Familjen Annorlunda

Mindre lyckade julklappar ..

Alltså, att farmor ger 4- åriga Jordan en k- pist i julklapp känns inte helt ok..
Hur tänker man då?
En k-pist som låter illa dessutom och är väldigt verklighetstrogen .
Lägg till den självspelande gitarren och sex partytutor i var till ungarna och man känner lite att man kanske skulle vilja prata om vad som är ok eller inte att ge bort.
Fast iofs så behöver ju inte hon lyssna på det… Kan vara så att det var en medveten handling riktad mot mig och mina öron eftersom hon helt uppenbart hatar mig nu för tiden ?
Hatar mig så innerligt för att jag … Tja vaddå? Blivit lämnad ensam med nio barn kanske ? Av hennes son.
Jag skulle gärna få det förklarat för mig, tillsammans med hur man tänker när man inför de ovetande barnbarnen läser upp deras pappas namn tillsammans med en kvinnas namn på ett kuvert innehållande pengar ?
Fast man nekar innerligt till ett förhållande ?
Jorrå men alla är ju idioter som inte förtjänar bättre. Sanningen är för jobbig så då kör vi en hittepå-variant.
Jag kan säga att barnen inte somnade helt glada ikväll.
Det lär ju inte farmor bry sig om.

Jag är less på att vara tyst och snäll och tugga i mig all skit jag serveras.
Jag är en otroligt vänlig människa som tror alla om gott tills motsatsen bevisats, och även då är jag beredd att ge en andra chans, men vafan även jag har gränser.

Och när jag bräkt ur mig det så kan jag tala om att dagen förutom ovanstående var mkt bra:)
Ett svettigt cirkelfys intensiv pass på förmiddagen följt av underbart trevlig eftermiddag hos fina vänner, och så kaffe med bästa syrran på kvällen när hon kom förbi med lite bröd till frukost i morgon :)
Jag hade glömt handla …

20131227-012227.jpg

Jamie letade reda på sin gitarr så fort han kom hem ;)

Jag är så lyckligt lottad att ha fantastiska vänner och släkt runtomkring mig och barnen :)
Att blodsband skulle vara det viktigaste är bara bullshit , för äkta vänskap är uppenbarligen starkare.<3

Nu är julen slut! Fast den varar ända fram till påska ju?
Så här jular vi vidare :)
Tomtar i alla vrår och än så länge ids jag hålla efter det ordentligt städade , det håller tills det blir nåt utöver, nån ska möblera om, byta rum eller bara rensa sina lådor… Då blir det kaos igen ;)
Tvättstugan bör man ta ett djupt andetag och stålsätta sig innan man går in i, den är gräslig. Jo den ska få en uppryckning men inte nu, jag har jullov, hihi.
Jag ska även stålsätta mig och öppna pluggböckerna igen, snart dags att lämna in uppdrag!
Sa jag att jag fick ett starkt B på den ena, och ett C på den andra uppgiften jag lämnade in ?
Det gjorde jag säkert men jag tjatar väl då ;)

Nä nu är det sovdags, imorgon stökade det till sig lite, men inget allvarligt och bara trevliga saker, så det löser sig nog :)

Ha det bra nu:)
Natti natti

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Allie Reyna

  Hej, jag heter ”ALLIE REYNA” Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

  Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut … Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter … Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

  Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

 2. Anna

  Mina barn får inte leksaksvapen, aldrig i livet. farmor verkar inte kunna se sin sons misstag-varför är vissa mödrar på det sättet att de inte kan se sina barns misstag utan skyller allt på deras fruar…

  Den thailändska tjejen vill väl ha uppehållstillstånd, varför skulle annars en ung tjej vilja ha en gubbe i Perras ålder. Man kan undra hur hon kunde vara så falsk att gulla med Jordan och samtidigt knulla med Perra, och låtsas vara trevlig inför Perras fru, skitdåligt!!!! Och hur fan kan hon vilja vara ihop med en man som är otrogen mot sin fru och skiter i sina barn-har hon inget samvete att hon brutit upp en hel familj, skit dåligt. Perra måste ha tänkt med underlivet att ligga med en ung tjej är tydligen viktigare än att vara med sina barn. Äckligt.

 3. Annakarin

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt år! 2013 var ett skitår ;) Vi satsar på 2014. Stora kramar till hela din familj. Kämpa på du har allt av värde(barnen) och det är allt som behövs.

 4. Loppan

  Jag hoppas så innerligt att det är angenäma saker som upptar din tid. Önskar dig all julefrid i världen :)

 5. susanne

  jag har en ide , skulle det inte va bra om ungarna får ha sina julklappar de fått av farmor hos sin pappa ;) så kan de leva om där om han nu har tid med sina barn förstås…..

 6. Linda

  Heja dig Carola! Det säger mycket om dig som människa att du inte kastar skit på barnens pappa. Men det betyder inte att du stillatigande ska ta skit från honom och hans morsa. Stå på dig Carola, du vet att det inte är du som felat.

  Min pappa valde bort mig och brorsan (mig mest). Som tur var träffade min mamma en underbar man som blev min styvpappa och mer pappa än min riktiga pappa någonsin varit. När min mamma dog allt för ung fick min riktiga pappa sig en rejäl tankeställare, samtidigt rasade hans äktenskap samman med kvinnan han hade lämnat mamma för. Då började han höra av sig och inbillade sig att vi skulle ha en normal relation. Förklarade att jag älskar dig för du är min pappa, men jag tycker inte om dig som person och kommer aldrig respektera dig. Mitt mål idag som pojkmamma är att se till att mina pojkar växer upp till MÄN, inte fega fjantar, som älskar och tar ansvar för sina handlingar och sina kommande barn. Skulle någon av mina söner bete sig på samma sätt som Perra skulle jag skämmas ögonen ur mig och jobba ännu hårdare på att ha en bra relation till barnbarn och deras mammor.

  Hoppas att du träffar någon som min styvpappa Carola (den dagen du känner dig mogen), som inte bara älskade min mamma och behandlade henne som hon förtjänade men som också tog sig an och älskade mig och min bror som sina egna trots att han hade tre egna barn sedan tidigare.

 7. Karriärkvinna

  Usch, det verkar som att du har en del rätt jobbiga saker runt omkring dig just nu. Vilken tur att du har dina fina vänner som du kan luta dig emot. Önskar dig allt gott! Stay strong!

 8. lena

  Jo jag kan hålla med om k-pist… men jag menar man kanske köpt det som en pistoloch inte kanske tänkt att det är en k- pist som skall peppra å döda… försvarar inget men tanken kanske var oskyldigt tex tjuv å pistol lek.Man kanske inte tagit tanken så långt som vi??.Hoppas verkligen att allt löser sig Carola med pappa biten, attans karlslok!

 9. My

  Jag förstår om du spricker av känslor efter allt som skett och fortfarande sker men är det inte bäst om du håller er separation utanför bloggen för barnens skull (ser ju bara på alla reaktioner här nu)? Hoppas av hela mitt hjärta att era barn kommer att få en bra relation med båda sina föräldrar när de värsta kaoset har lagt sig, brukar bli bättre när allt praktiskt runt skilsmässan är avklarat och man slipper ha med varandra att göra mer än det praktiska runt barnen. Jag har suttit i liknande helvetiska kaos som du och trodde aldrig att det skulle ordna sig med varken min vardag och barnens relation med pappan men det gjorde det med tiden tack och lov.
  Önskar er alla det allra bästa och att 2014 blir en nystart för framtida relationer er alla emellan.

 10. madelein, mamma till sex

  Det finns folk till allt helt uppenbart. Det finns säkert en förklaring som är giltig för dem men hade jag varit du så hade jag skitit fullständigt i den. Det är här och nu som gäller. Jag tycker du är grymt bra!!

 11. Martina

  Du är fantastisk! Tro inget annat :) Du är stark och klarar av det här!
  Massor av kramar till dig

 12. lena

  Måste fråga, har du personligen emot att barnen typ leker tjuv och polis?? Mina barn älskar det och har en morbror som är polis så de vill alla som han fånga tjuven. Jag har oxå ett fyrårigt barnbarn som gillar detta…. men för mina pojkar del kan de lika gärna låtsas att pinnen är en pisto, men leken är ändå densamma. . Pang pang.

  1. Loppan

   Jag ser det inte riktigt så. Pistol, batong och handfängsel har polis för att fånga tjuvar i barnaögon. K-pisten har man för att ”peppra” (döda så många som möjligt) enligt de barn jag möter i mitt yrke. Många barn. Det ligger en viss skillnad även i hur barn ser på olika vapen och vad de används till.

  2. Ann-Sofie

   Min son gillar också att leka tjuv och polis men uppmuntra till verklighetstrogna vapen skulle jag aldrig göra och det vill jag inte att någon i vår omgivning ska göra heller.
   Vi försöker lära barnen att polisen är snäll och hjäpsam, inte någon som skjuter på människor hur som helst.

 13. My

  Vill han verkligen inte alls träffa sina barn (oavsett aggressioner och pågående konflikt er vuxna emellan)?? Hoppas att denna infekterade situation kan lätta lite sen när skilsmässan och bodelningen är klar för er alla skull. Har erfarenhet av att relationerna brukar bli bättre då oavsett tidigare svek i samband med uppbrottet. Hoppas av hela mitt hjärta att barnen kommer att få en fungerande relation med sin pappa i framtiden och att även Carola med tiden ska finna en ny kärlek att dela sitt liv med. Har själv varit med om något väldigt liknande men med facit i hand så redde det ut sig bra i slutänden, dock tog det sin tid och det var INTE lätt.

  1. Louise

   Själv har jag en historia som liknar detta mycket-pappan skiter i barnen efter att ha träffat nytt (och jag jobbar dessutom med den här typen av konflikter och frågor…)
   Min erfarenhet säger tyvärr att skilsmässor där ena parten beter sig så fruktansvärt hänsynslöst och egoistiskt mot den andre parten och barnen INTE blir bra,svikna barn förlåter sällan varken som barn eller vuxna.
   Det infekterade blir sällan löst bara för att bodelning och skilsmässa är avklarat speciellt när den som orsakat situationen inte visar någon tendens på att ändra sig eller visa ånger.
   Att bryta genom otrohet/skynda träffa ny är verkligen det sämsta möjliga sättet att skiljas på-för alla parter.
   Viktigt är att åter och återigen förmedla för barnen att inget är deras fel och att de får vara arga,ledsna,besvikna och allt de vill.
   Carola fixar säkert detta galant det är jag övertygad om.

 14. Eva

  Carola, jag säger en sak, K A R M A
  Den kommer, belive me <3
  Och jag önskar dig, dina barn och din familj ett nytt härligt år med ärliga och glada människor runt om er!

 15. veronica

  Carola, vill bara säga att jag tycker du är grym på alla sätt och vis. Du kommer utan tvekan klara dig igenom livet galant utan barnens far. Många kramar från Veronica

 16. kamilla stavgren

  All heder till dig Carola!
  Du har hållit tyst längre än någon kan kräva- det enklaste hade väl varit att spy galla över den som är aktuell i fallet? Bra att du äntligen slår tillbaka- det finns gränser för hur mycket skit man kan ta som människa. Tyvärr kommer det antagligen att bli än värre nu när du gläntat på vad som egentligen hänt. När vi skilde oss sa min exman att det värsta var att jag var ”så djävla stark”… det hade varit enklare att vara snäll och samarbetsvillig OM jag varit svag och gråtit någon gång!!! (att jag grät i ensamhet var inget han skulle få se). Antagligen är det så med Perra också- han är väl helt skogstokig för att du klarar dig alldeles utmärkt utan honom och om du dessutom kräver att han ska ta sitt ansvar så flippar han väl bara ännu mer.
  Hoppas du har dina vänner nära- det kommer nog att bli en hel del skitprat(tyvärr) nu när du vågat sticka ut hakan. Många styrkekramar!

 17. Atina med 4

  Låt 2014 bli ditt år Carola !

  Börja året med att byta bild,

  ta en ny bild på dig tillsammans med dina barn

  Som sagt det hedrar dig att du inte har offentligt pajkastning

  oavsett vad du gärna hade velat skriva,

  så kommer han ju alltid vara far till barna

  och de kommer att kunna läsa..

  Kämpa på, ta en dag i taget

  När vi andra har det tufft en dag,
  ger det kraft att läsa om dig..

 18. jenny

  lider med dig :(

  Mitt ex var otrogen flera gånger och när jag ville lämna, till slut (barnen var bara 1,5 och snart 3 år så jag hade stannat så länge jag orkade) så sa jag att jag inte vill förlora mina barn pga att han gjort fel.. han lovade att jag skulle få ha barnen (tyckte då att det var hjärtlöst av honom att välja bort barnen så där lätt).. när han till slut flyttade och jag träffade en ny ganska så snabbt så var det JAG som gjort fel, jag var en skitstövel som inte förtjänade att leva osv.. hans mamma hatade mig och alla hans vänner lika så.. Många av mina vänner valde hans sida osv.. och helt plötsligt skulle han ha barnen på halvtid :( Jag mår skit varannan vecka och saknar mina barn. Det känns så orättvist att han har valt detta åt oss alla :( och nu har HAN rättigheter :(

  1. Lotta

   Fast nu var det väl dig och inte barnen som han var otrogen mot. Du som mamma har inte rättighet att ha dina barn hela tiden. Dina/era barn har rätt till båda sin föräldrar. / Lotta

    1. P.

     Fast jag kan förstå känslan, här är det han som strulat runt men den oskyldige blir straffad för det genom att förlora tid med barnen. Jag har en väninnan som blev bedragen och hon sa att det värsta är att hon gjort allt rätt, men hon får betala priset för hans snedsteg…

  2. Maria

   I kränkt och arg är det många kvinnor som gör den här tankevurpan att straffa pappan till barnen för det orätter han har gjort genom att göra hans umgänge med barnen så svåra och jobbiga som möjligt.
   Hell hath no fury like a woman scorned.

 19. Johanna

  Skickar styrkekramar till dig, det verkar som om du har det riktigt tufft… Kämpa på men glöm inte att det är okej att vara ledsen också!!

 20. Ulrica

  Beundrar dig verkligen Carola, du fixar och trixar i vardagen och får allt att gå ihop. Värt all respekt i världen!!! Stor styrkekram till dig och låt inte detta ta knäcken på dig! Ulrica

 21. Hemmafrun i USA

  Keep going strong! Styrke kramar till dig. Men som någon tidigare kommenterat, kom ihåg att det är okej att få vara ledsen/svag också, vi behöver inte vara så himla duktiga jämt!

  Tycker du verkar vara en toppen människa och du kommer att klara detta.
  Men jag blir förvånad över hur Farmor gör? Varför ge en K- pist till ett barn? Säljs sånna leksaker ens? För säljs de på leksaksaffärerna, kan det ju inte bara vara hon som köper sånna saker, utan många, annars skulle de inte säljas, eller har hon dessutom specialbeställt en trovärdig K- pist till sitt barnbarn? Nu menar jag inte att bara för att många andra köper K – postar till sona barn så är det okej, tycker att det är hemskt…men förmildrande om de säljs på vanliga leksaksaffärerna, bara en tanke…

  Kram kram kramar i massor!

 22. Annika K

  Carola, de allra varmaste kramar till dig och barnen. Du gör ett toppenjobb!

  Farmor: Lägg dig inte i din sons skit utan se till att barnbarnen mår bra. Istället för att de ska somna gråtandes.

  Perra: Skärp dig karldjävel! Och ta ansvar för de barn du satt till världen! Se till att de mår bra och ge fan i att tjafsa med barnens mamma.

 23. Anna

  Skulle kunna skriva ett långt brev om hur upprörd jag blir, varför? Jo för att jag var med om på snudd samma sak som du (och jag har 8 snart 9 barn jag med) men det gör jag inte utan låter det bli osagt. Men jag vill säga dej att du är en otroligt stark och härlig kvinna som tom orkar blogga mitt i allt det du går igenom. Kommer följa dej och din blogg och läsa det du vill dela med dej av. Blir stark av att läsa om dej, det kan jag behöva. Massor av kramar till dej.

 24. Ida

  Jag beundrar dig på många sätt, att du orkar ha en sådan positiv inställning till saker och ting trots det som hänt. Du verkar vara en underbar mamma som gör allt för dina barn och du vet att det är många som stöttar dig.

 25. Ellen

  Carola jag hoppas att du förstår hur fantastisk du är och att du är den som kan gå med rak rygg! Inte bara det att du roddar runt 9 ungar själv utan det att du faktiskt varit så otroligt korrekt utåt gentemot den så kallade mannen. Det ska du ha all respekt för!
  Förutom farmor är det nog ingen som står bakom Perra utan bakom dig, du har bara skött allt på ett fantastiskt sätt!
  Du är så stark, men tillåt dig också att vara svag när du behöver det.

  När det gäller aset får vi hoppas på att karman är en lika stor bitch som han!

  Kramar på hela familjen från Växjö!

 26. Therese

  Det gör ont i mig när jag läser vad du skriver. Den känslomässiga berg- och dalbanan är fruktansvärd. Man kan inte förstå det förrän man upplevt det själv. Det går inte att beskriva med ord. Du gör det så otroligt bra Carola! Du är en fantastisk person och en underbar mamma som verkligen gör allt och lite till för sina barn. Har följt er sedan familjen annorlunda, men är dålig på att kommentera. Går själv igenom helvetet på jorden med en notoriskt otrogen fd make (och hans familj) som inte lämnar mig ifred. Så till den grad att jag nu lever med personskydd. Din blogg har piggat upp många dystra dagar. Spelar ingen roll hur dåligt man mår, när man läser dina inlägg och får se bilder på barnen så fylls man med värme. Det finns så otroligt mycket kärlek i er familj! Hur man kan välja att vända ryggen till det, är för mig helt obegripligt! Fortsätt kämpa Carola. Du fixar det här och glöm inte att vi finns här för dig! Kramar till dig och barnen!

  Farmor – Allvarligt? Hur tänker du?
  Perra – Jag finner inga ord.. Obegripligt agerande av en vuxen (?) människa.

 27. carina Lindström

  Om någon av mina tre söner lämnat sin fru med nio barn(eller ett) hade jag gjort allt jag kunde för att vara en riktigt bra farmor till de/det barnen/barnet, det vågar jag helt säkert säga, jag är mormor och vet att jag skulle gjort så. Att stå ensam med barn kan inte vara enkelt eller kul alltid, men….den siste skitstöveln är förmodligen inte född, än..

 28. Neta

  Du skämtar? En vuxen människa som köper en K-pist till en 4-åring??

  Jag säger inget om att Perra träffat en ny, sånt händer hela tiden att folk blir kära och att gamla kärlekar tar slut. Man ska nog följa sitt hjärta MEN har man barn, är man förälder så sköter man det så skonsamt som möjligt och fortsätter att vara pappa till 100%.

  Barnen går alltid först.
  Man tar sitt ansvar, man träffar sina barn och man gör det här så lite uppslitande som det bara går. För barnens skull är det viktigt att ha en bra relation till sitt X också. Man får som vuxen helt enkelt vara just det och bita ihop, och det gäller så klart er båda.

  Till dig farmor Wetterholm som förmodligen läser det här kan jag bar säga. ”Gör om och gör rätt”!!
  Ta inte parti för din son. Jag är farmor själv och man får aldrig någonsin lägga sig i vuxna barns förhållanden. Men ”ta parti” för dina underbara barnbarn annars ”mister” ni dom snart både du och sonen. Dom kommer inte vilja träffa er om det blir, med barns ögon sett, ”konstigt” när ni ses.
  Det absolut smartaste du som farmor kan göra nu är att fortsätta ha en bra relation med barnen och deras mamma. Övrigt har du inte med att göra.

   1. kamilla stavgren

    Bra kommentar! Har själv blivit ensam med barnen MEN farmor har aldrig tagit parti för varken mig eller sin som. Riktigt skänt för ungarna att kunna vara med farmor utan att de måste väga sina ord på guldvåg!
    Det är som du skriver- kärleken kommer och kärleken går…hade det bara varit två vuxna som kunnat stå för sina gärningar så hade det väl inte varit värre än andra separationer. När barn är inblandade….alltid någon som får betala priset och det brukar inte vara den som lämnar!

  1. Sama

   Du sätter verkligen ord på EXAKT vad jag tänkte, Neta! Det är det här det handlar om, inte utpekanden, anklagelser eller spekulationer…
   Visst kan kärlek ta slut och leda till separation. Från partnern – aldrig från barnen. Och även om man separerar från sina barns andra förälder så måste man för barnens skull samarbeta och hjälpas åt. Och föräldrar tycker och tänker väl alltid saker – men gör bäst i att hålla det för sig själva, och stötta alla inblandade, och finnas kvar för barnbarnen. Det innebär inte att man tar parti för sitt barns ex, men man kan vara trevlig och visa allmänt hyfs ändå – för barnbarnens skull.
   Skickar massa styrka till dig och dina barn Carola, hoppas verkligen att de berörda tar sitt förnuft till fånga och att skadan fortfarande kan gå att reparera.

 29. Anna

  Åh vad jag önskar att allt vore bra för dig/er. Hade jag ett SAGOGRYN, skulle jag skickat det till dig…
  Men fortsätt kämpa, verkligheten finns tyvärr! Du är BÄST!

  Grrr… jag blir så *+>•fzxcgkåip-@:€#£$+•%%*!!! (=ARG!)

  KRAM

 30. Anna

  … och ? Tydligen så var även hennes namn med på julkortet med pengar till ungarna… Och de har setts hålla varandra i handen. OCH Carola själv vet ju läget!

  När det gäller att bojkotta Syltkrukan: det innebär för min del attvi INTE tar in på den lilla stug uthyrningen de har efter E4:an norr om Uppsala, där det ligger tillsammans med Syltkrukans lokaler.
  Tycker C varit alldeles för snäll.Och farmor skulle jag bojkotta rakt av : hemsk inställning hon har till detta.Bättre slippa henne i din vardag.

  1. Anna

   Men var står det att läsa att det är ”thailändskan” Carola menar? Ingenstans! Det dök upp i en kommentar – det är det jag menar, att det finns någon, ja, men peka inte ut någon som kanske är oskyldig!!

 31. Eva

  Läser inte k-jäveln farmorn och din perra din blogg med tillhörande vettiga kommentarer. För dem flesta är vettiga

 32. Anna

  Ojojoj, så snabbt det blev ett förhållande med ”thailändskan”, läskigt hur folk så jäkla snabbt utan att veta ett jota kan dra såna slutsatser! Jag vet precis lika lite/mycket som ni, men att genast anta att den stackaren är inblandad utan att ha fakta tycker jag är läskigt! Hon kanske faktiskt ”bara” jobbar på företaget! Tänk på vad ni skriver o hur snabbt ett rykte sprids, det är faktiskt barn inblandade!

  1. My

   Bra skrivet, jag håller verkligen med dig. Osmakligt med alla fördomar och förutfattade meningar. Ni värnar barnen skriver ni men samtidigt skriver ni spekulationer som direkt är negativt för dessa barn. TÄNK! Låt Carola lösa detta med familj och vänner…just för BARNENS skull.

  2. Maja

   Kan nog säga att hon inte bara arbetar på företaget..
   Han och hon sågs på Bondens marknad i Stockholm i höstas.
   Och det var mer än vänskapligt

  3. Yvette

   Du tycker inte att det är en aning konstigt att Perra står och håller en ”ANSTÄLLD” i handen………………?

  4. Anna

   Så stog det ju inte i inlägget, men jag tycker ändå det är onödigt med utpekanden när det handlar om barn/tonåringar, tänk lite på dem iaf, Carola vet ju ändå bäst vad det handlar om o hur hon ska ta det med sina barn. Dessutom vet ju ingen mer än Carola när allt har hänt, så snälla, sluta med allt spekulerande.

 33. Malin Saarenketo

  Skickar den största kramen till dig och dina barn <3 Är in på din blogg dagligen :) Det är bara Han som förlorar något på sitt beteende…. stay strong!

 34. sofia

  Hej.
  Det är så sorgligt att läsa om er situation efter att man fått följa er fina familj så länge. Man tycker så synd om barnen som inte får träffa sin pappa på jul. Man kan inte förstå om det är så att han inte vill komma dit själv och lämna julklapparna. Man skulle vilja att någon bankar in lite vett i skallen, tar honom i nacken och släpar dit honom. Det är ju fullt möjligt att separera utan att lämna barnen. Hoppas att det är någon livskris och att han tar sitt förnuft till fånga och kommer tillbaka till barnens liv.

  Tur att barnen har en så stark och fin mamma.

  1. Helena

   Jah tycker inte att farmor efter att ha lämnat detta kuvert från pappan och hans nya kvinna har något hemma oss er att göra mer, släpp inte in henne!!

 35. lena pihlblad

  En separation kan vara svår, och oavsett vem som betett sig som en stövel så får man väl hoppas att pappa alltid är pappa och att det finns utrymme för han också …när det är dags.. han är pappa och det går inte ändra på.. kram på dig carola detta fixar du!

 36. AnnikA

  Så jäkla sorgligt att inte vilja förstå bättre, att stötta sina barn är ju självklart, men inte genom att straffa andra. Inte acceptabelt! Jag önskar dig all styrka att stå emot detta även i framtiden, du förtjänar så fantastiskt mycket bättre!

 37. Lotta

  Ska vi alla gå samman och göra något positivt av det här? Inte bara kommentera? Vad säger ni? Kommentera…

  1. My

   Herregud, låt Carola hantera denna skilsmässa på egen hand, hon är omgiven av både familj och vänner som stöttar henne. Kärleken kan ta slut och livet kommer att gå vidare. Fokusen nu är ju pappans relation med barnen och denna har ju ingen utomstående med att göra. Värna barnens integritet i denna svåra situation!

   1. Anna

    Håller helt med dig! Vi kan stötta här, men ingen av oss känner ju faktiskt Carola! Hon verkar ha fina vänner som ställer upp för henne irl.

  2. Petra

   En insamling? Eller en fond som skulle kunna växa och hjälpa andra människor i liknande svåra situationer… (Med tanke på kommentarerna verkar detta inte vara ett unikt fall, tyvärr).

 38. Lina

  Åh du fina fina superkvinna! Ge alla ungarna en bamsekram vid läggdags och hälsa från en cybertant!
  Hoppas att 2014 blir erat år och att allt ont försvinner.

  Men då var det som jag misstänkte från början. Kommer ihåg hur du bloggade för länge sedan om en thaia som var så glad i Jordan. Vilken dretstövel! Vet inte vad jag ska skriva. MEN, heja dig! Du är ta mig fasen min idol! PUSS O KRAM!!!

  1. Amanda

   Tänkte på samma sak som Lina….för ganska länge sen så skrev du nåt om att Perra följde med nån av sina arbetare till flygplatsen och vinkade henne hejdå. Och Jordan var med! Tyckte det var väldigt märkligt att Perra följer med för att säga hejdå. Och så tog han med sig Jordan….fyfan vad nedrigt:-(

    1. Amanda

     Det är säkert ett par år sen Carola skrev det inlägget. Minns inte exakt när. Minns bara att jag reagerade och tyckte det var konstigt att Perra åker med sin arbetare till flyget för att säga hejdå.

 39. Emma

  Usch vad ledsen jag blir! Att du fått utstå mer än någon borde har jag förstått men att ge sig på barnen är så hemskt dåligt! Även om det var farmor och inte Perra nu så borde han markerat och sagt ifrån.

  Många kramar till er!

 40. Marie

  Stor kram till dig! Du är en fantastisk mamma!
  Jag är också själv med mina barn och blev ”ersatt” av en ny kvinna efter 2 veckor (efter 22 år!). Typiskt manligt att hitta någon ny direkt, de kan inte klara sig själva

 41. Sara

  Jag läser din blogg dagligen och har gjort hur länge som helst, jag har däremot aldrig lämnat en kommentar men nu kan jag inte ”va tyst” längre.
  Jag blir så fruktansvärt arg när det ska hånas mot dig när det faktiskt är Barnen som mår mest dåligt, men endel verkar ju tro att barn inte förstår något, idioti!

  Du förstår själv Vilken toppenmamma du är va?!
  Helt fantastisk mamma faktiskt!

  Varma julkramar till dig och dina fina små

 42. Pillan med tre gullungar

  Stor kram till dig Carola! Skönt att du har familj och vänner som ställer upp på dig. Tråkigt att för barnen när situationen är som den är. Men eftersom du hela tiden finns där för dina barn och ställer upp för dem på alla sätt så kommer de alltid att vara tacksamma mot dig.

  Hoppas du och barnen snart kan se något ”ljus i tunneln”.

 43. Beryll

  Dax att säga upp farmoskapet !! Nu kan det nog bara blir bättre, kämparglöd verkar du ha Carola.

 44. Lotta

  Blir så j…a ledsen när det blir så här. Har följt dig sedan allt startade med tv. Det är aldrig en persons fel att det blir så här men för guds skull… BARNEN!!! Tänk på dom vilket jag inte tvivlar en sekund på att du gör. Vad jag kan läsa mig till så är du en PERFEKT mamma med fokus på barnen. Utan att veta omständigheterna närmare än vad jag läser mig till och har förstått så är det verkligen katastrof, tycker jag. Du kämpar för barnens bästa och med dig själv. MYCKET STARKT!!! Man kan ju i all olycka tänka så här… en man och en kvinna är varandras olikheter i det mesta. Kvinnan och mannen har samma känslor men agerar så TOTALT olika. Det är då problemen uppstår. Kvinnan vill oftast prata medans mannen oftast inte har den förmågan och då väljer han att dra!!!
  Kämpa och utveckla dig själv, det kommer att stärka dina barn i avsaknad av pappa! Önskar dig från hela mitt hjärta ett STORT LYCKA TILL!

 45. Nina

  Tråkigt att höra att vuxna människor inte beter sig som vuxna. Troligen har farmodern egna sorger och besvikelser i bagaget som gör att hon beter sig som hon gör.
  Olyckligt att hon inte förstår att de som kommer i kläm är barnen.
  Skilsmässor är ju inte ovanliga, kärleken tar slut ibland, men man kan ju uppföra sig vettigt ändå.
  Sen tänker jag såhär gällande företaget och ”bojkotten”…Det kan ju vara bra om han har en inkomst att betala underhåll ifrån!
  Annars, får barnen återigen lida.

  Stå på dig Carola! What comes around goes around..

  1. kristina

   Underhållet betalas från försäkringskassan oavsett om faddern har inkomst eller ej , så bojkotta på .

 46. Ella

  Ville bara säga att jag tycker att du gör ett fantastiskt jobb på alla fronter. Fortsätt kämpa även om det stundtals känns skitjobbigt.
  Ta hand om dig själv och dina barn. Skönt att se att du har goda vänner och andra närstående som kan hjälpa dig när det är som tyngst.

 47. hanna

  hej!
  läser din blogg varjedag och har en fråga
  du skriver aldrig något om din man? bara om barnen.

  1. Ida

   Carola har skrivit flera gånger att hon lever ensam med barnen. Det skriver hon ju nu också, att hon blivit lämnad.

 48. Susanne

  Hej Carola, jag känner inte dej alls men läser din blogg då o då. Tycker ändå att jag är en allmänt bra människokännare och du verkar vara väldigt snäll och givmild och en supermorsa faktiskt. Tycker du gjort ett bra inlägg här ovan, varför ska du bara ta emot som sagt! Nej stå på dej bruden!!!

 49. Jenny

  Vill till en början tacka för en super fin blogg och sända dig en cyberkram du fina kvinna. Att du orkar men det vet jag att du gör, va glad att du blivit av med svärmodern för hon verkar som sagt riktigt dum, och vem ger leksaks vapen till sina barnbarn den generationen brukar för det mesta vara mycket anti till sådana leksaker. Vill även sända din syster en kram och dina föräldrar som ställer upp i vått och torrt, sicken tur att dessa underbara människor finns, även alla dina fina ungar. Hoppas verkligen att din såkallade fd man kommer underfund med vad han mister men men han tror säkerligen att gräset är grönare på andrasidan, för ansvar vill han ju inte ha….hua då sicket folk. Kram kram Carola en bra kvinna reder sig själv ;) /Jenny

  Ps. Byt ut headern, snälla.

 50. Sofia

  Massa kramar till dig Carola, och fy fan va illa gjort av farmor! Be henne fara och flyga dit pepparn växer!

 51. Anneli

  Jag är farmor till 6 underbara barn och skulle aldrig behandla deras mammor som du blivit behandlad. Det är ju dom som gett mig livets efterrätt. :) Jag beundrar dig enormt mycket och tycket att du har så underbara barn. Stor styrkekram till dig!!

 52. Maja

  Hej Carola! God fortsättning till dig. Du är sannerligen en superwoman! Det har jag ansett länge, men nu står det fullständigt klart. Det är helt obegripligt att farmor tar parti för en av parterna i en separation, oavsett egentligen för vem och vad som hänt. Det är ju barnen som hon ska ta parti för, dem som förtjänar allt stöd de kan få. Fokus för farmor borde ligga på att värna om och stödja barnen! Och därigenom måste båda föräldrarna till barnen må bra, på de sätt som nu är möjligt, för att kunna finnas för barnen efter en separation. Farmor borde alltså stötta även denna fantastiska svärdotter som satt nio (!) barnbarn till världen! Hon borde ställa sig frågan vad hon kan göra för dig så att du ska orka med vardagen! Obegripligt att hon verkar bli så småaktig och rent ut sagt patetisk. Vapenleksaker och tutor? Hon är inte klok. Jag har sett farmor under flera veckors tid vid ett syltstånd i Kvarnen. Jag kan säga att jag hade god lust vid flera tillfällen att gå fram, tala om att jag läser din blogg och att jag tycker att du är FANTASTISK! Ångrar lite att jag inte gjorde det, men jag hade alltid barnen med mig. Och att neka till ett förhållande är märkligt. Jag har sett Per stå och hålla miss Thai i handen vid marknaden på Vaksala torg. Likaså många med mig. HEJA DIG CAROLA! Kram

 53. Elin A

  Stor kram till dig Carola. Förstår inte alls hur man tänker när man gör så som din fd svärmor. Måste slått slint någonstans. och hur ditt ex är funtad kan man ju undra. Nog dags att ta och byta header här på bloggen. Tänker på dig och barnen. Många varma kramar

 54. Louise

  Jag misstänkte att det var så att vi satt i samma båt Carola och det ser jag nu att vi gör.
  Jag har också blivit lämnad (och barnen övergivna) av en ynklig och sorglig människa jag var gift med och som jag trodde jag kände utan och innan.
  Hela släkten på min mans sida visste om den nya (pågick bakom min rygg i flera år) men ingen hade stake nog att berätta det för mig.
  Ingen kontakt finns mellan barnen och pappan och hans släkt och detta året är 3:e året det varken kommer födelsedagspresenter eller julklapp från dem.
  Inte ens ett telefonsamtal eller vykort har kommit.
  Han är nu omgift med en människa barnen aldrig träffat och fått barn med henne nyligen.
  Inte ett uns intresse finns för de övriga barn han satt till världen.
  Någon undrade vad som är speciellt med er skilsmässa-vanliga normala vuxna människor gör inte så mot sitt eget kött och blod bara för att de vill skiljas,man visar fan respekt och hänsyn även om kärleken har tagit slut och sätter barnen först i allt!
  Det är skillnad på att vilja skiljas och att bete sig fullkomligt åt helvete!
  Stor kram till dig Carola och till dina barn,du visar dem vad som är rätt och fel och verkar så stark

  1. Eva

   Det är ungefär som min situation… barnens pappa fullkomligt struntar i barnen och har så gjort under alla år. Även barnens farfar har slutat höra av sig… (farmor lever tyvärr inte längre).
   Däremot bryr han sig om sin nya kvinnas barn. Och farfar bryr sig om sina nya kvinnors (har haft ett antal) barn och barnbarn.

   Det är bara såå synd att det är barnen som kommer i kläm!
   Men får ju hoppas att dessa ”pappor” (vet inte om jag vill kalla dem för pappa ens) ångrar sig en dag. Och då är det troligen/förhoppningsvis för sent och barnen vill inte ha med han o göra längre.

   Kanske elakt skrivet, men jag förstår mig definitivt INTE på de föräldrar som fullkomligt struntar i sina egna barn!!

 55. Åsa

  Många många kramar till dig och alla dina goa barn <3
  Har själv mina fd svärföräldrar emot mig, trots att det gått snart 15 år.
  Fattar inte hur man kan göra så. Det drabbar ju barnen. Så omoget.
  Göm undan kpisten. Bättre han spelar musik som han gillar så mkt.
  Du vet vad som är bäst för dina barn. Ni tillsammans är så starka.
  Kram åsa

 56. cecilia

  Usch sånt skär i mej.Stackars barn:-(Men du är vinnaren i längden du har dina barn och din familj.Stor kram

 57. paula

  Haha tänkte skriva ett långt inlägg ikväll angående nötter , påminner om perra , men i detta fallet är det en mamma , en mamma som delat på barnen , flyttat 70 mil från 3 st , träffat en ny efter 4 v ? Sagt upp kontakten m allt å alla … sätter sin cancersjuke barn på flyget pga hon orkar inte fira jul m alla barnen ?? Osv osv osv

  Så sjukt , häromdagen , så tänkte jag på dih , vilken fighter du är.. å det slog mig , har han slagit sig så hårt att han tog en thailändska istället. ?. Absolut inge fel på thailändare

  1. paula

   Tillägga att hon firade inte jul m sina barn , men forade jul m den nya o hans barn .. barn som var ledsna pga de ville ju fira med sin pappa bara och inte med henne den nya…

 58. Karin

  Hej Carola!
  Först av allt, en stor kram till dig!
  Sen måste även jag få säga/skriva, Hur fasen kan en farmor göra så här?!!!
  Helt klart så var julklapparna riktade mot dig, så fruktansvärt fult gjort!
  I protest så kommer jag aldrig mer köpa något från SYLTKRUKAN,
  Jag hoppas faktiskt att det är fler som stöder protesten.
  Jag finner inga ord, vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.
  Men jag tänker på Dig och barnen!
  Kramar till er!

 59. .

  Brukar se Perra på marknader när han säljer sylt och diverse, sist stod han med en liten thailändare och sålde.. Hela min släkt som var med och några av oss följer familjen annorlunda stanna upp och bara kolla, nej bara nej tänkte vi det kan inte bara hon han är tillsammans tänkte vi! Hur kan han lämna en toppen tjej som dig som han har 9 underbara barn med? Han borde tänka på barnens bästa också och inte bara sig själv!!
  Det där med vapnet han fick tycker jag INTE är ok. Tyvärr tror jag det var mer riktagt mot dig av farmorn :/
  Men hoppas du har det bra trots allt och fortsätt kämpa , du är GRYM!!
  Massor av kramar

  1. My

   Vad spelar ursprunget på denna kvinnaför roll??? Alla thailändska kvinnor är inte ”köpta”. Vidrigt med förutfattade åsikter om människor utifrån deras ursprung!

   1. Magdalena Mattsson

    Ursprung har inget med de hela att göra, utan snarare vilken person kan vara tillsammans med en som är gift och då inte kräver att man skiljer sig först, innan man fortsätter ett förhållande!

    1. My

     Nu pratar jag inte om kvinnan som person utan att man benämner en person man endast ser stå på en marknad ihop med Carolas exman (i hjärtat om en ej på papper än) som ”en liten thailändare”.. DET är osmakligt!

     1. Linda

      Men det är ju bara så typiskt och jag är inte alls förvånad. Hur många medelålders män har man inte sett med en Thailändska? Hur många medelålders svenska kvinnor ser man med en Thailändsk man? = 0 Har också hört att en man aldrig lämnar förhållandet förren han redan skaffat en ny kvinna. Svaga människor dessa män som inte klarar att leva själva ett tag.

     2. My

      Nu har dom en thailändsk kvinna anställd i företaget. Hans kärleksliv nu efter separationen är väl en privat angelägenhet för de berörda. Man KAN ha ett nytt förhållande efter en separation och ha god relation med sina barn ändå. Nu pratar jag utifrån ett allmänt perspektiv för samma gäller ju Carola när hon en dag träffar en ny kärlek.

 60. Amanda

  Bojkotta Syltkrukan!! Fyfan för att farmodern gjorde så att barnen somnande med tårar i ögonen!
  Blir så otroligt ledsen och förbannad över att läsa det här inlägget,trots att det inte har något med mig att göra. Är sjukt impad över dig Carola,att du är stark nog att inte flippa ur och vilja göra skada tillbaka mot de som skadar dig och barnen. Hade det varit jag hade jag slängt ut kärringen och bett henne att aldrig visa sitt ansikte igen. Gaah!!

 61. Camilla hockeymamma

  Farmor gör just nu ingen vidare reklam för sin syltkruka,farmor ska inte lägga sig i er separation farmor ska vara farmor till sina barnbarn just så som mormor är mormor barnen behöver ha kvar sina relationer.Farmor har säkert nått skäl till att komma med saker som låter och väsnas tyvärr verkar inte det vara av de ädlare slaget.

  Att saker och ting händer med vuxna i ett förhållande är det väl många som kan skriva under på men att skiljas behöver ju inte vara det samma som att hyra ut hjärnan till torkvind och bete sig därefter.

  Det finns massor av människor som lämnar varandra men kanske inte om man har nio barn,hus och katt!
  Alla har såklart ett ansvar för sitt eget äktenskap eller hur man nu väljer att leva och har man det inte bra så kanske man ska gå vidare men då ska man också vara beredd på att den familj man skaffat sig ska inte behöva fara illa varken ekonomiskt eller på annat sätt.Nej du lilla farmor nu blir det BOB sylt ett tag framöver.

 62. Ida Bergqvist Karlsson

  Fy fan vilket helvete du måste ha stundvis, ändå verkar det som du biter ihop och gör ett fantastiskt jobb. Det Perra nu än har gjort kommer att drabba honom hårdast och när han känner av det kommer han garanterat att komma krypandes.
  Hur kan man som pappa helt plötsligt bara sluta vilja vara med sina barn? De stora mina det goda men även det onda. De små.. Ja de minns inget, inte heller honom om ett tag. Snacka om att gräva sin egen grav.
  Jag beundrar verkligen dig, att du står ut och inte tidigare skrivit ut allt ont om Perra. Trots att han förtjäna det!!
  Kram

 63. monica

  Nej nu blir jag förbannad! Misstänkte att Perra är en skitstövel men att hans mamma tar parti för det är illa det också. Om nu barnens pappa har flippat så hade det ju varit en god hjälp att ha deras farföräldrar.
  Gör som du gjort tidigare du är bäst för dina barn och skit i dom som trampar på dig! Inte lätt men du vet att du kommer gå vinnande ur det här. Kram på er

 64. Tess w

  Vill bara skicka en gigantisk stor kram just nu! Allt jag vill säga är redan sagt av de tidigare här förutom Eva hon kan sluta läsa om det inte passar! Stora kramar Tess W

 65. Loppan

  Det låter i din text som farmor kommer och lämnar över pappans kuvert/presenter. Det säger ju en hel del isf…

   1. Loppan

    Jo, det säger att relationen inte är helt hjärtlig alt att något mycket viktigare hindrar fadern själv från att lämna över klapp.

 66. Britta

  Jag kan inte föreställa mig den situation du sitter i, men skickar de varmaste tankarna och en stor portion cyberstöd!

  Separationer och svärmödrar är en ännu mer komplicerad sak än själva separationen. Troligtvis har Perra pratat riktigt illa om dig i ett försök att rättfärdiga sitt beslut att lämna. Tyvärr inte ovanligt. Kram!

 67. Eva

  Mina föräldrar skilde sig också när jag var liten och det finns massor barns föräldrar som gjort det idag. Vad är det som är så speciellt med just eran skilsmässa? Jag fattar inte? Förstår att det är jobbigt absolut. Har sett att du skrivit om att det varit jobbigt och det är HELT OK. Däremot är det som farmor gjorde INTE OK NÅGONSTANS! Blä!
  Men ni har skilt er? Är det något mer jag missat inom det här? Det har ju ältats så länge nu

  1. linda

   Det som är tragiskt är inte skiljsmässan för kärlek tar slut ibland,
   det tragiska är att han skiter i barnen o gör dem ledsna. Inte svårt att förstå.

   1. Maria

    Det sägs att förälskelse är en tillfällig sinnessjukdom. Lyckligtvis brukar den gå över efter ungefär ett år så man får väl hoppas att Carolas X för barnens skull nyktrar till snart.

    Och så en sak till. Det är aldrig bara den enes fel när två bråkar.

 68. My

  Inte helt ovanligt att karlar ”går vidare” genom att skaffa en annan kvinna. Har även hänt mig tyvärr. Enligt en kurator så vill kvinnor gärna diskutera ett dåligt förhållande innan de lämnar medan mannen oftast väljer att skaffa en annan kvinna istället och lämna kvinnan utan någon förvarning. Jäkligt trist och barnen får betala det högsta priset.

 69. Lola (Carola)

  De allra varmaste styrkekramar härifrån Carola!!

  Känner med Dig, tänker på Dig, o är uppriktigt ledsen för dig o dina barns skull.

  Han missar en hel del den mannen .. Självvalt oxå, fattar inte hur han tänker..

  VAD/VEM kan vara viktigare än alla Era härliga barn, o Du själv!!??

  Du är helt fantastisk tjejen, o vet att vi finns här ute vi som i alla lägen håller på dig.

  Önskar jag kunde stötta på något vis, men svårt så här på avstånd.

  Nu ska vi ha ett GOTT NYTT ÅR – verkligen! Allt kan bara bli BÄTTRE nu!

  Kramar i massor / Lola (Carola)

 70. Bella

  Håller fullständigt med angående vapenleksaker till barn! Hua!
  Stå stark Carola! Blev så ledsen när jag läste ditt senaste inlägg. Du är fantastisk som tar hand om en familj på 9 barn!! Styrkekram från Bella!

 71. Maria

  God fortsättning hoppas jag det är ok att säga.

  Det som inte dödar härdar men jag tycker nog du borde vara härdad tillräckligt nu. Hur f-n tänkte farmor??? Förmodligen inte alls (ingen kan väl vara så utstuderad)

  Jag beundrar dej verkligen. Jag vet hur svårt det är att läsa på distans och att dessutom ta hand om 9 barn, hem, hus och allt annat, ensam, gör dig, i mina ögon, till en hjältinna <3
  Hur många skulle inte kasta in handduken.

  Nu tar vi nya tag inför 2014 för mycket dj-ligare kan det väl ändå inte bli ;-)

  Ha ett riktigt Gott Nytt År och varma kramar till er alla :-)

 72. Ida

  Jag håller med Sarah, det intrycket jag fick av er från tv var att ni hade det bra tillsammans och han var en engagerad pappa till barnen så har lite svårt att förstå hur han kunnat göra sådär. Blir så imponerad av dig, du verkar vara en väldigt stark person även om vi alla förstår att du inte haft det så lätt.

 73. Anki

  Kan bara hålla med dig ang vapenleksaker till barn :-/ Helkorkat!!!
  Det är en sån tur att du har dina härliga barn och att du orkar hålla huvudet ovanför ytan!
  Stor kram till dig bästa Carola!
  Kram från ett regnsurt Skåneland

 74. Lena

  Uppenbart är vi väldigt lika när det gäller dygnsrytm :-). Är aldrig så pigg som efter 22-tiden, bli liksom bara piggare o piggare, men har en oändligt lång startsträcka på morgonen. Men det är ju mycket fiiiiinare att uträtta saker på morgonen, det vet du väl Carola?

 75. Sarah - Mamma till Julia, född 130207 ♥

  Blir så himla chockad när jag läser om det som händer med pappan till barnen. Jag har alltid fått intrycket av att ni hade ett bra förhållande och att han var en bra pappa till barnen. Visst att vi bara får en sida (och knappt det eftersom du inte sagt så mycket – vilket jag tycker hedrar dig! Många hade vräkt ur sig alla detaljer…) men det verkar som om det slagit helt slint där borta. Beklagar verkligen att du/ni måste gå igenom det men du verkar verkligen vara en sån otroligt bra mamma så hyser inga tvivel om att du fixar det här galant! Stora kramar till er alla!

  (Och håller med…verklighetstrogna vapen till barn är så korkat så man baxnar. Fattar inte varför dom ens säljs. Färgglada vattenpistoler är ju en sak, men k-pistar…?)

  1. Greta

   Håller verkligen med, både dig Carola och Sarah! K-pist till en fyra-åring är liiiite väl korkat…

   Och sen håller jag också med om att ni verkade ha ett bra förhållande och att han var en bra pappa till barnen, så varför han uppför sig såhär nu gör mig jättechockad. Förstår om du är trött på att höra det jag precis har skrivit, så sorry för det, om det nu är så :)

   Massa kramar till dig och barnen!

Comments are closed.