Danijela Pavlica

TISDAG

Idag har det varit full fart på mig jag började min morgon med ett frukost event tillsammans med Bread and Boxers som min fina vän Sara Biderman gjort en basickollektion med som heter BASICS BY Sara Biderman. Vi umgicks jag fick träffa fina Bonnie för första gången. Jag har nästan glömt hur söta och små dom varit. Kan seriöst inte förstå att Vienna är ett halvår idag, jisses vad tiden går fort.

 

Hur som helst efter härliga frukosteventet gick jag Bisse och Delér vidare till Nybrogatan 38 där vi åt frukost nummer två för dagen hehe. Vi umgicks och skrattade och kom på en idé till en perfekt ny värld hehe.

Fasiken så mysiga dom är och det ska bli trevligt att joina den mammagruppen. Efter frukosten på Nybrogatan fick jag bråttom hem då Babak skulle iväg på träningen och jag behövde ta över Vienna och sen röra mig mot nästa möte som var på Acast.

Det blev så bråttom att jag seriöst var helt svettig när jag kom fram till nästa möte. Inte var jag hungrig heller efter all frukost jag ätit under morgonen. När vi var klara på Acast sprang jag vidare till BVC det var nämligen dags för Viennas 6 månaders kontroll. 😀 Kan ni förstå att hon redan är 6 månader? Herregud vad tiden går fort. Kan själv seriöst inte förstå det.

Måste göra en 6 månaders update åt er så att ni får hänga med i utvecklingen. 🙂

Efter BVC besöket mötte jag upp Kenza igen och efter lite planering och gos med barnen var det dags att röra sig hem. Skulle egentligen hem till min mamma på middag idag men jag kände väl att jag hade lite att göra och sen kommer även Lykke idag. VET NI VEM LYKKE ÄR? Åh det ska jag berätta för er. Lykke är alltså våra vänners lilla hund som ska få bo med mig Babak och Vienna medan dom är iväg i Italien. Så himla mysigt!! 😀

Nu ska jag sluta skriva kramas lite med Vienna innan Lykke kommer och vi ska gå på en kvällsrunda.

Hoppas att ni haft en bra dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. StrongMama

  Vilken härlig dag du verkar ha haft.
  Men shit, är hon redan 6 månader?? Det var ju nyss du gick med höggravidmage och bara väntade och nyss när hon kom.. jisses.

 2. Lo

  Alla som kommenterar om att Dani är modig som åkte från sin bebis osv. Vad är det som är modigt med att överge sin bebis som fortfarande är totalt berömde av en? Att åka till Ibiza för att festa osv visar bara att Dani egentligen ångrar att hon blev mamma. Hon verkar överlag tycka att hon bara är till besvär.

  1. Linda

   Var väl denna Lo en sorglig olycklig person. Herregud haha! Syns att Dani älskar sim dotter överallt annat och ibland blir man en bättre mamma med lite egentid.

  2. Sandra

   Men alltså ursäkta dig, vad är det här för en kommentar? Sluta bry dig om hur och vad andra gör så mår du säkert mycket bättre