familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Tur och retur :)

Pust!

En sån dag. En sån märklig dag;) Haha nä förlåt men vi satt och snackade Pistvakt i bilen, repliken kommer därifrån ;)

Dagen har inte varit märklig, mer än på så vis att allt flöt på otroligt bra. Ni vet när man börjar undra varför det går så smidigt? När kommer bakslaget? Och så kommer det aldrig :)

Vi kom fram till Norberg utan problem, det gick finfint att köra lastbil, pappa fick förklara växlingarna . Jag KAN köra automat, jag har gjort det i 15 år, men aldrig sett en sån låda. Den var nog dubbel, både automat och manuell, bara välja;)

Låg efter pappa med husvagnen hela vägen dit vilket innebär att jag har noll koll på vart jag kör, jag bara åker efter, så hemvägen blev lite ehhrm … genvägar ;)

Kom fram, allt var i sin ordning med platsen sa de i repan och så körde vi in. Bara för att se att de som stått där innan oss lämnat sin trätrall:)

Härligt, men fan. Då hade vi inte behövt lasta in våran.. men vi bestämde oss för att slå upp förtältet och sen se hur det blev, kanske kunde vi bygga ut trädäcket.

Pappa backade in vagnen och fick den i perfekt läge gentemot trägolvet. Platsen är rak och fin så vagnen var nästan i våg direkt. Och grus under däcken så de inte sjunker ner. Som på räls som sagt.

Vår granne kom och hjälpte till med förtältet. Det finns två sorters campare, de som erbjuder sin hjälp och de som hämtar en öl/ sätter på kaffe och sätter sig och betraktar skådespelet ;)

För det är ett jäkla meck att få upp ett förtält, vårt är dessutom typ 40 år gammalt ;) Nu gick det ovanligt enkelt, och grannen kom tillbaka med skruvdragare och skruv och förankrade tältet i golvet. Sen lade vi ut våra sektioner framför.


Och de var som måttbeställda efter det befintliga golvet. Hur mycket flyt kan man ha liksom?


Vi har tre sektioner kvar, antingen lägger vi dem under extratältet som vi brukar ha, eller under grillen. Får se:)

Inne skippade vi presenningen, golvet är så fint, så där grått och tjusigt. Kanske stickigt också;) men vi ska ha mattor över.


Vi har fixat elen, plockat ut en del av grejorna från vagnen och möblerat lite halvt.

Nej, avfallsdunken och tältpinnarna ska inte stå där ;)

Nu vill jag ut och bo där!

Men inte riktigt än tror jag, i alla fall inte idag. Snart :)

Hemma sent, trött men måste kolla Prison Break!! Blev orolig att jag glömt slå på inspelning men det var i sin ordning så nu har jag sett det, mitt i natten men råkade missa att gå och sova när jag började gäspa käkarna ur led och vips har jag klivit över sömntröskeln ;)

Men nu ska jag krypa ner hos mina killar i sängen. Och Doris såklart :)

Natti natti 😘

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Träning, ont, spindlar, och nu kör vi ut husvagnen:)

Jag har ont ö v e r a l l t .

Jag har sån träningsvärk att det är lite löjligt, och pustar och stånkar som värsta jag vet inte vad.

Anledningen heter David. Som alltid när det är grym träningsvärk, det är bara så. Av nån anledning så lyckas den människan alltid göra pass som oavsett hur ofta man går, ger onda muskler. Det är bra, antar jag;)

Nu var jag där och körde cirkelfys i måndags, hade med Jamie som satt och kollade, helt fascinerad av alla motionärer, och varje gång David gick åt hans håll så sprang han och gömde sig;)

Redan under dagen började det streta i musklerna och tisdag morgon var det plågsamt. Jag pustade mig igenom gårdagen med alltså;) Sen körde jag, syrran och Corrinda ett powerhour pass med honom på kvällen och just då kändes det väl rätt okey. Grinade illa mellan varven och fuskade lite för att jag inte riktigt nådde ner till marken, det var för stränt i baksida lår.

Och idag då….holy moly … jag har fan ont överallt som sagt. Och körde ett cirkelfyspass med Olle. Inte helt behagligt att värma upp kan jag säga, det är ren smärta. Men sista varvet kändes det fint. Det är ju så att träningsvärk bäst tränas bort. Men sen kan man ju ifrågasätta beslutet att just i kväll, efter tre pass på raken, med träningsvärken from hell, packa alla tunga saker som ska till husvagnen.;)

Vi ska åka till Norberg i morgon bitti:)

 

Vi har funderat på hur vi bäst ska transportera upp allt dit. Vi brukar låna Anna och Lasses kärra, men nu när vi ska ha husvagnen med och bara har en bil med drag så funkade inte det. Det är 13 mil enkel väg så det är inte jättekul att köra fram och tillbaka. Dessutom på typ Sveriges tristaste vägar…

Till sist bestämde vi oss för att hyra en lastbil. Häpp!

Sagt och gjort, efter träningen skuttade jag in på Cirkel K och bad om en lastbil, och kom därifrån med en liten sådan. Min exmake har en likadan, men ett annat märke tror jag, så jag har kört en sådan ett antal gånger men jag gillar det inte.

När jag satte mig i den och skulle lägga i växeln, det är en automat, så fattade jag fan ingenting.

En spak som man bara kan dutta åt de olika hållen, den stannar inte i läget. Det står A/M på vänster sida. N och R på höger, upp är det ett + och ner ett minus.

Jaha?

Efter att ha duttat runt med den där spaken fram och tillbaka så såg jag på instrumentbrädan att det stod Select neutral.

Jaaa, men det är ju för fan det jag försöker:) Till sist fick jag fram där på instrumentpanelen ett A 1

Automat 1 tyder jag det som. Och körde iväg, Och bilfan varvar på höga varv men vägrar lägga i nästa växel. Vafan en automat ska väl växla själv liksom? Efter att ha låtit illa länge och väl så bromsade jag och då bytte den växel, tror jag. A2. Okey sen A3. Bra det.

Fattar ingenting, måste kanske läsa instruktionsboken. Mest troligt frågar jag pappa. Eller så får han köra den så tar jag husvagnen. Jag vägrar gå in till småkillarna på macken och fråga;)

Man sitter som en kung i de där lastbilarna. Men det gungar så man blir lite sjösjuk;)

Planen nu är att jag kör lastbil ihop med syrran, pappa och mamma kör upp bil+husvagn. Så tar de lastbilen hem, och vi stannar tills vi är klara. I värsta fall sover vi kvar.

 

Nu på kvällen har vi packat in trägolvet, efter att ha sopat det rent från ett mindre samhälle av stora spindlar.

spindel

Det varierade i storlek, men ett tiotal av den här sizen…Jag hatar fan spindlar. De gömmer sig liksom mellan brädorna tills man lyfter upp hela sektionen. Vi har byggt flera och de är rätt stora och svintunga.. När man sen går där, en baklänges och en framlänges och försöker låta bli att snubbla så springer de fram och sätter full fart mot en. Urk. Den här på bilden satt stilla och osynlig medan vi bar, men när vi ställde ner den så dök den upp. Ganska precis en bräda från där jag hade min hand…Ihhhh.

När golvet var inne, så tog vi kylskåpet. Sen en stor dynlåda, grill, massa annat jox.

Betänkt att lastbilen är hög. Tänk också på att den inte hade några steg utan det var till att kliva hela vägen upp. Med stans träninsgvärk i baksida och framsida lår, samt rumpan…. Gosh. Upp och ner. Pust och stön;)

Men nu är det gjort. Allt är på plats, så i morgon ska vi ”bara” koppla på husvagnen efter att ha vevat upp stödbenen, det kommer göra ont;) och sen via macken för att lägga till pappa som förare så allt är i sin ordning med pappren, och så susar vi.

Just nu känns det bara jobbigt, men jag vet att det kommer kännas förväntansfullt i morgon. Ungarna tjatar och tjatar – ”När ska vi åka till husvagnen?”

Snart. Snart .:)

 

Tidigare idag var jag och fixade fransarna hos Dau, hon har mycket nu. Hon är makeup-artist, en grym sådan:) och nu är det mycket sminkningar för bröllop och student inbokat. Idag fick jag massa tips om hur man får ögonskuggan att faktiskt sitta kvar på ögonlocket och inte kladda ihop sig till ett streck.:)

 

Jamie fick under tiden vara hos Patricia. Hon jobbade, men det brukar vara lugnt på luncherna den tiden så han fick hänga där. Först käkade han en hamburgare, men sen blev han lite rastlös. Då fick han hjälpa henne att ställa i ordning restaurangen för kvällen. (Lunchen var slut)

När jag kom var han i full fart med att duka fram bestick och menyer på alla bord ♥


IMG_0015 IMG_0016

Texas Longhorn jobbar hon på, och om ni går och äter på en sådan restaurang – beställ sötpotatis pommes frites….alltså de är så goda att det är obeskrivligt:)

Jag ska se till att gå hit och käka snart igen, det var länge sen nu.

texas longhornJag fick en kopp kaffe och snackade lite skit med Patricia och hennes kollega innan vi gick en vända på stan. Jamie ville göra något. På frågan VAD? så var svaret bara Något.

Inte helt enkelt:) Men vi gick och kollade skal till min mobil, jag vill ha ett plånboksskal. Jag har alltid haft det och det skyddar mobilen så himla mycket bättre. Det fanns, men bara tråkiga och svindyra så jag ska kolla på nätet i stället.

Sen gick vi in på New Yorker för att kolla badkläder. Jag vill ha ett par ”shorts” att bada i, och inte hittat. Inte letat jättenoga heller;) men inte hittat några som är lite diskreta. Ni ska få sen dem sen, måste faktiskt visa er eftersom alla mina tjejer ville ha likadana:) Måste vara snygga med andra ord.

Sen var det glassdags.

texas longhorn

Sen susade vi hemåt.

 

Båda killarna var med till träningen sen för det fanns ingen ”stor” att lämna dem till.

Så kul att de säger så. ”Varför var killarna med, fanns det ingen stor hemma?” Nä, ibland är alla borta, och så var det idag. Men de har inget emot att haka på så det är tur.

 

I morgon är det Kristi Himmelsfärd. Ingen aning om vad det egentligen innebär mer än att det väl har nåt med att han åkte till himlen på nåt vis. Det är en ledig dag, det räcker gott:)

Corrinda åker earybirdy till Göteborg för att spela basket. De kommer hem söndag kväll tror jag.

Övriga kids ska dels gå på Pirates of the Caribbean, (avis) och dels se Hov1 / Hovet eller vad de kan heta, jag har absolut ingen susning om vad det är för något. Det är på Furuvik och hon åker med en kompis, de får skjuts. Annars hade jag tänkt köra henne dit, för det var visst en väldigt efterlängtad konsert och det ska man få gå på.

Det är nog umgänge på söndag, men får väl se ur det går med det, han är nog ruggigt dålig av sin Denguefeber. I call it karma, men har ändå vett nog att ha lite medlidande. Ungarna är med honom på marknad på lördagar nu, Lovelia var med förra veckan och ska med nu med och hon älskar det. Alla södermalms-tanter älskar henne:) Eller östermalm eller var de nu står….

Corrinda ska åka till Spanien och vill tjäna pengar och tydligen har han svårt att få nån som jobbar. Annars brukar inte direkt kidsen vara dem han frågar först. ..

Nåväl, han hade mest suttit på en stol i lördags och då förstår jag på allvar hur sjuk han är. Han är alltid på tå, en riktig asjobbig säljare som tjatar hål i huvudet på folk att köpa. Sitter han…då är han näst intill död.

Så efter en jobbdag på marknad vete fan om han orkar umgås, men det visar sig.

 

Nu ska jag gå och sova. Jag har förutom min träningsvärk gjort illa mig på pekfingret idag. Det bara stack till under träningen, jag tror jag klämde mig på nåt och det är blått och svullet. Och så sträckte jag mig lite i måndags och har lite ont i ett knä efter det, men det är inte allvarligare än att det bara är att köra på:)

Haha.

 

Nä, hörrni, bättre än så här blev det inte idag:)

I morgon kanske instagram uppdateras flitigare än bloggen, men jag försöker hinna med båda. Idag hade jag lite film på instastories till och med, så glöm inte följa:)

Vi säger så:)

Ha en superbra röd torsdag nu, berätta gärna vad ni hittar på för något!

 

Natti natti :)

Annons
Kommentera (11)

Kommentera

 1. Cecilia

  Har varit i furuviksparken med en väninna och våra 5 åringar. Är helt slut nu men roligt var det :) ligger på ett hotellrum och surfar medan sonen sover. Aldrig är de så söta som när de sover ;)

 2. Erika

  Om jag inte har helt fel, har inte kört så mycket automat, så står N för neutral och R för Revers. Så dessa två är i princip de ändå du behöver. N för när du ska köra vanligt och R när du ska backa..

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Alltså jag vet hur en automatlåda funkar, har kört sån i 15 år 😂men aldrig har den sett ut såhär! Klurade ut det till sist :)

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Haha nä. De gör det enbart för pengarna. Tro aldrig något annat.
   Undantaget är Lovelia.

 3. Cissi

  Plus och minus på växellådan är för att du ska kunna växla själv 😊 Dra bara växelspaken så den ligger mellan plusset och minus, sen är det bara gasa 😊

Se fler...

iPhone 7 plus :)

Beställde den i måndags kl typ 15, och det skulle ta 2-3 arbetsdagar innan den kom. Tjena😜

Det plingade till i mobilen igår strax efter 15 och då fanns den på Ica, bara att hämta. Ett dygn senare. Super!

Den är stor ja, men inte för stor, jag älskar den. Jag har ju velat och funderat. Fram och tillbaka. Hit och dit. Typiskt mig:) 

Folk utan beslutsångest har det enklare helt klart. Jag är heller inte sån att jag byter mobil hela tiden utan tycker att den jag har får duga tills den går sönder. Min gamla är sen december 13, och funkar fortfarande fint. Batteriet är dåligt och det gör att det är meckigt, måste hela tiden ha laddare / powerbank med mig, och sen kan den lagga mellan varven plus att jag alltid måste ha lurar när jag pratar annars hörde det dåligt. 

För att vara bloggare så har jag en antik mobil;) så jag tänkte uppdatera mig.

Igår fick jag ägna mig åt att först säkerhetskopiera den gamla med iCloud och sen lägga in det på den nya. Fasen så smidigt det är!! Mycket bättre än förr.

Idag har jag varit på springande fot och ska snart iväg och träna … tredje gången på tre dagar varav två pass med David på raken… har sån träningsvärk 😂😂

Ikväll ska jag ge er ett eller till och med två vettiga (nåja😂) inlägg så kom tillbaka efter typ åtta :

Ses då!!

😘😘

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Pray for Manchester 


Alltså tyck vad ni vill men JAG tycker att vissa borde det vara skottpengar på. Jag tycker att extremister och terrorister bäst gör sig som en utrotad ras. Six feet under.

Ja, även de har familjer men jag tror att de kanske inte är stolta över släktskapet. Och är de det så är de lika stora idioter de med. 

Hur orkar folk hata så mycket? Jag kommer aldrig begripa det. 

Jag undviker nyheterna idag, jag vill inte matas med bilder på bomddådet i Manchester. Jag vill inte läsa om personerna som dödades. Jag orkar inte ta till mig det.

Men jag tänker på det. Jag är fullt medveten om vad som hänt och jag föredömer det. Jag kan inte säga att jag sörjer med de som drabbats för jag känner dem inte och det känns lite som att försöka ta billiga poäng. Att förminska den. Fattar ni hur jag menar? Deras sorg, deras ångest, paniken och rädslan är deras. Inte min. 

Men jag sörjer för vår värld. Jag sörjer över att vissa idioter anser sig vara bättre än andra. Att de tar sig friheten att döda för sin fåniga ”sak”. Att de urskillningslöst utplånar andra människor utan att tveka. Att de inte har mer vett mellan öronen.

Jag tänker på de drabbade. Jag önskar att det inte hänt. Jag hoppas att detta var det sista dådet någonsin. Jag vet att det inte är det, för världen är full av ondska. Folk är galna. Vi är samma ras och ändå gör vi varandra så ont.

Det upprepar sig på olika vis gång på gång. Trälar, slavar, svarta/vita, nord-/sydstatare, nord-/sydKorea, Hitler mot judar osv osv. Historien är full av det. Vi lär oss aldrig. Korkade människor.

Och nu idiotiska livsfarliga galna IS mot resten av världen. 

Fan, att ta sig sådana friheter mot andra människor. 

Pray for Manchester ❤️

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

För 30 år sen…fy farao vad gammal jag är;)

Igår var det den 22 maj. En dag som så länge varit en dag att fira. Det var den dagen som vi träffades, han som är pappa till mina barn och jag. Den dagen kommer trots att det blev som det blev alltid vara speciell.

Vanans makt är stor:)

Jag skrev häromdagen att det var tio år sen mitt bröllop, och i och med det så insåg jag där och då i skrivande stund att det fan är trettio jäkla år sen som vi träffades. Det är så sjukt länge att jag storknar lite.

Jag sörjde det en del precis när han stack, att jag mest troligt aldrig kommer uppnå den längden på ett förhållande igen. Kommer liksom aldrig ha chansen att fira guldbröllop med någon annan.

 

Vi träffades som väldigt unga, var typ sjutton år och gick i skolan.

Helt ärligt så hade jag fullt sjå med alla snygga killar som traskade omkring på min skola, vi hade MÅNGA, och han var en i mängden. Nej, det här lät galet;) Jag menar inte att jag var nån partypingla som hoppade runt mellan killarna, jag TITTADE bara:) Helt i enlighet med min mesighet och blyghet.

Men det fanns så många som jag liksom hade ett gott öga till utan att för den sakens skull våga göra något. Minns kanske mest och bäst Henrik. Utan efternamn tror jag, vågar fan inte skriva det då det inte direkt är vanligt;) Han blev apsur när han såg mig på bio med en annan kille, gav mig onda ögat och smällde upp dörren ut så det ekade i hela kvarteret. Ohhh den blicken jag fick då hade kunnat döda. Synd att han liksom inte visat det tidigare;) Sen försvann han från min radar i flera veckor, totalt osynlig i skolan av nån anledning. Det var inte exmaken jag var på bio med, men jag träffade honom strax efter och flera år senare berättade han att Henrik tryckt upp honom mot en vägg i skolan och fräst något om mig. Sur över att ha blivit brädad;)  Det hade kunnat bli väldigt bra. Han är nog gift med tjejen han träffade för typ 30 år sen efter den där biokvällen;) och han är nån hög hotshotföretagare politiker eller advokat eller så där. Har inte googlat så noga;) Men fatta hur annorlunda det hade kunnat vara om inte….haha.

 

Nä, jag funderar sällan i de banorna. Det finns några tillfällen i livet där OM INTE eller OM är ofrånkomliga att tänka på ibland, men med facit i handen typ, så är det inte mycket jag ångrat i mitt liv.

Just den händelsen ovan har tydligen etsat sig fast insåg jag nu,;)har inte tänkt på den på länge men nu minns jag den kristallklart. Bra minne har jag i alla fall:) Om än selektivt.

Men i stort är jag nöjd över mina val.

 

Vi blev i alla fall ett par, och det var vi sen i 26 år. Med med och motgångar men ändå alltid med samma gemensamma värderingar och mål. Vi kompletterade varandra. Vi hade det bra. Vi litade på varandra.

Han har alltid sagt att OM han skulle ledsna, OM han skulle träffa nån ny så skulle han göra slut först. Vi har diskuterat det massor av gånger när vänner och bekanta drabbats av strul i förhållandena. Jag har ALDRIG haft anledning att tvivla på honom.

Tills strax efter att Jamie föddes.

Jag har en hyfsat bra magkänsla. Lyssnar jag på den så blir det sällan fel, men när den nu började skicka varningssignaler så kände jag mest bara att det var jag som var dum. För det var så subtilt i början. Det smög på. Jag vet inte om det är vanligt eller inte för jag har tack och lov aldrig varit med om det tidigare, men jag tog på mig massor. Tänkte att det är väl jag som tjatar/kräver/gnäller….

Och backade. Och backade och backade. Försökte jämna ut vägen för honom. göra hans liv enklare. Underlätta. Ta över de bördor jag kunde.

Han har varit en bra man. det var han som hade de mesta kontakterna med skola tex, eftersom jag alltid hade en liten bebis och en tvååring så tog han i princip alla utvecklingssamtal och föräldramöten. Han handlade oftast på väg hem från jobbet, och han försökte prioritera familjen.

Nu lassade han över det på mig, och kom hem senare och senare. Idag vet jag att han inte alls var tvungen att jobba, utan han var med henne. Förvisso jobbade de ihop, men det spelar ingen roll i det hela, han valde henne.

Vetskapen om att jag backade och försökte underlätta för hans välmåendes skull, för att han inte skulle gå in i väggen och att han i stället var med en annan  kvinna. Jamen vafan. Idag skulle jag kunna skjuta mig själv som var så djävulskt korkad. Eller korkad…omtänksam kanske är mer rätt ord.

 

Hur som helst, det blev som det blev. Jag borde ha kastat mig i armarna på Henrik i stället den där vinterdagen 1987;) så hade jag kanske besparat mig det. Å andra sidan hade jag knappast haft mina fantastiska nio ungar:)

Man kan inte ångra saker som gav ett fantastiskt resultat på vissa områden ♥

Jag ångrar inte mina år med honom. Jag kan se tillbaka på dem med vetskap om att jag haft det bra. Han smutskastade i princip alla våra år tillsammans när han gick. Han anklagar mig för att ha tvingat mig till alla barnen, speciellt de två minsta killarna skulle aldrig fötts enligt honom…Med andra ord är det en (två)indirekt våldtäktsanklagelse, men säger man det så fattar han inte ett dugg. (Ni vet, min ljudisolerade fängelsehåla..;))

Jag VET att han bullshittar. Jag VET att han varit nöjd och happyhappy med våra år han med. Men det gör ont att han säger annat. Att han intalat sig annat.

Eller vänta. Det GJORDE ont.

Idag tycker jag mest synd om honom. En man som inte bara dumpade sin fru sen miljoner år, utan även sina barn. En man som inte klarar av att göra det snyggt. Som fegar.

Hela den här skilsmässan är hans förlust. På alla sätt och vis.

 

Igår var jag och handlade presenter till Novalie, och sa till kassörskan att det var en födelsedagspresent. Hon sa då att hon fyllde år igår. Den 22 maj. Jag gratulerade och sa att det var en bra dag, och när hon förväntade sig en förklaring så tystnade jag. Inte fan kan jag säga att det varit min bröllopsdag, men nu är skild, det låter för tragiskt;)

Men det har för mig varit en bra dag i så många år:) så jag fortsätter att liksom göra den till en lite speciell dag. För mig själv:)

2013 var bara jobbigt och vidrigt förvisso eftersom han liksom tajmade att skicka skilsmässopappren så de kom i brevlådan precis dagen innan… så den glömmer vi.

2014 smaskade jag i mig nån sushi utan ris, vad nu det det heter, sashimi kanske? Tror det var med Mirka.:)

sushi

Mest dyrt och inte så mättande:)

22 maj 2015 klättrade jag upp på Skuleberget med min Hälsocoachklass:)via ferrataJa jag är fett drabbad av svindel här, kunde inte vända mig och titta ner;) och vi var ändå inte ens halvvägs. Jag gjorde det, satan vad stolt jag är:)

 

2016 så var jag nog sjuk, men lite senare i maj så andades jag samma luft som Johnny Depp på Gröna lund och det levde jag länge på;)

hollywood vampires johnny depp gröna lund

Jäklar var cool han är..♥

 

Och i år så vakade jag in den 22:a med Tre Kronor och ett VM-guld.:)tre kronor

Sen tränade jag med bästaste David, och åkte därefter hem och duschade innan jag tog med killarna till Gränby på en sen lunch. Alltid sushi om man kan välja sushi:)

IMG_6078

Killarna som då inte skull funnits om exmaken inte blivit tvingad….suck. Extra spännande är det eftersom det är de han umgås mest med…;) Ord, bara ord som låter bra i hans huvud, brukar syrran säga, och det är sant.

Sägs de högt så låter de bara sjuka. Lite som troll som spricker i solen;)

food courtOch sen….sen klev jag in på Tele2 och köpte mig en ny mobil:)

IMG_6093

Efter att ha funderat, vridit och vänt på det i flera månader så gjorde jag äntligen slag i saken och köpte en. Och byter därmed bort 3 som operatör. De frågade varför när jag ringde och sa upp det, men de kan inte direkt tjata när jag säger att deras täckning inte funkar där jag är. Det är liksom själva grunden i att ha en mobil:)

Nu väntar jag på att den ska landa på Posten, tills dess har jag ett skal så jag kan vänja mig vid storleken:)

iphon 7 plus

Kändes som att en 30 årsdag var värd att fira hejdundrande, även om den inte är korrekt;)

 

Sen avslutade jag dagen med att åka till Arlanda och hämta hem mina föräldrar som varit i Albanien.

De hade sagt att de skulle ta taxi, men eftersom de landade vid midnatt och inte runt 02 som jag trott, så kunde väl jag lika gärna hämta, det är ju inte som att jag sover då;) När vi kom från London mitt i natten så var det inte direkt att det kryllade av taxibilar som ville köra till Uppsala, de var mer inne på Stockholm.

Lite nervöst ändå om de skulle ha bokat en taxi eftersom jag inte fick tag i dem via sms. De jobbar lite så att de stänger av mobilerna nämligen, svårt att nå dem med andra ord. Men jag stod där och väntade en stund, och så kom de.

Skjutsade hem dem, snackade lite och var hemma vid 02.

Slog in paket till Novalie och sen var det sovdags.

 

Idag är det hennes födelsedag, men det ska jag ta i ett eget inlägg:)

Tillbaka senare!

 

Annons
Kommentera (4)

Kommentera

 1. M

  Kan rekommendera en bok om sorgbearbetning. Heter typ sorgbearbetning, röd är den. Hjälper att bearbeta skilsmässor, dödsfall, ja allt möjligt. Kram fina Du

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tack, men jag är klar. Jag är inte ledsen på det viset längre:)
   Men bra tips, tack :)

 2. Yvonne

  Hej
  Kan du intervjua dina föräldrar om resan lite. Jag ska också åka till albanien snart, kanske dom har några tips på resmål osv. Åkte dom charter?
  Ha de gott!

  Carola: Okey! De åkte charter, kommer inte ihåg vart, men de flög till Korsika och sen båt. Det var svinbilligt, rent och fräscht i den stad de bodde, men tydligen är det riktig misär på sina ställen. Massor av tiggare, och tiggarläger utanför, men inget de såg. God mat, billigt:)
  Vackert och de hade hyfsat väder. Ska se om jag kan fråga lite till:)

Se fler...