Sööööder bröder glöder!

Idag hade jag en heldag på Söder med Anna och lilla Vega! Vi käkade lunch på Samba Sushi på Götgatspuckeln och promenerade sedan bort till Il Caffé på Södermannagatan för lite java. På vägen dit träffade Anna några kompisar till sin kille och helt plötsligt står självaste Joel Kinnaman där och räcker fram handen (död fisk) för att hälsa och sedan klappar han på min mage och frågar när det är dags och om jag var nervös! Hur sjukt? Ha, ha!

Nu är jag hemma och sitter i soffan. Jag har nyst typ hundra gånger och halsen gör svinont och så lite halsbränna på det, why not liksom?! Jag undrar om det är syrrans ungar som smittat mig i-g-e-n efter vi var på kalas där i söndags. Sjukt tröttsamt!

Nu: operation middag!

IMG_6434

IMG_6435

IMG_6436

Hepp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mjukisida

    Tufft med Kinnaman. Något att berätta för Harry när han blir större och ser Joel Kinnaman i någon film. (Jag tror han kommer bli stooor filmstjärna) :-)

  2. ohmama

    Ohhh nu blev ja avis på dig, han är ju typ den snyggaste killen som finns. Han får GÄRNA komma och klappa min gravidmage oxå ;) krya på dig och hoppas inte du blir mer sjuk! Kram