Familjen Annorlunda

Tävling Eucerin solskydd!

Solen strålar, Novalie brände sig på både knän och kinder igår, och det går inte alls för sig att ha det så!

Jag kör med diverse olika solskydd, men allra helst solskyddskläder, men de funkar ju inte alltid, och då är jag lycklig att det finns olika varianter. Sprayen är nog min favorit ändå, enkel att smörja in, och ungarna tycker det är lite kul att spraya själva, så de kommer ihåg att påminna mig, för jag erkänner  – jag är svindålig på att smörja in både barnen och mig själv… Tur att vi tål solen bra, och faktiskt sällan blir röda.

 

Men alla behöver en bra solkräm, och idag tävlar ni om dessa :

Eucerin

 

Som alltid, en kommentar under det här inlägget, och vi kör en kort variant, så senast lördag 24/5 kl. 24.00 vill jag ha era kommentarer!

Om ni har lust så kan ni väl ge era allra bästa tips på antingen att låta bli att bränna sig, eller om ni har nåt supertips för den där gången man råkar stå där med värsta solsvedan:)

Lycka till :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Skulle passa bra till mina grabbar. Bor i ett hus med minimalt med skugga på tomten…. Så svårt att undvika solens starka strålar när grabbarna vill vara ute…..

 2. Fia

  Hej. Jag skulle vilja ge dessa till mina systerbarn så de inte bränner sig! Eller ge en till dem o ha en på jobbet. Arbetar som förskollärare och alla barn har inte med dig solkräm så en extra där hade varit guld värt! Så att alla barn kan leka i solen utan att bränna sig!

 3. Maria

  Åh, dom skulle jag vilja vinna till mitt barnbarn som fyllde 1 år i tisdags :-)

 4. Anna

  Härligt med som men aj vad ont man kan få och det går åt en del solskydd dagligen till de små här. Hade varit schysst och vinna för de vet till att ta betalt för saker och ting! Kommer ihåg när jag brände min rygg rejält efter att ha varit på utomhusbad med kusinerna under några timmar en sommarkväll som liten :( Ajaj men gud så skönt och svalt när mormor la kalla handdukar direkt hämtade ur frysen på mig. Ingen nådig bränna för dagen efter kunde en annan kusin sitta och dra stora ”fjällande skinnremsor” från min rygg. Inget jag tänker låta mina små få prova så därför är det både solskydd , tunna men oftast heltäckande kläder(iaf över axlarna och armar) och solmössa som gäller!

 5. Carolina

  Med husvagnen på säsongsplats på Åland behövs det mycket solkräm till 4 små knattar:)) Klart man vill vinna!!!!

 6. Emma

  Åå detta skulle vara perfekt till min dotter som precis fyllt tre år :) igår börjar vi med potträning och då vill hon gärna springa naken så hon hinner sätta sig på pottan. så hon inte ska bli bränd under tiden vi tränar så skulle dom här vara perfekt. Plus att våra tog Slut idag med ;) och potträning ute måste ju vara perfekt såhär års :) hälsningar emma

 7. Magdalena

  Har man bränt sig brukar Aloe Vera kräm el kylbalsam vara toppen

  En solspray vill jag till kidsen vinna
  Inte köpt någon ny när ska man hinna?
  Utebarn det har jag absolut
  Och solens strålar dom tar aldrig slut
  Hjälp mig så barnen ej blir brända
  Låt mig vinna denna vända

 8. Pernilla W

  Klart jag vill vara med i utlottningen :) Åker till Spanien men min 7-åring i sommar så detta kit hade varit toppen att få packa med sig i resväskan. Bästa tipsen är väl att hålla sig inomhus ;) Men vem vill det…..Nej jag tänkte väl det! Bästa tipset är att använda ett parasoll om du ska vara en dag på stranden, och hög solskyddsfaktor såklart. Ta även på med solhatten, gäller för både barn och vuxna! Råkar du ändå bränna dig, ta på yogurt eller aloé vera gel ♥♥♥
  Ha det gott i solen / Pernilla W

 9. Sarah - Mamma till Julia, född 130207 ♥

  Vill gärna vara med och tävla! Är själv en sån som max blir lite lätt röd så har aldrig behövt bry mig i att smörja så det är inget som sitter i ryggmärgen direkt. MEN, nu har jag ju en liten dotter som behöver skyddas så därför vore detta perfekt! Sprayen verkar ju toppenbra, det blir så himla kletigt med vanlig märkte jag idag när jag försökte smörja in galen nakenfis som kutade runt på altanen…;)

 10. Jenny F

  Vill vara med och tävla!
  Aloe vera är toppen om man bränt sig och behöver lugna ner huden. Tunna långärmade, luftiga bomullsskjortor är också ett bra tips att ha på barnen på stranden ovanpå insmörjd hud, såklart.

 11. Nanna

  Jag vill vara med och tävla! Passar perfekt nu när man börjar rusta förskola och fritids med solkrämer och det blir ett antal tuber, för man ska ju ha hemma också… Mitt bästa tips är att ta gamla urtvättade t-shirts (såna har man ju alltid) och klippa av magen på dem, då har barnen något skyddande över axlar och övre delen av ryggen men har rumpan fri att sitta och leka med sanden i vattenbrynet :)

 12. Michaela

  Åh jag är med att tävlar!
  Mitt bästa tips om man brännt sig: ”om man inte smörjt in sig som man bör, kleta in dig i smör :-)”

  Tack för en härlig och ÄRLIG blogg!

 13. Metha

  ÅH,DET VORE EN ÖNSKAN TILL DENNA SOMMAR FÖR BÅDE MIG O MINA BARNBARN.
  EN AV DOM ÄR SPECIELLT LJUS I HYN SOM MORMOR!
  SÅ SKA DOM FIRA PINGST HOS OSS OCH DÅ KAN DET BEHÖVAS.
  ANNARS ÄR DET DET EVIGA KYLBALSAMET SOM RÄDDAR !
  MORMOR METHA

 14. Jane Schrewelius

  Fyra töser med ljus hud. Det går åt mkt solkräm! Tar gärna emot tips jag med!

 15. Kristin - Tvillingmamma

  Hej hej!
  Detta skulle vara toppen att vinna :)
  Har tre sommarmånader kvar på min föräldraledighet och vill kunna utnyttja dessa till max! Så massa solskydd kommer behövas så vi kan njuta i trädgården och göra spännande utflykter :)
  /Kristin

 16. emma

  vore helt klart toppen å vinna detta till mina töser, då detta är de enda märke som de inte får prickar av …

 17. Sylwia

  Vi vill vara med och tävla :)
  Smörja, smörja, smörja och går det galet är aloevera gelé toppen
  Tack för en trevlig blogg!

 18. Jenny

  Evy solskydd är det bästa jag använt har det både till mig och min lilla tjej…. om man bränner sig är burnshild det BÄSTA både solsveda och om man bränner sig på typ spisen. Finns på Jula en spray flaska.
  Kram från Jenny♡

 19. Annette W

  Hemma i Sverige är jag tyvärr dålig på att smörja in dottern :(
  Nu har vi bokat en resa till Turkiet i juli, så då behövs garanterat detta solskydd.
  Annars är mitt tips om man råkat bränna sig, smörj in med svalkande alo Vera fr Apoteket.

 20. Sandra

  Aloe Vera och kallt omslag är toppen vid solsveda :)
  Min vilda 3-åring behöver mycket solkräm, han är helst utomhus hela dagarna, och gärna naken! ;)

 21. sofia

  Har ett gäng ungar som älskar att vara ute i solen, knappt man er dem om dagarna. ;) Vore perfekt med spray, enkelt och inge kladd. :)

 22. Olga

  Hej
  Jag vill gärna vinna solkrämen till mina dagbarn. Jag har vädjat flera ggr nu till familjerna att dom ska ta med sig solkräm till barnen och av sju familjer har bara tre lämnat någon. Hade varit toppen att slippa tjata mer för somliga kommer aldrig att lämna någon ändå.
  Det är ju inte särskilt rättvist att ”sno” av dom föräldrar som har lämnat till sina barn.

 23. Mikaela

  Solkräm, precis vad vi behöver! Med en liten som ska uppleva sin första sommar krypandes runt i solen kan det behövas :)
  Själv är jag sämst på att undvika att bränna mig, så att lindra solsveda är jag expert på ;) yoghurt eller aloe vera brukar funka bra, även hydrokortison vid extrem solbränna. Sen regelbundet med fet hudkräm så brukar man slippa fjälla så mycket :)

 24. Mia Jönsson

  Det hade ju varit perfekt att ta med på semestern till Cypern om en månad :-)

 25. Malena

  Vill gärna vinna så jag kan smörja in mina tre stora barn. Minstingen är för liten så hon och jag får hålla oss borta från solen i sommar

 26. Annelie Susanna

  Jag brukar ta på ett tunt lager Hydrokortison 1%, om jag bränt mig, då får man lindring direkt.

  Jag är gärna med och tävlar om Eucerin sun lotion, jag har ju några barn som behöver smörjas in :)

  Kram på dig!

 27. Johannah m. 5

  Det vore en toppenvinst! Vi åker till Turkiet (första gången utomlands) den 31.a med alla barnen och då lär ju solkskyddsfaktor gå åt som smör. Så påfyllning av det vore super. Det är ju inte det billigaste heller, men nödvändigt! Jag har en bild på en sol på insidan av ytterdörren, så när jag glömmer, kommer oftast 5åringen ihåg att vi ska smörja oss=) På vintern byter jag till en bild av ett ljus – för att inte glömma släcka ev.ljus=)

 28. Jennie

  Åh, detta skulle jag gärna vilja tävla om till mina 2 flickor (4 & 1år) som älskar att vara ute. :)

 29. Anja

  Jag vill gräna var med och tävla. Perfekt med två en skulle följa med för smörja dagtid på fritids och den andra till förskolan. Man glömmer lätt tidigt på morgonen och alla ska iväg samtidigt och då är det tryggt att det finns med barnen.

 30. Jenny

  Detta skulle vara perfekt till mina skolbarn. Deras skola är på en höjd och där är det väldigt varmt och inte speciellt blåsigt. Så om jag vinner så skulle den ena få följa med till skolan så de kan smörja in sig innan de går ut och leker.

 31. Mary

  Hej
  Jag vill gärna vara med och tävla!
  I år är allt nytt gör oss då vi har en 10 månaders Elis att smörja in. Även om vi försöker skydda från sol och klä på så är han en glad kille och nu alltmer rörlig så då måste han ju såklart få fortsätta bekanta sig med omgivningen och leka ute fast det är fint väder.
  Kan bidra med tips vart man inte tror att man ska/kan bränna sig. Mittbenan! Låter helknäppt men gör inte flätor och sedan rensa ogräs utan huvudbonad en hel dag. Gör skitont resten av sommaren sedan:( en annan grej är glöm inte smörja in öronen! ! Lika där:(

 32. Ulrika Ekholm

  Min fräkniga rödtopp till dotter hade verkligen behövt lite extra solcreme. Lite extra kul då vi faktiskt inte provat just denna sort.

 33. Anna-Karin

  Vi vill vinna. Åker till Turkiet 1 vecka hela familjen i juni. Första gången vi åker utomlands :) Blir spännande och se vad barnen tycker :)

 34. Li - fembarnsmamma

  Jag vill gärna vara med och tävla! Och hoppas på vinst denna gång! ;)

 35. Tess W

  Med en svärmor som haft malinktmelanom är jag inte så. Kaxig när det gäller mina tre barn! Ser till att smörja, ha kortärmad tröja i stället för linne och keps på de två yngsta och om de blir röda använder jag alovera gel. Så klart vill jag gärna vara med och tävla!
  Stora kramar Tess W

 36. Lovisa

  Eftersom vi har en liten kille som blev brännskadad av en kopp te i vintras så behöver vi skydda honom från solen extra mycket på hans känsliga hud på bröst och mage. Den här solkrämen vore toppen! Mitt bästa tips vid solbränna är dock.. DRICK MASSSSSSSSA vatten. Jag tror det hjälper mot det mesta :)

 37. Linda

  5 barn o alla i stort behov av solkräm då de har röda pigment. Problemet är väl då när de ska på olika håll! En massa olika flaskor bör då inhandlas vilket blir svindyrt men vad göra? Hade underlättat i börsen o vinna solkrämen men framförallt kul om jag skulle vinna:) Lite skoj i vardagen:) Tack för en rolig o ärlig blogg:)

 38. Ulrika

  Jag är gärna med och tävlar. Mitt bästa tipps är att hålla sig i skuggan mellan 11,30-14,00. Då är solen som starkast. Vi bor bara 1 km från havet och kan därför snabbt sticka ner till stranden. Då brukar vi inte åka innan 15, möter då de flesta på väg hem och får bada i lugn och ro + slipper den starka solen. Men självklart smörjer vi oss också. Absolut barnen innan de går till skolan, då kan de ju inte välja om de vill va inne eller ute :-)

 39. katja

  Jag har 3 barn. Den äldsta och minsta blir brun så fort solen visar sig. Mellan blir rööööd så fort solen visar sig!! Han är hellt annat från de två andra. Min lilla blekfis ;) jag smörjer alla tre och är extra noga med mellan pojken. Detta paket vore toppen att få för att hålla brännan borta från killen ;)

 40. monica

  Ja ja ja ja jag vill vinna detta!
  Främst dör barnens skull såklart men nu kräver vi en underbar sommar eller hur!!!
  Kram!

 41. Maria Lång

  Nu när värmen äntligen är här.
  Med flera barn, så är solkräm något som går åt under sommaren.
  Vi skulle blir jätte glada om vi vann!

 42. Helen

  Åh perfekt !!
  Eftersom vi lägger i båten idag & jag har ett gäng båtsugna barn så kom ju tävlingen mycket lägligt ;) Solen tar grymt mycket ute på holmarna där vi bara älskar att vara. Så det gäller att vara ordentligt skyddad. Håller tummarna för vinst !
  Ha en fin dag !
  Helen

 43. Jennie

  Det är kittet skulle jag verkligen vilja vinna åt min son som blir 1år 22 juni. Den här sommaren känns det inte lika lätt att skydda honom från solen eftersom han inte vill vara still ett vaket ögonblick ;)

  Bästa sättet att inte bränna sig är att smörja in sig och inte vara i stekande sol för länge. När jag bränner mig (vilket händer typ varje sommar) så använder jag after sun från apotelet :)

 44. Liza

  Hej! Jag bränner mig jättelätt och har testat allt! Aloe vera gel är räddningen mot svedan! Det fungerar jättebra: både lindrar för stunden och snabbar på läkningen :) Vi tycker om det alla 5 i familjen :)
  Liza

 45. Malin

  Hej, jag vill såklart vinna. Har tre barn och är väldigt noga med solkräm åt dom. Förhoppningsvis bränner vi oss inte för usch vad det är hemskt. Jag gjorde det en gång på en solsemester med en kompis, somnade till i solstolen. Sedan dess är jag så noga med solkräm. Aldrig mera.

 46. Helena

  Hej,
  Först av allt. tack för en bra blogg och grattis till din fina familj. Måste vara en otrolig lycka!
  Jag vill gärna vara med på utlottningen. Det är viktigt att skydda sig själv och barnen mot solen, är en riktig sur och tjatkärring när det gäller det. Tror tyvärr att vi alla vinner på det i längden.
  Ha det riktigt bra!

 47. Maria L Sthlm

  Hej! Inte för att skrämma upp er och det kanske har förbättrat sin solkräm. Men jag som aldrig tidigare bränt mig fick brännblåsor efter att smort in mig med eucerin solkräm. :-( och då är jag en person som faktiskt tål solen ganska bra.

 48. Evelina

  Hej, klart man vill vara med o tävla. Hemma hos oss går det åt en hel del solkräm. Då min son brände 20%av kroppen för några år sen. Idag mår han toppen, men behöver smörjas in extra mycket flera gånger om dagen på huden där han har ”skadat” sig. Många bra tips har kommit in, vi använder tex badkläder som täcker stora delar av huden. Mvh/ Evelina

 49. Therese

  Skulle gärna vilja vara med och tävla. Går åt en hel del solkräm nu under sommaren. Jag brukar ta tunna ljusa tröjor på barnen för att de inte ska bränna sig om vi ska vara ute en längre tid.

 50. Melanie Frisendahl

  Åh vad jag älskar att du är så ärlig, uppriktig och operfekt! När man hela tiden matas med alla dessa felfria föräldrar kan ju vem som helst få panikångest, tack för att du bryter kedjan och ändå är en helt fantastisk mamma och människa.
  Ja, och så vill jag ju vara med och tävla, så klart! :-)

 51. Sandra

  Kläder tycker jag fungerar allra bäst som solskydd tillsammans med en kepa så når knappt solen fram. På vissa delar behövs dock lite kräm: underarmar tex.

  Sandra

 52. Anki

  Är själv o ungdomarna mina lyckligt lottade att det är sällan vi bränner oss. Men helt klart så smörjs det in om vi tex skulle vara vid havet i flera timmar. Nu tänkte jag mest på mitt lilla barnbarn som blev året i mars. Han behöver solkrämena jättemycket och hade varit kalas att kunna ge honom detta ;-)
  Kramar från Skåneland

 53. Karin

  Med en liten orangehårig tjej hemma smörjer vi ofta. Försöker övertala henne om att ha lite täckande kläder men med en envis 4 åring är det svårt ;)
  Bästa tipset mot solsidan är aloe Vera, gärna från egen kruka!

 54. Karin

  Hej Carola!
  Jag vill vara med och tävla, för dessa skulle vara perfekta för mig, anledning?
  Jo, jag använder inte solkrämer, så därför har jag inga hemma. Men det skulle vara toppenbra att ha såna hemma när barnbarnen kommer hit, för då kan jag ju enkelt smörja in dom när vi ska vara ute =)
  Mitt bästa tips om man har bränt sig, smörj in med aloe.
  Kram från mig

 55. Ann-Sofi

  Att smörja mina tre lintottar är ett måste, men som du säger själv, jisses vad lät det är att glömma av men då är man glad att man har barnen som påminner :-)

 56. Zandra

  När jag bränner mig så smörjer jag in mig med turkisk yoghurt över natten. Det luktar ju inget vidare men dagen efter är svedan borta :) mina barn har hitills inte bränt sig men det lär ju hända förr eller senare ;)

 57. Jessica

  Här kommer Pippi Långstrump tjolahej tjolahopp tjolahoppsansa här kommer Pippi Långstrump, nej det är ju jag☺ Rödhårig, fräkning och med lite pigment är solskyddsfaktorn min bäste vän. Att jag sen fick två underbart vackra döttrar med samma färger som jag gör att vi måste ge varandra smörj i vår familj☺

 58. Klara

  Hej! Jag är nog som dig på den här saken. Glömmer att smörja in både mig själv och barnen. Eller jag kommer på det. Då vi är på stranden då jag ser alla andra. Å då har jag inte ens inhandlat solskyddsfaktor. Utan gör de av superdåligt samvete och folks blickar i slutet av sommaren! Jobbigt å va mamma ibland, lovar att blickarna aldrig skulle falla på någon pappa

 59. Malin Israelsson

  Åh, detta skulle jag vilja vinna och prova på min 4-åring som bränner sig och får jobbiga soleksem. Känns inte som vissa märken fungerar på henne så jag skulle nog behöva prova lite olika – detta märke har jag aldrig provat. Tar också tacksamt emot tips på hur man botar eländiga soleksem. Dessutom vill jag också tala om för dig Carola – du verkar vara en fantastisk mamma till alla dina barn.

 60. Lola (Carola)

  Vill jättegärna vinna! Vilket jag typ ALDRIG gör! Ler … Näe, faktiskt inte!1
  Har 5 barnbarn som ofta är här, skulle va super med dessa produkter hemma hos en Farmor ..

  Hoppas hoppas!

  Aloe Vera Gel, funkar toppen vid solsveda.

  Kram fr en Carola till en annan :) Lola/Carola

 61. Annika

  Åh, detta skulle jag så gärna vilja ha, med fyra barn så går det ju åt en del på en sommar!
  Och om olyckan är framme i sommar, och nån av oss bränner sig i solen, så hoppas jag att vi får nytta av aloe vera plantan jag fått av en väninna, det sägs ju att man kan bryta av ett blad och stryka över där man bränt sig :)

 62. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag har väldigt lätt för att bränna mig i solen. Så på våren och sommaren har jag som rutin att smörja mig tre gånger per dag, minst! Fler om jag ska vistas mycket i solen. För att komma ihåg dom där tre gångerna så gör jag det alltid efter frukost, lunch och middag.
  Funkar bra för mig som måste regelbundet pga magproblem av diverse slag.
  Om jag mot all förmodan bränt mig så använder jag aloe vera, kylbalsam och havremjöl. Allt detta lindrar och aloe veran läker ju också :-)

  Önskar dig en härlig vecka du fantastiska kvinna som aldrig ger upp!!

Comments are closed.