Familjen Davidsson

Då kör vi…..

Min man har ett tag försökt få mig att börja blogga. Jag har nog mest småskrattat åt det hela och undrat hur jag ska hinna det 😉  Fast jag tänker ge det ett försök! Kan vara kul att ha lite koll på vad jag gör på dagarna egentligen. För man undrar ju vad all tid tar vägen. Förhoppningsvis gör man väl ett och annat som är av värde.

Idag har väl dagen mest rullat på i ett lugnt tempo. Det har varit ett rejält regnande och nu på kvällen började det blåsa upp. Jag har lyckats plöja mig igenom  ett berg av tvätt och även lyckats rensa bland Linas alla kläder. Både tvätten och att sortera ut urväxta kläder känns som ett evighets projekt. Det tar liksom aldrig slut.

Efter att ha gett barnens sitt lördags godis fick jag äntligen lite tid att spela lite wii med mina stora tjejer. Känns alltid lika roligt när man kan hitta på något gemensamt med dem. De små får ju sina doser av mamma tid lite mer då de är mer hemma vid än de stora.

Tänker nu försöka att komma i säng i vettig tid för en gång skull så:
God natt allesammans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linda

    Kul att du börjat blogga 🙂 och roligt att ni är med i familjen annorlunda, tyckte de hela var komiskt då jag heter Linda och min man fredrik och han är också bonde,dock har vi bara 4 barn 😉

  2. Åsa

    Åh va kul att du valt att börja blogga. Ni verkar vara en helmysig familj.
    Ska bli kul att följa er.
    Välkommen in till mig med.
    Kram Åsa

  3. Malin

    Vad roligt att du valt att börja blogga! Följer Er i ”Familjen Annorlunda” och kommer med glädje att följa dig/Er här på bloggen!

    Med vänliga hälsningar Malin (tvåbarns mamma i Småland)