Familjen Davidsson

Sol!!!!

Idag var det verkligen vår ute!! Solen sken in genom de härligt skitiga fönstren. Det kliade i fingrarana att få tvätta dem men att gå ut lockade dubbelt så mycket 🙂 Idag var Axel hemma ifrån skolan då det var hans tur att bli sjuk. Han var dock inte värre än att han orkade med att vara ute. Snabb som blixten invigde han sandlådan för första gången i år. Nils och Isak gjorde han snabbt sällskap. Då vagnen till Maja åkte fram så var inte Nils sen att vilja åka en sväng. Så medans grabbarna satt i sandlådan, gick jag, Nils och Maja och hälsade på Fredrik.
De spenderade ett par timmar ute i den härliga solen innan de kom in för lite middag.

20140224_114656[1]20140224_114427[1]

Idag var det ju dags för stallet. En utav dagarna vi har hand om sköthästarna. Det var två riktigt lerinpackade ponnyer vi hittade i hagen vill jag lova. Efter en del borstande och fixande red vi ner till ridhuset för Linas lektion. Det gick galant idag, lille Mojje skötte sig fint. Förra gången vi hade bommar framme så busade han loss lite så hon åkte av. Efter det var det dags för Emmas lektion på Hajen, även för henne gick det bra om än lite fort då han var pigg 😉

Efter stallet for Lina och jag hem då det var dags för kvällsmat. Strax efter var det bara att fara tillbaka till stallet igen för att hämta hem Emma. Snabbt hem för att hinna se kvällens avsnitt av Familjen Annorlunda såklart 🙂 Redan halvvägs igenom alla avsnitten.
Det var ett händelserikt program med en massa skratt åt olika incidenter 😉 Fredrik fick ju se hur ”fint” jag parkerade bilen, ops 😉 Därefter var det ju dags att köra lilla sötnosen Putte. En riktig liten buse som gjorde att jag fick hjärtat i halsgropen när han sprallade loss så där. Det var ett riktigt glädje rus han fick 🙂
Det lät som att Nils var ledsen mest hela tiden när han åkte men så var inte fallet. Han vägrade nämligen att gå av och därför var han så sur.
Sen kom ju den trevliga ”daten”. Snacka om att man var nervös för att gå på date. Inte för hur självaste daten skulle bli´, utanför att man hade en kamera mitt i nyllet. Inte den mest avslappnade situationen 😉 Fast maten var väldigt fin och att få krypa ner i badtunnan var underbart, när kameran hade slocknat 😉 Ska bara tillägga att det inte är något syskon på gång 😉

Nej, tack för idag!

God Natt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Så kul att barnen tar för givet att det skall komma fler syskon.
    Väntar mitt sjunde barn o de äldre syskonen tar för givet att det skall komma ännu fler syskon.

    1. sommarkatten77

      Grattis till tillökningen! Visst är de härliga de små liven 🙂 Lina blev glad då hon äntligen fick en lillasyster efter tre brorsor på raken 😉 Kram!

  2. Hanna

    Hej! Ville bara säga att du är väldigt duktig på att blogga. Det är kul att läsa om hela familjen. En del bloggar som jag läser handlar bara om mammorna och vad de har gjort och köpt för kläder mm. Det tycker jag känns tråkigt. Kram!

    1. sommarkatten77

      Tack! Det är inte alltid så lätt att veta hur man ska göra, när man aldrig har gjort det förr 😉 Men då vågar jag fortsätta i samma anda 🙂 Kram!

  3. Marika

    Hallå härliga ni! Måste erkänna att vi fnissade ganska högt när du parkerade bilen 😉 Fast kanske ännu högre när Lina pratade om ett till syskon 😉 Hon är för härlig! Det är ni allihopa 😀 Kan erkänna en sak till när jag ändå håller på 😉 – jag blir bara ännu mer sugen på att skaffa familj när jag tittar på hur ni har det! Om ni klarar av 8 barn galant, borde väl jag och min sambo klara typ 1? Till att börja med 😉

    Tack för att ni förgyller alla annars tråkiga måndagar!
    Puss på er!!

    1. sommarkatten77

      Ha ha, den där incidenten med bilen var ju som gjord för dem att ta med 😉 Får bjuda på den 🙂 Lina är våran drama stjärna, hon formligen älskar att få stå i rampljuset. Klart du kommer att klara av en familj 🙂 Men man vet aldrig om det bara blir en i början, se på oss. Vi fick två första gången 😉 Lycka till! Kram!