Familjen Davidsson

Det är hett i sängen ;)

Det går hett till i våran säng vill jag lova 😉 Nu kan ju det feltolkas så det är väl bäst jag förklarar mig. Jag har nu delat säng med tre små kaminer 🙁 Det är Nils, Isak och lilla Maja som har sovit tillsammans med mig. Fredrik fick jag flytta ut till barnens säng då det blir alldeles för trångt annars. Det kan inte vara en vanlig förkylning utan detta måste vara influensan som går. För de tar en vecka innan den som är drabbad, börjar bli så pass bra att de kan gå till skolan igen. Än så länge, peppar, peppar så står jag på benen. Det är ett mirakel med tanken på hur det hostas och snörvlas rätt i ansiktet på en. Vill och har absolut inte tid att bli sjuk!!

20140219_140121[1]

En liten sjuk Maja som vilar i syrrans knä.

Jag börjar känna mig rätt sliten just nu vill jag lova. Då är det tur att det fortfarande är lite rea i stan så man kan pigga upp sig med lite shopping 🙂 Det är ju klart att barnen ärver av varandra men sen får jag säga att det köps en hel del nytt med till var och en. För man kan hitta en hel del på reor. Jag var inne på Inter sport idag för jag hade härligt nog fått min bonuscheck på nästan 900:-, då är det ännu roligare att handla 😉 Jag köpte ett fodrat regnställ, tröja och mössa till Axel, Isak fick en mössa, Lina ett par gympaskor och Maja två par byxor. Jag behövde bara betala 319:- plus värdechecken 🙂
20140208_125614[1]20140220_125117[1]

Jag längtar just nu till våren så jag slipper alla kläder. Ena dagen overall andra dagen regnkläder. Jag vill ha VÅR, lite tidigt att önska, jag vet 😉 Köpte denna underbara jacka till och Mössa till Maja för att få lite vårkänsla 🙂

Senare idag ska jag gå ut och äta med mina vänner. Det ska bli härligt att få äta gott och bara umgås 🙂 Tyvärr blir vi nog inte hela gänget, då det är diverse orsaker som gör att alla inte kan komma.

Nej, nu ska det göras lite middag. Det blir pannkakor och blomkåls soppa 🙂 Vi får väl se vem som ska göra dem, Fredrik kanske 😉 Han har  förresten inte någon militärisk bakgrund som det sas i programmet då han gjorde pannkakorna.

Ha en fortsatt bra dag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Börjar bli hett här med…. Bara lilltjejen än iaf. Tror med att det är influensa. Här började det med magont, sen kom febern. Pang bara!!!
    Kryakramar i massor till sjuklingarna ❤️❤️❤️

  2. Filippa

    Hej! Ville bara skriva att jag alltid sitter o ler när ni är med, vilken underbar familj ni är, så gulliga föräldrar med super fina barn.

  3. Maria

    Stackars alla sjuklingar 🙁 Hoppas verkligen ni blir friska snart.
    Det är jätteroligt att läsa din/er blogg och det är redan nu ett måste att läsa den 🙂

    Ha en riktigt skön torsdagkväll