Livat på torpet

Bara jag?

Bara jag …

1. Som svär varje gång jag ska föra över bilder från telefonen till datorn? Men så går det när man ALLTID väntar till minnet är fullt. På den tiden har jag också hunnit glömma HUR man gjorde för att föra över alla bilder. 4000 bilder och 45 minuter senare lovar jag mig återigen att aaaaldrig mer vänta så länge!

2. Som spenderar ”egentid” helst sovandes. Eller handla mat. Att handla mat utan barn är som en dröm. Inget tjat om att dom ”aldrig” får nånting. Att jag ”bara” köper saker till mig själv (maten i vagnen). Och vad orättvist att dom aaaaldrig får äta lördagsgodis på en måndag.

3. Som tjatar på barnen om hur viktigt det är med ”ordning och reda” i garderoben när det egentligen är min garderob som är största kaoset.

4. Som är en äkta latmask? Har inte kommit igång med promenaderna än. Ursäkter som ”är jag inte lite hostig”, ”fy det blåser väl liiiite väl mycket ute idag” och ”jag ska bara först …” har haglat på torpet.

2014-10-18-1010_54422058e087c366b26004b2 - Copy

Tips! In och tävla om ett valfritt armband och nyckelring gjorda av mig inne hos Johanna!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hondjuret

    Haha.. Det är inte alls bara du!! Ursäkter haglar här med .. och j*vla promenader blir det heller ..
    Handla får jag oftast göra själv.. Talibanen sitter helst i bilen och spelar Ipad. Mamma är ju skittråkig och handlar ju oxå bara till sig själv! : )
    Och JA, garderoben känns tyvärr med igjen 😉

    Ha en fin kväll gumman! Kram