Tillbaka till rutinerna

Måndag och tillbaka till rutinerna. I alla fall några dagar, Harry går bara på föris 3 dagar denna vecka, sedan får han sommarlov. Då blir det lite nya rutiner. Jag kommer vara själv med båda barnen åtminstone 1  vecka, kanske 2. Då gäller det att det är fint väder så vi kan hänga ute.

Det har varit si sådär med träningen den senaste veckan, men i och med att jag kom i mina smaljeans typ 2 veckor tidigare än planerat känner jag att det inte gör så mycket. Nu är det dock dags att styra upp träningen igen.

Började igår med en springtur på 3 km, lite lagom långt. Idag har jag kört stenhårt på gymmet med Crosstrainer, styrketräning och avslutningsvis 2000 m rodd. Trött är bara förnamnet! Mådde illa efteråt men fick i mig en banan och då blev det bättre.

På onsdag kör jag gym igen, fredag pass och söndag 5 km löpning. Heja! Nästa vecka är MiniSats stängt så då får jag träna på kvällstid när Eddie är hemma. Sedan är det här med kosten… Svårt att blunda för allt göttigt när man lever med en godisråtta. Men, if there is a will och så vidare. Får fylla kylen med kvarg och hallon :)

Nu hem och duscha, käka lunch och kanske sova en kortis med Zoe. Om jag har tur :) Puss

20140623-111541.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.