Om Mig böcker

Dom där jäkla Om Mig böckerna. De ligger där i bokhyllan och stirrar på en. Näst intill tomma. Jag har varit duktig och fyllt i Harry’s bok bra, men Zoe’s… Tog dock tag i saken idag och fyllde i lite men stängde snabbt igen den när det dåliga samvetet petade mig på axeln och ba ’vadå – kommer du inte ihåg vilket datum hon vände sig på skötbordet första gången?’ . Eh, nej det gör jag faktiskt inte. Tur att jag har bloggen. Här skriver jag ju det mesta. Den dagen jag slutar blogga kommer jag ändå ha kvar allt. Printa ut kanske?

Jag borde ta en dag och bara fylla i allt i böckerna. Printa ut bilder och klistra in. Är alldeles för dålig på att faktiskt framkalla bilder, allt bara ligger i datorn. Det är ju kul med papperskopior. Kommer ni ihåg hur det var förr? Man köpte en engångskamera, klickade, lämnade in på framkallning och dog av skratt när man fick se alla bilder 1 vecka senare. Spänningen! Nu raderar man ju alla ’dåliga’ bilder. Inte lika kul kan jag tycka. Puss

20140816-095956.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Åh, jag håller med till punkt och pricka!
  Försöker få till ett album från vår roadtrip i USA….den var 2010!
  Cs ”första-året”-bok är halvfärdig…snart fyller han tre. (Och jag har INTE bloggat…om honom då ;) )
  Tacka vet jag klassiska filmrullar…
  Kram!

 2. Jannice

  Till Nora har jag Om mig böcker, framkallade kort insatta i album.. Jag var jätteduktig! Amanda har ett album, några datum nerkladdade i ett anteckningsblock.. Till Freja? Ingenting!! Jag har inte framkallat bilder sedan 2010! Tänk den dagen när datorn kraschar och alla bilder försvinner. ÅNGEST!

  Tur som sagt att man har bloggen, här finns det allra mesta sparat :D

Comments are closed.