Första dagarna på semestern – Danijela Pavlica

Danijela Pavlica

Första dagarna på semestern

                          (Inlägget innehåller adlinks)

Jag har lovat att inte jobba på semestern men någonstans så kommer jag ändå inte ifrån det. Det är vår första semester med Vienna och jag vill bara dela med mig av den till er.

Jag tänkte skriva ett inlägg om hur det är att resa med barn ikväll om jag får tid. Det är många som har undrat och självklart kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter so far. För det fanns nog ingen som var så stressad som jag innan flygresan hit hehe. Men vi tar det sen.

Nu ville jag mest kika in och meddela att det här kan vara det mysigaste jag varit med om. Att äntligen få åka iväg på vår första familjeresa.

Vi har inte bokat upp oss på något utan tar varje dag precis som vi känner för. Lever lite i nuet så att säga.

Vi landade ganska så sent i måndags och det blev middag på hotellet. Dagen därpå hängde vi bara på hotellet, solade och badade. Vi bor i Portal Nous och på ett hotell som heter Portals Hills boutique hotel. När vi letade hotell i Palma och kollade på hotell som våra vänner tipsat om så var det många som rök då många hotell här var adults only hehe. Ytligare en grej man kanske inte tänker på som småbarnsföräldrar. Hur som så älskar vi hotellet. Det ligger en bit upp i bergen med en enormt fin havsutsikt och grymt poolområde, och så är barn tillåtna.

På kvällen åt vi middag nere i portals nous och sen efter middagen tog vi en promenad i hamnen åt lite glass och crepes.

Har verkligen haft två underbara dagar hittills. Kan inte förstå att vi snart ska åka hem. Vill verkligen inte det.

Här kommer lite länkar till min och Viennas outfit eftersom ni är så många som frågat. Och till er som älskar våra matchande solglasögon så har jag nu en kod som her er 15% rabatt hos Chimi . Använd bara koden DANI i kassan.

Dani

Klänning HÄR! // Skor HÄR! // Hårband HÄR! // Solglasögon HÄR! //

Vienna

Jumpsuite/dress HÄR! // Solglasögon HÄR! // Hårband HÄR! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linn lissel

    Gud va mysigt! Längtar till vår första resa tillsammans! Väntade ni att resa tills Vienna fått mässling vaccinet eller hur gjorde ni med det där? Vi vill åka till hösten men vår bm råder oss att vänta…