Ecochicas

Loppievent

Uppe med tuppen var både jag och tjejerna i går. Är man inte alltid det höll jag på att säga?

Jag lämnade sedan över till den alltid morgontrötta herr-trion i fanimej (mannen, Sigge och Rufus) och begav mig till Birka Termialen där nästa Loppievent skulle gå av stapeln.

Vilken lokal alltså – så himla fin! Birka båten skiljer sig verkligen från de andra fartygen – de sätter liksom ribban direkt i ankomsthallen med sina vackra träbjälkar i taket!

Jag vill tipsa alla om att boka en familjekryssning i sommar – superpris nu! Tror det var 1400:- för flott hytt med fönster (2 vuxna och 2 barn) inkl frukost och smörgåsbord! Kan ju vara soft att sitta där på sovdäck och sakta glida genom skärgården tänker jag….

Hur som helst Nina Hermansen levererade big time som konferencier. Hon är verkligen en dåld liten pärla som skulle kunna vara programledare i Tv vilken dag i veckan som helst – frustrerande att det inte blir så när det finns så många rätt kassa i rutan…

Först ut var Supernature men norrbaggen John i spetsen. Han är ganska självgod kan man tycka – fast med all rätt, shit vad han har inspirerat och gjort bra för många människor genom sin spridning av s.k ”supermat”. Jag tror själv jättemycket på det här med att äta så naturligt man kan och tillföra sk ”supermat” för att maxa näringstäteten!

Och sedan bjöds det på ett helt popurri eller vad man ska säga av ”Hela Sverige Bakar” – Nina som var konferencier kom ju 4:a i första säsongen, härliga Caroline som ju vann i år och bloggar på Loppi (not to be missed!) var också på plats för att snacka om OBH Nordicas bakmaskin Hercules (båda dessa bak-damer menar att man typ inte kan leva utan en ”Hercules” ?!)

Jag var mest fascinerad över Carolinas fantastiskt vackra tänder (vilket perfekt Hollywood smile asså!) och det basilika och parmesan bröd hon bjöd på. O.M.G så gott alltså! (Recept på hennes Blogg på Loppi)

Och missa inte heller Tv4’s nya baksatsning (som jag jobbar med just nu!) ”Hela Kändis Sverige Bakar” som drar i gång efter Lets Dance släcker ner.
Anna Book är som en ända härlig cup cake hela hon – älskar’t!

Gulligaste Oscar Jöback var på plats också och vårpeppade. Och psssst…. Lova mig att ni tankar ner och lyssnar på nya avsnittet av Loppipodden med Ann Söderlund på tisdag? Avsnittet med Oscar är fenomenalt! Fatta att han blev bortadopterad när han var 6 år tillsammans med sin lillebror, han har gått igenom så mycket, så mycket – och är idag så jädra stark, trygg och bara en sådan, ända in i själen, fin människa den här killen. Även om han är smått träningstokig och tränar 3-4 timmar om dagen…

Och i dagarna blir han och Peter ”papas” igen! Missa inte hans blogg heller – såklart på Loppi – vi har bara gullisar hos oss!

Jag blev faktiskt riktigt vårpeppad på riktigt och gick där och botaniserade bland våra partners.

Sia Glass senaste tillskott av frozen yougurt (fettfri och blåbär finns i laktosfri) går inte av för hackor.

Och så var det härliga tjejerna från Yves Rocher – jag vill bara att typ alla dom ska börja jobba hos oss, så trevliga!

Vill du ha bra hudvårdsgrejer utan skit till en riktigt bra prislapp ? Voila – då är det bara att gå in på Yves Rocher. Har hört att de är bra på läppstift men det vågar jag inte uttala mig om (inte min grej) men de har en kroppslotion som jag diggar skarpt – se bild nedan!

Over all – väldigt kul och peppande men en riktigt hääääärlig goodiebag!

Precis som det ska vara på ett bloggevent signerat LOPPI!

20140427-134245.jpg

20140427-134254.jpg

20140427-134301.jpg

20140427-134315.jpg

20140427-134328.jpg

20140427-134339.jpg

20140427-134349.jpg

20140427-134415.jpg

20140427-134422.jpg

20140427-134511.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. liniz2013

    se där fick du m mig bakifrån på en bild också med iphonen i hösgsta hugg 🙂 Tusen tack för i lördags, hoppas vi ses snart igen, kramkram