Shape & MiniSats

Idag har jag varit på gymmet för första gången sedan vi åkte till England. Harry fick följa med och hänga på MiniSats medan jag svettades på Shape. Det var jobbigt, men inte så där vidrigt som jag föreställt mig efter att ha vilat så länge. Eller vilat och vilat, jag sprang ju varje dag i England och har rört på mig rätt bra hela sommaren (fortsätter att gå ner i vikt – tjoho). Körde även lite styrketräning i måndags, tills Z blev ledsen på MiniSats.

Harry blev lite ledsen precis när jag skulle gå, men sedan hade det gått superbra. När jag kom tillbaka var han jätteglad och helt exalterad och ba ’Mamma, mamma vet du, kolla här, titta mamma’ om allt. Så ja, jag tror han haft kul. Roligare än att hänga hemma med än trött pappa ;) 

Nu sover alla barn (och pappan…) och jag chillar i soffan. Ska gå ner en sväng på centrum sen och kolla efter en stickad tröja till H som han behöver imorgon. Hela familjen ska göra en rolig Loppi-plåtning :) Var bilderna ska visas får ni veta längre fram… Så kul!

Screen Shot 2014-08-16 at 13.47.44

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.