Fransförlängning – nej tack

Näe hörrni, årets näst sista dag blir inte roligare än så här. Jag kastar in handduken och går och lägger mig med ett tjockt lager Clarins Beauty Flash Balm och ögonfransserum från Forticils och hoppas på att vakna riktigt pigg och fräsch imorgon. Ni ska bara veta hur svårt det är att se pigg ut utan ögonfransar – jag avbokade min påfyllning och plockade bort de sista fransarna själv med olja och bomullspad.

Summa kardemumma: 50% kortare fransar, och då menar jag mina naturliga. De har liksom gått av – jag ser ut som en liten gris med korta stubbar! Kommer jag göra fransförlängning igen? Eeeh, nej inte troligt. Det är inte värt det. Tacka fan för fransserum, om 4 veckor har jag mina långa, snygga fransar på plats igen. Lagom tills Zoe tittar ut. God natt.

Screen Shot 2013-12-30 at 20.54.36

 

Mina egna fransar (som nu är ett minne blott). Med mascara, men ändå. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. DeMarkey

    Oh nej vart det så!? Vad tråkigt att man förstörde sina egna fransar, då kommer jag verkligen inte prova, jag har ju långa redan och tänker absolut inte förstöra dom. Då skulle jag bara ha 3 fransar kvar och se ut som en hårlös stackare. =/
    Hoppas serumet hjälper, vet inte om du provat det förut men hoppas du har tur med den istället.

Comments are closed.