Linda

the80sme

Annons

Tävling – Vinn spännande bok!

image

Tävlingsdags!!
Just nu pågår en tävling på min instagram där 3 lyckliga vinner den spännande boken Fasliga Fakta om märkliga platser av Anna Hansson och Maria Andersson!

Boken är grym och tar med barnen på en resa mellan de mest spännande och mystiska platser, allt ifrån Area 51 till Stonehenge.

Missa nu inte chansen att vinna denna spännande bok!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

DIY loppisfynd till trädgården

image

Nu är det dags för uthäng igen! Hurra hurra! Jag letade upp en burk med mintgrön färg i gömmorna och målade upp den bastanta 70-talssoffan så vi har någonstans att sitta i vårt uterum. Utemöbler kostar ju galet mycket pengar och används ju under så kort tid så i år får vi klara om med detta billiga loppisfynd och istället lägga pengarna på annat!

image

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Vimplar för trädgården DIY

Vimplar piffar alltid upp och trädgården är minst sagt inget undantag! Det kan vara svårt att hitta vimplar som tål väta och vind men här kommer ett enkelt knep som ger er alla möjligheter att fixa egna vattentåliga vimplar för trädgården på nolltid.

image

Allt som behövs är vaxduk, bomullssnöre, sax och häftapparat! Möjligheterna är oändliga och man kan självklart även klippa halvcirkel om man föredrar det.

image

Till bröllopet skulle det vara väldigt fint att göra vimplar av juteväv eller tyg.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Lundbyrenovering – Tapeter av presentpåse

image

Lundbyvillan genomgår just nu en förvandling. Jag fick ett il att sätta igång då barnen visat intresse för att möblera och piffa i dockhusen på sistonde.

Tapeten har jag gjort från en presentpåse som jag köpt på Dollarstore för 10:-. Golvet och listerna har jag skrivit ut.

image

image

Möblerna är en mix av nytt och gammalt från Lundby. Kuddarna har jag gjort själv med tyg, lite stoppning och limpistol. 

Huset före jag började renovera.

image

Kommentera (1)

Kommentera

Annons

Exklusiv välkomstbonus på LOPPIshopping

Idag har jag ett exklusivt erbjudande till er. LOPPI-gänget driver en annan sida som heter LOPPIshopping som ger pengar tillbaka när man handlar online! Så om man ändå handlar på t.ex. RoyalDesign, Lyko, Asos, Babyshop, Boozt, Ellos, Bokus eller Hotels.com (finns 200 till) får man pengar tillbaka när man tar svängen via LOPPIshopping! Pengarna man tjänat ihop betalas sedan ut direkt till ens bankkonto. Bra tjänst som ger mer pengar över i vardagen och är helt gratis! exklusivt-erbjudande-lila-med-logga

Registrera er genom den här länken idag så får ni 50 kr direkt! Erbjudandet är exklusivt och gäller bara fram till kl 23 idag (tisdag)!

 Det är ett bra sätt att få lite pengar över i vardagen när man ändå handlar på nätet.

Förutom butiker har LOPPIshopping även en del erbjudanden. Idag finns t.ex. 30% Skip Hop som har så fina och färgglada saker. Erbjudandet hittar ni på den här länken. Dessutom dubbel återbäring på Babyshop just nu! Men glöm inte registrera er genom den här länken för att få bonusen!

Kommentera (0)

Kommentera