Stänger bloggen…

Jag är så jävla trött! Vi har haft en urjobbig kväll och natt. Harry har velat äta eller snutta VARJE timme och inte velat sova. Mina ögon blöder.

Jag kommer inte att blogga mer idag, ska försöka vila så mycket/lite det går. Bloggen tar alldeles för mycket tid… Ni fattar?!

Hepp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

  Vad har du testat för flaska? När Malva var ny ratade hon alla ”vanliga” flaskor, men älskade Tommee Tippees som ska kännas ”samma” som mammas bröst att suga på :) Hoppas du får sova lite snart! Har aldrig haft några sömnproblem orsakade av min lilla, men nu när jag är gravid igen vägrar de små därinne att låta mig sova mer än 2 timmar per natt – snuskigt trött :/

 2. deci

  Testa en mugg ist ! Det gjorde vi med Bianca på sjukan för att hon skulle komma upp i vikt ! Finns att köpa på apotek . Och vissa nappflaskor har en !

 3. Deer

  Hur får man dom små att ta flaskan? Harry gillar den inte… Vill börja med ersättning som nattmål vid 00-01-tiden så att han sover… Men det går inte så bra.

  Kram

 4. emma

  Jenny, jag vill inte någonstans trampa dig på tårna eller komma med råd du inte bett om så jag hoppas det ändå är okej att jag föreslår en sak? Försök att inte amma lilla Harry till sömns utan sluta amma när han nästan somnat. Somnar han utan bröstet kommer han ha lättare att somna om sen igen. Jag kämpade också, precis som du, på med en hysteriskt snuttande bebis. Min dotter sov i 20-minutersintervaller dag som natt i sex månader. Då läste jag ”Somna utan gråt” och gjorde mig en egen variant av den metod hon förespråkar, men just att inte låta dem somna vid bröstet/flaskan – vilken skillnad det blev!

  Igen, jag hoppas du inte tar illa upp att jag kommer med råd du inte bett om. Jag vill ju bara hjälpa, för satan vad sömnbrist är plågsamt. Ta hand om dig!

 5. Ida

  Hej! Har följt till blogg en längre tid.. Har själv en liten son som föddes i början på September. Du kanske redan har tagit ställning till att du vill heltidsamma, jag vet inte? :) Men känner du dig trött och slutkörd väldigt ofta kanske du kan prova att ge honom ersättning? Min son ger jag ersättning ungefär var tredje timme och sedan ammar jag när jag känner att tiden och orken finns. Han klarar sig rätt länge mellan målen på ersättning och hör och häpna inatt sov han mellan 23.30 till 05.15 då han vaknade och ville ha mat!! Rätt skönt faktiskt.. Nu är vi ju alla olika men jag personligen upplever att ersättning är super! Har mycket mera ork nu och sonen har en pigg å glad mamma vilket vi båda två gynnas av! Bröstmjölk får han ju i sig ändå och ersättning kan ju även sambon ge ;)

 6. deci

  Det gör du rätt i ! Jag blev tokig på amningen .. Ett riktigt stress moment . Jag började med ersättning och pumpar samtidigt ( så att hon får i sig bröstmjölk ändå) och så ammar jag vid de tillfällena jag känner mig lugn och ostressad . Testa om det är något för dig ! Var rädd om dig . Kram

 7. fiddeli

  Det gör du helt rätt i, det är inte lätt att få ihop allt när de är små, men det kommer att bli bättre med sömn och allt! Ta hand om dig!!

  KRAM!!

 8. mammatill3

  Tråkigt´vännen. Men känner du att du inte hinner ska du ju självklart inte blogga.

  Ha en trevlig dag så kanske vi hörs imorgon igen :D

  Krama om familjen :D

 9. mini2011

  Vet hur du känner! Har haft veckan från HELL med förkyld Millie…blev nästan KOKKO, slutade fungera. Ville bara gråta. Men nu igår verkar hon ta nappen på riktigt och vi fick en annan bebis. Förkylningen är borta och i natt fick jag sova! Jag hoppas att du får sova på dagen idag, jag tröstade mig med att de blir större och allt blir lättare. Kram på dig