blogg.loppi.se/ellminasmamma

Nytt delmål avklarat

Hej!

 

Ännu ett mål är nått i graviditeten. Jag var in och kollade moderkakan idag och den har vandrat uppåt, vilket är bra. Då finns ingen risk att den fastnar i mitt snittärr längre. Dock upptäcktes en annan mindre bra sak på ultraljudet idag. Det är svårt att förklara då jag inte själv förstår vad det är för något. Men någonting i barnets huvud är lite förstorat, det verkar tyda på att jag smittat barnet med något virus eller liknande. Läkaren sa att det nog inte är nått allvarligt men jag skulle inte gå hem och googla om det. Jag kan säga att det är det ända jag vill göra just nu, men den här gången tänker jag lyssna på läkaren och inte göra det så jag inte blir för uppskrämd. Jag fick ta infektionsprover idag och har fått en ny tid nästa vecka till ultraljudsmottagningen för uppföljning av huvudet. 

 

Det blev iallafall en riktigt grundlig undersökning av barnet för det var en elev som skulle lära sig, han verkade jätte noggrann och med sig hade han en äldre specialist. Ibland blir man lite rädd när det kommer en elev för man vet inte om dom vet vad dom gör, men i det här fallet kändes det jätte bra.

 

I morse kom även mormor och morfar och hämtade Ellmina som fick följa med till Norrland över helgen. Det känns lite nervöst att lämna bort henne så långt borta i flera nätter, men det är ändå mormor och morfar som hon brukar sova hos så det ska nog gå bra. Ellmina har längtat jätte mycket och säger hela tiden att hon inte kommer sakna mig för hon tycker så mycket om sin mormor och morfar. Alltså denna lilla ungen, hon är så modig. Vi har FaceTimeat nu på kvällen och allt hade gått bra hittills. Hon har dessutom hittat en ny kompis där uppe. Mer uppdatering om hennes resa kommer under helgen.

(Bild från Högakustenbron, som Ellmina är så fascinerad av.)

 

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongerLife

    Det är lite speciellt att lämna bort sitt barn så långt bort, även om det är med mormor som är ens egna mamma liksom, men jag hade känt likadant. Däermot tror jag nog att det kommer att gå mycket bra.
    Trevlig helg och njut lite för dig själv.