Hej då!

Jag har bestämt mig för att lägga ner bloggandet. Jag vet inte hur länge; över helgen, ett par dagar, en vecka, en månad eller för gott. Bloggen är inte ett levebröd – hade jag tjänat pengar på att uppdatera så ofta som jag gjort hade det kanske varit en annan sak. Men nu vill jag ta vara på min mammaledighet (som innebär att vara tillänglig för Harry 24/7 – den som hittat på ordet ’mammaledighet’ måste vara galen, man är allt annat än ledig).

Just nu är bloggandet ett stressmoment som tar alldeles för mycket tid. Så fort Harry sover uppdaterar jag när jag istället bordeäta, duscha eller sova.

Harry är prio ett just nu och jag behöver sätta mig själv och mina behov och Eddie som prio två – inte efter bloggen som jag gjort hittills.

Nu är det familjen som gäller. Jag återkommer när det inte känns som ett tvång längre. Jag lovar.

Tack till alla er som följt mig!

Kärlek!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. brukar inte kommentera

  Äh, kom tillbaka nu!
  Iaf lite då och då.
  Känns tomt på min bloggrunda utan att läsa din blogg!

 2. Gunilla

  Förstår dig till 100% men jag kommer sakna din blogg supermycket! Vår dotter är lika gammal som Harry och det är så otroligt skönt att läsa om att andra har det lika jobbigt som en själv så här i början. Det gör liksom att allt känns lite lättare… Jag har lagt ner allt vad måsten heter och tar bara emot besök när jag verkligen orkar. Man får se till att ta hand om sig själv och fokusera på sin nya lilla familj. Alla säger att vid tre månader händer det något med de små och allt blir mer harmoniskt, låter härligt :-)
  Må så gott och jag hoppas du återkommer när du känner att du mäktar med det.

 3. mymiracle

  Do what feels best!

  Jag är hemma nu och ses gärna snart om du har tid över! Jag är järnet jetlagged så vi kan ju hjälpa varann att hålla oss vakna :)

  Stay strong,
  Puss

 4. Veronica

  Du är KLOK som gör det nu! Jag har inte förstått hur du orkat blogga så ofta som du gjort ända sen han föddes, men tur att du bestämde dig nu iaf och inte när det gått ännu längre…men det har helt klart vart roligt att följa din blogg med lille Harry. Ta hand om dig och familjen!
  Själv har jag några månader kvar tills bebis kommer men jag vet redan nu hur trött jag kommer va…så även om jag vill börja blogga, så skippar jag det o får se framöver…
  Ha det gott o mys o vila med familjen!

 5. HannaE

  Tiden fram tills att min gumma var 2,5 – 3 månader var oerhört stressig. Men sen när hon fick en bra dygnsrytm och vi fick in rutiner så lade sig allt gradvis till rätta. Det tror jag att det kommer att göra för dig också… :)

 6. Clara

  Åh va tråkigt! Kommer att sakna din blogg. Fick en grabb ett par dar innan dig. Har beundrat din ork att blogga!! Jag hinner knappt borsta tänderna & får jag några minuter över så tittar jag typ på tv;) Men jag hoppas att du kommer tillbaka när orken och motivationen hittar hem!

 7. Magda

  Tråkigt att det känns som ett tvång men MYCKET bra att du gör som du själv känner och lägger ner en stund och lägger all fokus på familjen. Familjen är det viktigaste en har.

  Ta hand om er!

  Puss o Kram

 8. Natalie

  Åh neej vad tråkigt. Fast jag förstår dig till fullo. Kan vi inte kompromissa? Att du uppdaterar några gånger eller en gång i veckan?

  Hoppas vi ses snart!

  Stora kramar!

 9. Anna

  Jag haller sa med dig om att ordet ”mammaledighet” borde strykas i fran SAO och ändras till ”mammatjänstgöring”!!
  Trist att inte läsa mer om erat roliga liv men det finns inget viktigare än familjen.

  kram kram

 10. fiddeli

  Ett klokt beslut fast trist för oss som läser din blogg! Men jag förstår dig helt, det viktigaste är att du och din familj mår bra och kan njuta tillsammans! Det har varit sjukt kul att följa dig i din underbara blogg! Och så mysigt att ni äntligen fått er lilla Harry ♥
  Njut varje sekund tillsammans! Hoppas vi får se dig igen i framtiden!

  Massor av BAMSE KRAMAR ♥

 11. Idlisa

  Håller med de andra. Skittråkigt att det kanske inte blir något mer inlägg från dig men blogga ska vara roligt – inte ett tvång. Du ska njuta till 110 % av din nya familj.

  STOR KRAM

 12. Carin

  Hej Jenny! Kan bara instämma med ovanstående!!! Förstår dig!!! Ta vara på dig själv & din lilla familj. Vi läsare finns här om, eller när du vill komma tillbaka. Massa lycka kramar till dig & ”harpan” Kram Carin

 13. idazäta

  Verkligen jätte tråkigt för jag gillar din blogg, men jag håller med alla andra, du tar rätt beslut. Bloggande ska inte vara ett tvång utan ett nöje.

  Hoppas dock att du kommer tillbaka ;) Kram

 14. Anna

  Jenny, du gör helt rätt.
  Tiden nu kommer du aldrig att få igen. Du kan alltid uppdatera i efterhand. Men du kan aldrig ta igen viktiga och mysiga stunder med er son eller relation.
  Du skall oxå vara stolt över dig själv som vågar erkänna för dig själv att du i nuet inte fixar, hanterar allt. Det är blå det som gör oss till ”super Moms”

  Njut här och nu!
  Lycka till med alles!

  Kramisar Anna

 15. Camilla Ahlin

  Det gör du alldeles rätt i, tråkigt för oss men du måste tänka på familjen först! Ha det så bra med lilla Harry och pappa! Många kramar

 16. mammatill3

  Du gör helt rätt i att ta en paus om du känner att det blir ett tvång.

  Hoppas du får många mysiga stunder med dem.

  Det har varit jätteroligt att följa din resa tills nu :) Jag hoppas vi hörs igen :D

  Kramar till dig och din familj.

 17. Marie

  Kommer också att sakna dig men förstår mer än väl!
  Ta hand om dig och lilla familjen, så hoppas jag vi ses här igen!
  Kram

 18. Zandra

  Du gör helt rätt! Jag gjorde precis som du då Liam var liten plutt. Bloggen tog över allt, vilket är fel fel fel. Har nu efterhand ångest över hur jag prioriterade. Ta hand om dig o din familj! För det är det viktiga här i livet :-) Stor kram!!!

 19. kristin

  Vad tråkigt, men jag förstår dig till fullo. Familjen först! Hoppas du/ni kommer tillbaks.Kommer sakna!! kramar

 20. heartan

  Förstår dig! Klart du ska njuta av din gobit! Jag har gått över till att i stort sett bara uppdatera när V ammas eller sover. Känns skönt att slippa känna stress. Har älskat att följa er, kommer sakna er. Men… våra små går först! Stora kramar!

 21. bitterpappan

  Tråkigt men förståeligt :) Jag har själv också haft tanken på att lägga ner min blogg då jag känner att det tar väldigt mycket tid och energi. För tillfället kör jag vidare iaf, sen får vi se hur länge.

  Lycka till med familjen!