blogg.loppi.se/ellminasmamma – En till LOPPI.se webbplats
ellminasmamma

blogg.loppi.se/ellminasmamma

Annons

Husbesiktning

Hej!

 

Idag var det 2-års besiktning av vårat hus, tänk att vi snart bott här i 2 år. Jag har ju i hela mitt liv velat flytta tillbaka hit till Nykvarn, (jag flyttade här ifrån när jag var 2 år) men har alltid känt mig hemma här. Marcus som är från Stockholm har inte tidigare velat bo så här ocentralt men insåg när vi fick Ellmina att han hellre bor på en liten ort där alla känner alla.

Jag är uppväxt på landet, vilket innebär att det inte fanns så mycket kompisar i närheten. Därför tycker jag det är extra viktigt att vi bor i ett bostadsområde med mycket barn. Ellmina har sina bästa vänner i husen bredvid och det är så kul. Dock blir det mycket tjat om att leka med dom jämt vilket inte alltid hinns med i veckorna.

Snart är jag inne i gravidvecka 24, det är ett stort mål att passera för mig i graviditeten då barnet faktiskt har en chans att överleva om den vill komma. Mitt största mål är att passera nyår innan förlossning, men vi får se hur det går. Det viktigaste är ju att bebisen mår bra när den kommer och det gjorde ju Ellmina trots förtidig födsel.

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons