Familjen Davidsson

Sjuka barn, lite bak och bajsvagn!!

Nu har det börjat smyga på lite sjukdomar över oss igen. Det är inget större utan mest lite snorigt och heshet. Emma var riktigt hes och lite förkyld så det blev ingen skola för henne idag. Lilla Maja har nog lite skit i kroppen med då, hon är lite rosslig och även lite varm nu ikväll. Fast de är ändå ganska pigga och glada 🙂 Hoppas bara att det inte blir mer av det. Vill ha vår och värme så man slipper alla sjukdomar nu!

Då frukosten var uppäten och undanplockad så ville Emma baka lite. Det tackar jag ju inte nej till 😉 Hon bestämde sig för att göra äppelmuffins då vi hade en massa äpplen till övers. Medans hon fixade med baket så gick Isak och Nils ut en sväng i sandlådan. Isak håller stenkoll på farfar i fall han tänkte börja köra bajsvagnen. Vet inte hur många gånger han kommer in och skäller lite över varför farfar inte jobbar. Så den blir nog inte så lätt att ha som arbetsgivare när han blir äldre 😉 Sån tur i alla fall att farfar tillslut började köra så att han kunde få skumpa omkring i traktorn.  Då killarna kom in efter ute leken så ville de gärna ha lite att äta. De bestämde sig för lite äppelbitar att mumsa på, till ett avsnitt av familjen annorlunda såklart 😉 Så de kurade upp sig i soffan och tittade på tv:n.

isaknilsmuffins 1

 

Efter ett tag så började Maja att bli trött och vad kan inte bli bättre än att få ligga och sova tillsammans med syrran 🙂

emma

Vi hade ju tid för Emmas utvecklings samtal idag. Då jag kände att hon inte var super dålig så bestämde vi i samrådan med hennes lärare att vi skulle ta det i alla fall. Det är så tråkigt att hålla på att flytta fram och ändra tider.  Så efter middagen åkte vi till skolan. Emmas lärare är verkligen en utav de bästa! Hon är så angagerad och positiv. Ser och bryr sig om varje elev för den de är, fler sådana lärare tack! Det var inget att anmärka på Emmas skolgång, hon jobbar på bra. Det gör syskonen med givetvis 🙂

Efter mötet så hade jag stämt träff med Fredrik vid simskolan. Så jag tar över Axel och han tar med sig Elin hem,  Emma ville stanna kvar med mig. Då simskolan var slut for vi till bokhandeln för att köpa lim stift till Elins limpistol. Tyvärr var det slut och kommer troligtvis först i slutet av nästa vecka. Så vi köpte Karlssons klister istället då läget var akut,  vi får se hur det går 😉

När vi kom hem hann vi inte så mycket förrän det var dags att äta kvälls mat. Jag inser då att jag borde ha handlat lite tidigare idag 🙁 Det fanns inget smör mm. Så medans Fredrik nattade barnen åkte jag och Elin och handlade lite. Så nu klara vi oss en dag eller två 😉 Jag ska försöka börja veckohandla lite mera men det blir liksom inte så. Jag har alltid någon tid att passa eller så och då springer man bara in för att handla det man behöver. Sen är jag ju nästan dagligen i stan ändå. Det hade kanske varit annorlunda ifall vi hade längre till affären än vi har.

Då mina inlägg har en förmåga att dra iväg in på natten så ska jag nu försöka bättra mig. Innan tolv måste jag vara färdig, helst före halv men jag börjar så här först 😉 Så därför säger jag nu:

GOD NATT!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Hej,
    hur långt har ni till stan eller till närmsta affär? Jag handlar också ofta, skulle vilja veckohandla, men det blir liksom inte av. Handlar typ varannan dag :). Ofta är det ju något som är slut så då kilar man in och så fyller man på varor.

    Kramar och ha en skön helg!

    1. Linda

      Hej!

      Skönt att höra att det finns fler 😉 Vi har ca 8 km in till stan så det tar ju inte mer än tio minuter in. Sen har man ju nästan alltid något ärende där ändå. Idealet för mig skulle vara att lägga upp en matsedel och sen handla allt till det så man inte behöver fundera på det tio minuter innan middagen ska serveras 😉 Måste försöka få till detta!

      Kram Linda