Ett päron till morsa

Julpyssel-inspiration!

Just nu gör jag mitt bästa för att väcka teckna- och rita-lusten hos min lilla treåring. Än så länge blir det mest några enstaka streck som (enligt honom) föreställer ”Jake och piraterna” (ALLT är ”Jake” nu, stora favoriten – finns på Netflix 🙂 ) Däremot har han fattat stort tycke för att pyssla och numera flyger det flirtkulor och glitter över köksbordet om kvällarna. Jag älskar det. Älskar att se hans entusiasm. Och längtar så till jullovet då vi ska gå ALL IN och Ernsta loss ordentligt.

En som verkligen är grym på pyssel är min Loppi-kollega The 80´s Me.  Kolla in hennes blogg för inspiration, så mycket härlig julinspiration! Hela hennes blogg är grym, massa härliga bilder hela tiden och tips på barnrumsinredning inte minst. Här visar hon hur man gör ett lyxigt paket t ex:

Bild lånad från härliga DIY-bloggaren "The 80s Me".
Bild lånad från DIY-bloggaren ”The 80s Me”.

Kolla även in hennes instagram här >>  inredning och pyssel i perfekt mix!

Sen får man ju så klart inte missa kolla in suveräna superpysslaren och DIY-superbloggaren Kreativa Karin här på Loppi också! Julpysselinspiration till max!

Önskar er alla en fin helg, nya seriestripar väntar nästa vecka !

Och så länge hittar ni en hel drös med sådana här på instagram.com/ettparontillmorsa och facebook.com/ettparontillmorsa  – följ mig gärna där!  🙂

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.