Veckans to do

Idag har varit en riktigt slapp dag. En innesittar dag. Skönt med vila, det behövs för resten av veckan är fullsmockad med grejer att göra.

Imorgon börjar Formex och jag har blivit inbjuden till pressfrukost redan 08.30 sedan lär hela dagen gå åt till att kolla alla nyheter. På onsdagen ska Zoe på sin första modeplåtning (wooop) och sedan ska jag på ansiktsbeanding hos Acasiashop.

På torsdag ska jag på en spännande föräldrakurs om tjat, hur man undviker att hamna i tjatfällan och hur man lär sig att säga nej till sitt barn med gott samvete. Just detta ser jag verkligen fram emot, för herreguuuuuud vad jag är trött på min egen röst ibland alltså! Föreläsningen heter Tjatfällan och hålls av Barnkompetens. Vill ni läsa mer om föreläsningen eller kanske gå själva så kolla in Barnkomptens  här på Facebook.

Nu: Hämta ännu ett paket till goodiebagen och sedan hämta Harry på föris :) Igen rast, ingen ro. Hepp!

20140811-132257.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Bra föreläsning! Vill också rekommendera en bok i ämnet; Fem gånger mer kärlek av Martin Forster (disputerad psykolog). Lätt att ta till sig och många bra tips till föräldrar. /annan psykolog som jobbar på BUP

  2. Diana DeMarkey- LiveYourDreams!

    Oj vilken vecka, härligt.

    Vilken bra grej att gå på gällande barnkompetens.. blogga mer om sånt om du ser fler föreläsningar för jag vill gärna gå men vet inte om det är en bra dag för mig att gå på eftersom det är samma dag jag ska på begravning.. Men blogga gärna mer om såna.. Behöver det kan jag säga, är också väldigt trött på min egna röst. =)

    1. Deer

      Usch vad tråkigt med begravning :(

      Ja, jag tror att det kan vara en väldigt intressant föreläsning. Lovar att berätta mer om den när jag varit där :) Kram

Comments are closed.