället 🙂

God natt på er!!

20140324_11012220140323_195821

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rutis

    Låt han vara hemma om han vill, alla barn trivs inte i stora grupper, och behöver man inte utsätta barnet för det så är det absolut inget man behöver göra. När skolan börjar kommer han ändå att få vara i stora grupper och kommer att komma in i det, det kommer inte att gå bättre bara för han tvingas till förskolan nu.

    1. Linda

      Hej!

      Som jag skrev i ett inlägg och ett svar till en annan här. Så har det ju funkat så bra innan han kom till de nya lokalerna. Nu funkar det som det ska igen 🙂 Annars hade jag givetvis övervägt att ta hem honom.

      Kram Linda

  2. Eva

    En liten undran: varför måste Isak gå på dagis om han inte vill? Som du själv skriver är du ju ändå hemma…

    1. Linda

      Hej!
      Jag är förstår att det låter elakt. Det är bara det att han trivdes jätte bra på dagiset tills efter jul uppehållet samt att de bytte till nya lokaler. Nu de senaste dagarna har han kommit igång igen och det funkar bra 🙂

      Kram!