Familjen Davidsson

Bio :)

Natten till idag har det blåst och stormat ordentligt kring knutarna. Förr om åren kunde det endast komma en liten vindpust så var vi strömlösa, men inte nu längre 🙂 Så nu känns det inte lika jobbigt när det börjar blåsa upp.

Vi trotsade regn och rusk och for till Jönköping för att gå på bio. Det finns en bra biograf här i stan med, men tyvärr tar de inte SF-presentkort. Då barnen hade några som snart löper ut så gjorde vi slag i saken och åkte till storstan istället.
Det blev jag, Emma, Elin, Axel och Lina som åkte. Carl skulle också följt med men tyvärr var han sjuk idag. Ont i halsen och rejält hängig 🙁 Även Isak var dålig, han hade dessutom feber.

Vi åkte tillsammans med en kompis till mig och hennes fyra barn. Tanken var att äta lite på McDonald´s innan filmen. Fast efter lite felkörningar och tidsbrist insåg vi att det inte skulle hinnas med. Så vi fyllde på med lite frukt istället 😉

20140216_132630[1]20140216_132401[1]
Lina och Axel i väntan på att filmen ska börja. Ingen utav dem ville ta på sig 3d glasögonen innan filmen började 😉

Vi såg ju filmen Frost. Jag kan varmt rekommendera den! Så otroligt rolig, fartfylld och underbar musik 🙂 En riktig Disney klassiker med andra ord. Även de stora gillade den.

Efter filmen blev det ju givetvis mat som vi ju hade lovat dem 🙂
Vi åkte sedan hem mätta och nöjda efter en heldag på vift. Alla i bilen slocknade, så jag fick sjunga solo i bilen för att det inte skulle bli för tråkigt på vägen hem. Ingen skönsång vill jag lova 😉

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Lovet är nu till ända och imorgon bankar vardagen på dörren igen. Det blir nog en och annan som stannar hemma imorgon då de inte är helt krya.
Nu blåser det upp ordentligt igen utanför huset. Sa väl lite för mycket förut så nu försvinner väl strömmen bara för det 😉

God stormig natt på Er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.