Loppi-Charlotta

Ecochicas

Annons

Underbara Tehuset Java

Min nära vän Sofia driver tehuset Java – sen generation tillbaka faktiskt! 

Lukten, atmosfären…. Det är så himla mysigt att besöka deras butiker! Mamma är typ stammis i butiken på Lidingö.

Men idag höll vi till i deras stora butik på Odengatan – och de hade gjort så mysigt!
Så glad att få dela med mig av detta. Har fått en kod JAVA9 – använd den på sajten så får du just 20% rabatt!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Underbar skärgårdshelg

Alltså jag är typ helt övertänd över väderleken. Tror det är få som längtat mer än jag efter sol och värme som jag….

I helgen gick jag all in på sommarkänslan. Det var korta shorts, glass, skärgårdsbåt, grill, rose – och ungarna badade till och med.

Där gick dock min gräns. Leg. Badkruka här…

Vi hängde ute hos Anders på hans landställe på Ramsö. En gammal kompis från skivbolagstiden.

Han är duktig på att dra ihop en näve riktigt härliga människor Anders – i alla ålder. 

Så mysig dag! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Sup

Första gången för mig. Så. Jädra. Härligt.

Det här måste jag göra igen – pronto! Lotta och jag hade värsta aktivitetsdagen – men no worries, vi höll balansen och stannade upp la oss på en filt och sippade en flaska rose i solen. Vi höll även balansen på supbrädan – ingen trillade i. Vad säger man då, ”supandet” gick bra?! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Och så här gick det…

IMG_5875

Fredrika och jag tog bilen till Kent-mecka (känns onekligen lite högtidligt!) – dvs Eskilstuna. Den här gången var det för att slussa bloggare och kändisar på den röda mattan.

Vi var SÅ peppade – och det var faktiskt alla som jobbade. Superkul! Parken Zoo visade verkligen upp sin bästa sida i strålande vårsol och värme.

Älskar det lilla tivolit de har – det var mina barns favoriter visade det sig. Farmor och Farfar hade hand om dem dagen till ära. Och kompis-Lotta var där med sina barn och så Rufus. Franka och Alba hade the time of their life kan man säga.

Väldigt kul att Franka kallade getter för ”getingar” i plural…. Älskar sådana där felsägningar – och den här var ju riktigt klok tänker jag.

Superlyckad dag och allra gladast var nog min granne här hemma, Liselott, som är ett helt vansinnigt Stenmark-fan, så jag passade på att ta en autograf. Och Stenis var ju stencool. Som alltid. ”Va, ingen selfie alltså – det brukar mest vara sånt numera?”. Och så passade jag så klart på att ta det också…

IMG_5874

IMG_5880

Ibland är mitt jobb verkligen världens roligaste. Och på riktigt – åk och besök den här Parken Zoo. Furuvik i Gävle är också riktigt bra – lite mindre, mycket, mycket mer äkta och mer kärlek och inte så förbannat kommersiellt. Precis som jag gillar det. Kolmården är liksom Sälen – och det här är Ramundberget kan man säga. Jag vet vad jag väljer…

IMG_5851 IMG_5873

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Superkroppen

Ja, så heter Hugos nya bok – Superkroppen.

Mycket lämpligt namn kan jag säga. Han är en av våra största stjärnor på Loppi – och så är han ju ”ögongodis” personifierat liksom – klart jag svängde förbi hans lanseringsfrukost! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera